Competitii 2012 la rapitor !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Competitii 2012 la rapitor !
Eu nu stiu de unde dezinformarea asta. Sunt din Valcea si nu am auzit vorbindu-se despre asa ceva! Baietii sunt ocupati cu braconajul pe Bradisor , plasele in Vidra ... cine ar avea timp de pastravii LRS care ar putea veni la vara. Hai sa fim seriosi!
Nu este nici o dezinformare !Daca vrei sa afli amanunte , nu barfe de la colturi , poti sa iei legatura cu Stefan Dinu presedintele LRS si te va lamurii .toteu scrie:Eu nu stiu de unde dezinformarea asta. Sunt din Valcea si nu am auzit vorbindu-se despre asa ceva! Baietii sunt ocupati cu braconajul pe Bradisor , plasele in Vidra ... cine ar avea timp de pastravii LRS care ar putea veni la vara. Hai sa fim seriosi!
Preşedinte Asociația Liga Română de Spinning:
Ștefan Dinu - presedinte @ lrs.ro | stefan.dinu @ lrs.ro
Nu ai timp , nu participa ! Nu e obligatoriu !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Salut!
Am cautat si eu pe LRS.ro un regulament pentru CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SPINNING DE PE MAL si nu am gasit mai nimik, sau nu am stiut eu unde sa caut.
Unde mai pot gasi regulamentul?
Am cautat si eu pe LRS.ro un regulament pentru CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SPINNING DE PE MAL si nu am gasit mai nimik, sau nu am stiut eu unde sa caut.
Unde mai pot gasi regulamentul?
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Multumesc!
Matrix ,nu-ti dezici nick-ul
! Ca mama sau ca matrice
.Imi permit din spatele tastaturii ! Ce bine ca esti la master !

-
- veteran
Nucule cred ca ai confundat "marfa cu ambalaju"....nucus scrie:Matrix ,nu-ti dezici nick-ul! Ca mama sau ca matrice
.Imi permit din spatele tastaturii ! Ce bine ca esti la master !

Colegu Matrix VR5 a ocupat locul din Open :
36 - STEFAN MANEA
Cu sanse reale de prmovare pt la anu

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- utilizator nou
o intrebare
conform pct.1 din regulament cns mal, se pot inscrie in competitie numai pescarii sportivi din cadrul asociatiilor/cluburilor afiliate. aceasta restrictie se mentine sau este orientativa? de ce intreb? pentru ca in anul 2011 au participat in competitii si persoane care nu figurau ca facand parte din cluburi afiliate. este important de stiut inca de la inceput daca la cns mal pot participa si pescari sportivi care nu fac parte din cluburi/asociatii nefiliate lrs. multumesc
conform pct.1 din regulament cns mal, se pot inscrie in competitie numai pescarii sportivi din cadrul asociatiilor/cluburilor afiliate. aceasta restrictie se mentine sau este orientativa? de ce intreb? pentru ca in anul 2011 au participat in competitii si persoane care nu figurau ca facand parte din cluburi afiliate. este important de stiut inca de la inceput daca la cns mal pot participa si pescari sportivi care nu fac parte din cluburi/asociatii nefiliate lrs. multumesc
Ovidiu , sincer cel mai in masura sa-ti raspunda ar fi Stefan Dinu , de la care am preluat regulamentul cu rugaminte de informare.oancea ovidiu scrie:o intrebare
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!