Concurs Lacul Pantelimon

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 26 Oct 2011, 08:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahhaha,,,,suntem PREA DE TOT..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... cocolos cu viermus.....la carcalete.....rupi tot.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .......

ai mp in legatura cu prostovolu'.... :lol:

glumeaua......

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 08:26

Ranga scrie:
danielcocea scrie: ..cica merge obletele GRAV...
Nemernic scrie:...cica o ia carasu' palmas.....intr-un mare stil.

Urgent! Cumpar prostovol cu ochiuri mici! Ofer pretul pietei! Rog seriozitate maxima!

:lol: :lol:
Sa fie cam cat ochiul salaului de la ora 9:47 ? Aaaaaa.....stai...scuze :roll: :oops: ....ai cerut cu ochiuri MICI :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2011, 08:29

Nemernic scrie: Sa fie cam cat ochiul salaului de la ora 9:47 ?
Bine ca mi-ai adus aminte. Nu uitati sa va cumparati o sampanie! Cand se va prinde primul salau, sa aveti ce deschide, desi presimt ca va ramane virgina... :lol: :lol:

Tot prostovolul meu o sa faca treaba... :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2011, 08:33

Daca vreti sa prindeti intr-adevar salau, va propun sa va mutati nitel cu 60km, mai spre Oltenita... :lol: seara va puteti intoarce pe malul Pantelimonului sa sarbatoriti victoria! :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 08:41

Ranga scrie:Daca vreti sa prindeti intr-adevar salau, va propun sa va mutati nitel cu 60km, mai spre ... :lol: seara va puteti intoarce pe malul Pantelimonului sa sarbatoriti victoria! :lol:
Daca intr-adevar vrei sa vezi ce inseamna salau :wink: .... te asteptam dupa sfarsitul manselor..... cand vrei tu...sambata ori duminica :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2011, 09:02

din pacate sorin are un necaz si trebuie sa fie in alta parte dumenik, eu incerc sa ajung cu un prieten (care nu va participa) sambata dimineata, eventual cu riscul unui avertisment pentru intarziere :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 09:07

Numa' sa ajungi...... :?

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 26 Oct 2011, 09:16

toni f scrie:bah, atat v-ati agitat aici, ca parca vad ca dati niste gherle de toata frumusetea :twisted: :twisted: :twisted:

in alta ordine de idei, desi am promis ca vin la jpritz, sunt toate sansele sa nu ajung, sambata dim la prima ora ma duc la pitesti la armurier ca mi-a venit o arma, iar dupa masa tai motzul la copil ( asta e ad hoc, organizata pe nestiute de nevasta-mea) ....

deci slabe sanse :oops: :oops: :oops:

oricum, decat sa ma simt umilit de 110 + a lui nemernic, mai bine nu vin :twisted: :twisted: :twisted:
Mare adevar,cainele care latra nu musca,asta e decand lumea,mai vorbim noi :lol: :lol: :lol:
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 26 Oct 2011, 09:17

Ranga scrie:Daca vreti sa prindeti intr-adevar salau, va propun sa va mutati nitel cu 60km, mai spre Oltenita... :lol: seara va puteti intoarce pe malul Pantelimonului sa sarbatoriti victoria! :lol:
pai n avem ce sa cautam mai spre Oltenita....ca specia vizata e salau ( MARE ) , nu somn......si salau.....dar oricum vino sambata pana acolo sa pomenesti de salai.....nu somni..... :twisted: .....cand au crescut ei atat si nu stiu decat sa traga de tine...... :evil:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 09:34

crystianoo scrie:[Mare adevar,cainele care latra nu musca,asta e decand lumea,mai vorbim noi :lol: :lol: :lol:
Mare om, ce esti :shock: .....o sa ma pomenesti in fiecare dimineata cand te trezesti..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si seara, ATENTIE, si seara...la culcare :shock: .... o sa incepi cu: "Nemernicul nostru, care esti tu MARE pescar de SALAU :shock: ....." :shock:

Scrie răspuns