OK , spune-i tu o persoana in masura care sa-i dea informatiile solicitate .vali stratonov scrie:Colegu Stefan, nu cred ca cel nominalizat de tine e cel mai in masura sa raspundaMatrixVR5 scrie:Ovidiu , sincer cel mai in masura sa-ti raspunda ar fi Stefan Dinu , de la care am preluat regulamentul cu rugaminte de informare.oancea ovidiu scrie:o intrebare
conform pct.1 din regulament cns mal, se pot inscrie in competitie numai pescarii sportivi din cadrul asociatiilor/cluburilor afiliate. aceasta restrictie se mentine sau este orientativa? de ce intreb? pentru ca in anul 2011 au participat in competitii si persoane care nu figurau ca facand parte din cluburi afiliate. este important de stiut inca de la inceput daca la cns mal pot participa si pescari sportivi care nu fac parte din cluburi/asociatii nefiliate lrs. multumesc,din mai multe motive ... MAI ALES cind e vorba de regulamente si statut.
Punctual vorbind nici regulamentul de la MAL nu are nici o legatura cu personajul amintit de tine , alti colegi din LRS au pus umarul si l-au scris in forma prezentata de tine ....14, Anghelina, Buzatu ....
Nu te lasa influentat de faptul ca presedintele stie tot![]()
![]()
poate doar in cazul in care am fi vorbit despre un alt presedinte al LRS.
![]()
![]()
Acum nu e cazul.
Daca m-am adresat catre presedintele LRS , asa am cerzut ca ar fi in masura sa raspunda.
Daca ar fi fost sa fi tu acum Presedintele LRS , te-ai fi suparat daca cineva din afara ligi iti punea cateva intrebari privind regulamentul de pe mal ?
Sa raspunda cei enumerati de tine mai sus !
Stiu ca intre tine si Dinu sunt unele probleme , dar cand cineva iti cere ajutorul ,eu zi sa-l ajutam . Ce parere ai ?