discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
jhonny
- veteran

apsalba scrie:Reamintesc cluburilor sportive că pentru a putea participa la Competițiile sportive oficiale și pentru a putea avea selecționați sportivi în loturile reprezentative, se pot afilia la FRPS, până în data de 1 martie 2012. După această dată, cererile de afiliere vor fi analizate de AG doar pentru anul 2013.
Federația va depune săptămâna viitoare documentele de afiliere la CIPS. Fac acest anunț, pentru o transparență totală a activității federației și pentru a nu se invoca motivul necunoașterii acestor calendare.
Orice altă competiție organizată de altă structură este, din punct de vedere oficial, nulă. Cluburile care participă la astfel de competiții riscă să-și piardă Certificatul de identitate sportivă.
Contra-anunt pe aceasta cale.
Daca pana la 1 martie nu se afiliaza nimeni la federatie, raman iarasi in pom si anul acesta ca si anul trecut, fac hepatita sau diabet si o sa ma aveti pe constiinta. Sa stiu ca raman EU si vicepresedintii, facem un lot mai mic din noi trei si vom reprezenta ROMANICA la CM de.....nu stiu acum dar vom vedea. Eu atat va spun!!!!Semnat...FFFF
-
MihaiV
- Moderator

jhonny scrie:Contra-anunt pe aceasta cale.
Daca pana la 1 martie nu se afiliaza nimeni la federatie, raman iarasi in pom si anul acesta ca si anul trecut, fac hepatita sau diabet si o sa ma aveti pe constiinta. Sa stiu ca raman EU si vicepresedintii, facem un lot mai mic din noi trei si vom reprezenta ROMANICA la CM de.....nu stiu acum dar vom vedea. Eu atat va spun!!!!Semnat...FFFF
Foarte important:
Antrenorii federali asteapta la sediu sosirea celor 14 loturi pentru a-i pregati cum trebuie, sa nu mai obtina veci rezultate de-astea intamplatoare cum sunt medaliile de aur sau argint ce le-au nimerit la gat pe la campionatele mondiale!
Cum? De ce nu concureaza chiar antrenorii federali???? Pai... femeia de servici trebuie sa spele pe jos, fochistul are de taiat lemne, iar ceilalti doi sunt putin raciti!

-
MatrixVR5
- veteran

-
La Spinning sunt 17 Cluburi si nu cred ca ar vrea cineva sa se afilieze la Federatia lui Popescu !
Inteleg Domnule P.S. ca suntem in perioada Dragobetelui ,dar pe la dumneavoastra in localitate nu s-a auzit de proverbul Romanesc " Dragoste cu sila nu se poate " ?!
Nu va vrea nimeni !
Nu va iubeste nimeni !
De ce insistati ?
Vreti bani ?
http://www.job.ro !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
apsalba
- veteran

MatrixVR5,
Nici nu mă interesează dacă vreun club din LRS sau altă formă asociativă vrea sau nu să se afilieze la federație. Afilierea este o chestiune unilaterală a unui club în vederea participării la competițiile oficiale și de a putea avea posibilitatea selecționării sportivilor proprii în loturile naționale. Am făcut acest anunț pentru ca toate cluburile să fie corect informate asupra unei situații de fapt. Atât și nimic mai mult. Ai văzut cumva vreo temenea făcută cuiva?
Nu am făcut acest demers pentru a mă vrea cineva sau a mă iubi cineva. L-am făcut pentru că nimeni până acum nu a fost în stare să-l facă și pentru că era necesar de multă vreme.
Ce pot să te asigur este faptul că în discuțiile avute cu ANTS, am prezentat o situație de ansamblu a modului de organizare a structurilor sportive pe probe sportive, care organizează așa zisele Campionate naționale, solicitându-le și un punct de vedere. Soluția a fost simplă. După terminarea formalităților de autorizare a federației să fac aceste precizări în scris către corpul de control al autorității, iar cluburile aflate în această situație vor fi verificate și li se vor retrage CIS-urile.
Sunt convins că atunci vajnicii apărători ai spinningului gen Mihai Vasilescu&co, vor avea posibilitatea să organizeze câte manifestări sportive (atenție, nu competiții) doresc, fără a avea posibilitatea să aibă sportivi în loturile naționale. Rămâne să afle pe propria piele dacă sportivii, care până acum au cotizat la cluburile LRS, vor dori în continuare să treacă de la dreptul de a participa la o competiție oficială la mesele festive după fiecare etapă ce o vor organiza și să fie premiați cu 2 mici și cu o bere. Sunt convins că majoritatea sportivilor au conștientizat această stare de fapt și vor decide în consecință. Vezi situația sportivilor de la Universitatea Craiova.
PS De unde ați tras concluzia că aș vrea bani? Poate nu aveți cunoștință de faptul că toate cheltuielile cu acest demers le-am suportat din banii proprii. Aveți bani disponibili? Vă sugerez să-i donați sinistraților.
-
semlecangheorghe
- veteran

Popescu a scris
vor dori în continuare să treacă de la dreptul de a participa la o competiție oficială la mesele festive după fiecare etapă ce o vor organiza și să fie premiați cu 2 mici și cu o bere.
Domnule presedinte,aia" doi mici si o bere",au fost 30si ceva de milioane atribuite cistigatorului locului1,premiu oferit cash si cu impozitare la sursa,de catre w.s.b.,la prima etapa open,Sarulesti,2011.Nu mai zic si de premiile locurilor2,3,4,5.
Eu vreau sa te vad pe domnia ta,cind...o sa oferiti asa premii,mai ales pe vreme de criza..
Asa ca vom vedea intre ce o sa aleaga lumea,intre 'doi mici si o bere'sigura si niste premii acordate dupa 6 luni si alea cu sula procurorului in coasta...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Domnule Popescu, nu va cunosc, nu ma cunoasteti, dar va spun sincer ca deveniti obositor! Si v-o spun cat se poate de politicos! Credeti-ma ca dupa ce am tot citit forumurile in ultimii doi ani stiu exact care este parerea si activitatea dvs in problema pescuitului de competitie. Topicul asta se numeste "Competitii 2012 la rapitor!". Va rugam frumos , daca vreti sa ne faceti o invitatie la o competitie de rapitor in anul 2012, sunteti binevenit sa ne dati toate detaliile despre loc, data, specie tinta , etc. Daca doar vreti sa va duceti razboiul personal, faceti-o in topicurile in care subiectul face vorbire despre federatie si atat ! Postarile dvs anterioare nu imi vor clinti hotararea de a participa la etapele CNS ! Daca organizati vre-un concurs de pescuit cu naluci, promit ca voi analiza foarte serios datele acestuia si daca pot, voi participa la el. Daca nu aveti o competitie concreta cu calendar fixat, va rog frumos, nu scrieti in topicul asta! Multumesc
-
MatrixVR5
- veteran

-
Andrei multumesc !
Poate pe tine te intelege !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
Zamfi
- veteran

Gigi ,ai avut dreptul la replica

In rest ,nu mai polemiza cu el aici ca e pacat de topicul asta ,nu de alta da-l mai urmaresc si eu si altii si e pacat. Merci de intelegere.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.