CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Noi 2011, 11:29

Bass Assassin scrie:
Si pe ce bani ?
Ce va spune el despre ferme de rame , piste de concurs si 1. venituri din exploatarea balastierelor ... este numai delirul unui om bolnav dupa bani

Cine il accepta pe el presedinte este numai treba lor , dar , aceasta federatie nu are nimic in comun cu pescuitul recreativ . 2. Acest escroc nu este reprezentatul asociatiilor si pecarilor recreativi{hobby) , asa cum lasa el sa se inteleaga ...

1. iti pot spune ca cel putin un venit din exploatarea balastierelor il are... nu stiu inca suma si in ce conditii a fost negociat contractul, voi reveni cu mai multe detalii cand voi primi un raspuns
2. Popescu evident ca nu va reprezenta decat pescarii de competitie (daca federatia va fi pusa la punct conform legii si propriului statut) si nu va avea nici un fel de control asupra pescuitului recreativ... da, aici ar trebui o diferentiere reglementata intre pescuit recreativ si pescuit sportiv...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Noi 2011, 12:44

Ionut the carp scrie: 2. Popescu evident ca nu va reprezenta decat pescarii de competitie (daca federatia va fi pusa la punct conform legii si propriului statut) si nu va avea nici un fel de control asupra pescuitului recreativ... da, aici ar trebui o diferentiere reglementata intre pescuit recreativ si pescuit sportiv...
Tu citesti pe aici sau numa cateodata !

Tu nu vezi de cate ori o da pe aia cu pescuitu ii sport , baga nu stiu ce lege unde dupa el tot ce poarta un bat ii sportiv !

Daca nu crezi da o tura pe la discutie mea cu Shoco , si vezi cum o incercat omu sa ma convinga ca si in alte tari ii asa , cand i-am spus ca asa ceva nu se intampla niciunde in lume !

Carnatii astia afiliatii lui Popescu se vad campioni mondiali pe banii lui Badea Gheorghe care da la caras in santu din spatele gardinii :wink:
Niste nemernici !

Repet , cea ce doreste Popescu sa faca nu se intalneste niciunde in lume !

Il doare pe el in cot de competii , asa-i Popescule :wink: ?

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 21 Noi 2011, 13:02

Ionut the carp scrie:1. iti pot spune ca cel putin un venit din exploatarea balastierelor il are... nu stiu inca suma si in ce conditii a fost negociat contractul, voi reveni cu mai multe detalii cand voi primi un raspun
Dar nu stii unde se duc acei bani , asta-i problema !
SF scrie:Carnatii astia afiliatii lui Popescu se vad campioni mondiali pe banii lui Badea Gheorghe care da la caras in santu din spatele gardinii
El asta si urmareste in fond , pescuitul pentru escroc este doar o afacere ... ce s-ar mai plimba el, pe toate meridianele, pe banii "fraierilor" !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Noi 2011, 13:21

Bass Assassin scrie:
Ionut the carp scrie:1. iti pot spune ca cel putin un venit din exploatarea balastierelor il are... nu stiu inca suma si in ce conditii a fost negociat contractul, voi reveni cu mai multe detalii cand voi primi un raspun
Dar nu stii unde se duc acei bani , asta-i problema !

corect, inca nu stiu... nu stiu nici daca contractul a fost intre federatie si constructor sau intre o societate neinfiintata de federatie si constructor... daca s-a facut intre federatie si constructor, banii nu se pot duce decat in federatie pentru dezvoltare... daca se duc in alta parte e o buba... tocmai de aceea astept mai multe informatii :)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Noi 2011, 15:31

Te lămuresc eu. Sa făcut între federație, primărie (ca asociat are acest drept) și constructor. Stai liniștit. Pe aici se cunosc legile.
Au mai fost unii care au și atacat contractul intre federatie si primarie. Au pierdut. Totul este OK.
PS Pentru dobermanii care cred că se obțin venituri din balast; legea permite doar firmelor autorizate să exploateze și valorifice balastul. Acesta aparține statului, nici primăriei, nici federației. Statul încasează redevețele conform legii. Se platesc la exploatare, nu după vanzare. Dar de unde sa te astepti sa stie asta un dobitoc ca bass?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Noi 2011, 15:41

apsalba scrie: .....

Pe aici se cunosc legile.

.....
GRESIT : raspunsul corect era Pe aici se interpreteaza legile.

apsalba scrie:.....

Pentru dobermanii care cred că se obțin venituri din balast; legea permite doar firmelor autorizate să exploateze și valorifice balastul. Acesta aparține statului, nici primăriei, nici federației.
sa inteleg din afirmatia ta ca firmele autorizate sa exploateze balastul nu au nici un profit???

... ciudat, cand te gandesti ca albiile multor rauri sunt facute praf si asta doar pentru ca firmele se inghesuie sa lucreze pe gratis, ba chiar in pierdere ... :lol: :lol: :lol:

mai ... "testule de inteligenta" ... tu depasesti cu mult limitele prostiei ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Noi 2011, 15:50

Ar fi culmea sa lucreze in pierdere. Dar asta nu este treaba noastra. Noua ne raman baltile gratis. Nu este o afacere pentru toata lumea?
Nu stiu care este prost in situatia asta. Ia mai gandestete.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 21 Noi 2011, 15:51

apsalba scrie:Te lămuresc eu. Sa făcut între federație, primărie (ca asociat are acest drept) și constructor. Stai liniștit. Pe aici se cunosc legile.
Au mai fost unii care au și atacat contractul intre federatie si primarie. Au pierdut. Totul este OK.
PS Pentru dobermanii care cred că se obțin venituri din balast; legea permite doar firmelor autorizate să exploateze și valorifice balastul. Acesta aparține statului, nici primăriei, nici federației. Statul încasează redevețele conform legii. Se platesc la exploatare, nu după vanzare. Dar de unde sa te astepti sa stie asta un dobitoc ca bass?
Da de ce nu ne spui si noua, celorlalti dobitoci ce redevente platesti matale la balast?!!!!!!!!!!!!!

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 21 Noi 2011, 15:54

apsalba scrie:Ar fi culmea sa lucreze in pierdere. Dar asta nu este treaba noastra. Noua ne raman baltile gratis. Nu este o afacere pentru toata lumea?
Nu stiu care este prost in situatia asta. Ia mai gandestete.
Ai dreptate! Nu exista prosti ci doar ignoranti :wink: . Astia-s o sumedenie mare daca te-as cita.
Unii dintre ei probabil o sa-ti asigure plata deplasarilor prin strainatate la schimburi de experiente, daca tot zici ca n-ai si ca sa fi eficient va trebui sa ti-o faci. Sau la diferitele competitii unde trebuie sa-ti reprezinti tara OFICIAL.
IESTE ? :lol:

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 21 Noi 2011, 15:56

Si se mai incadreaza la
Art. 87
Constituie contravenţii în domeniul apelor următoarele fapte, dacă nu sunt
săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate
infracţiuni:
1) executarea sau punerea în funcţiune de lucrări construite pe ape sau care au legătură cu apele, precum şi modificarea sau extinderea acestora, fără respectarea avizului sau a autorizaţiei de gospodărire a apelor
2) exploatarea sau întreţinerea lucrărilor construite pe ape sau care au legătură cu apele, fără respectarea prevederilor autorizaţiei de gospodărire a apelor;
3) folosirea resurselor de apă de suprafaţă sau subterane în diferite scopuri, fără respectarea prevederilor autorizaţiei de gospodărire a apelor, cu excepţia satisfacerii necesităţilor gospodăriei proprii;

Asta pentru inceput !

Scrie răspuns