Revelionul Salailor !!!!!!rine scrie:am o ieseala la data aia. daca nu ,vin sa socializam (citeste sa bem cevaNemernic scrie:
@Rine... te rezolvam daca vi![]()
)
mersi ,si distractie la maxim . revelion va doresc
Concurs Lacul Pantelimon
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- danielcocea
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

Lista inscrieri:
1. Dobre Gabriel
2. Cocea Daniel
3. Panait Cristian
4. Mazilu Marius
5. Buculei Sorin
6. Laurentiu Ion
7. Radu Ioan
8. Panait Catalin
9. Navloiu Valentin
10. Bucur Stefan
11.Chiorlan Cristian
12. Anghel Vasile
13. Damaschin Mihai
Datorita numarului mic de concurenti nu-si au rostul 2 sectoare, asa ca va fi un singur sector ca toata lumea sa pescuiasca in conditii egale pe durata celor 2 manse.
Datorita vremii care nu va fi foarte blanda, ziua 10-14 grade, noaptea 1-5 grade, banuiesc ca nu va vrea nimeni sa stea la cort asa ca propun sa strangem barcile si sa le depozitam la mine, dimineata mergem cu o ora mai devreme si le punem la apa. Premierea se va face la cherhana, tot acolo vom pune si barcile la apa urmand a fi tractate la punctul de start.
Estimez ca imi vor mai ramane 450-500lei asa ca aici am doua propuneri:
Ii impartim la premii, locul I ia totul (ca altfel nu stiu cat renteaza locul I: 150 lei, Locul II 150lei, locul III: 150lei, cmmc: restul) sau sa cumparam papica sa facem vineri, sambata si duminica un gratar, eventual 2-3 sandwich-uri si ceva suc/apa ?
1. Dobre Gabriel
2. Cocea Daniel
3. Panait Cristian
4. Mazilu Marius
5. Buculei Sorin
6. Laurentiu Ion
7. Radu Ioan
8. Panait Catalin
9. Navloiu Valentin
10. Bucur Stefan
11.Chiorlan Cristian
12. Anghel Vasile
13. Damaschin Mihai
Datorita numarului mic de concurenti nu-si au rostul 2 sectoare, asa ca va fi un singur sector ca toata lumea sa pescuiasca in conditii egale pe durata celor 2 manse.
Datorita vremii care nu va fi foarte blanda, ziua 10-14 grade, noaptea 1-5 grade, banuiesc ca nu va vrea nimeni sa stea la cort asa ca propun sa strangem barcile si sa le depozitam la mine, dimineata mergem cu o ora mai devreme si le punem la apa. Premierea se va face la cherhana, tot acolo vom pune si barcile la apa urmand a fi tractate la punctul de start.
Estimez ca imi vor mai ramane 450-500lei asa ca aici am doua propuneri:
Ii impartim la premii, locul I ia totul (ca altfel nu stiu cat renteaza locul I: 150 lei, Locul II 150lei, locul III: 150lei, cmmc: restul) sau sa cumparam papica sa facem vineri, sambata si duminica un gratar, eventual 2-3 sandwich-uri si ceva suc/apa ?
Eu nu cred ca e cineva din cei 13 inscrisi la aceasta partida de pescuit, sa se fi inscris pentru premii. Zic partida de pescuit, pentru ca, dupa parerea mea, nu este un concurs de pescuit...ci mai degraba o partida amicala intre prieteni si viitori prieteni. Drept urmare, Ioane
, fa ce crezi tu de cuviinta cu banii.....fie premii ...fie imparteala, cum zice Masivu ..
Va astept pe apa.....sa dau cu salai pe voi

Va astept pe apa.....sa dau cu salai pe voi
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- crystianoo
- veteran

- danielcocea
- veteran

Adevarat....deci omu...chiar nu putea vota altceva....crystianoo scrie:Pana la urma este un concurs amical,nu vad rostul la premii in banii,mai bine bagam ceva la intuneric
Parerea mea...Caterinka tre sa fie la cote maxime...
Daca e sa votam...Eu votez PRAJEALAAAA!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
- danielcocea
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

suna a cufurealaIonut the carp scrie:bun... atunci sa fie... MITITEI.... unii d-aia de-o sa ma pomeniti
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro