https://www.youtube.com/watch?v=aE3tqs_pOs4
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
S-ar putea sa fie altceva!Adelin scrie:Gluma, gluma, dar incepe sa ma ingrioreze tacerea lui Fane Lefterica, sper ca nu e semn rau...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=aE3tqs_pOs4
Federaţie sau AGVPS? LRS!
Personal, mi-aş dori existenţa unei federaţii de pescuit la răpitori cu momeli artificiale. Am făcut parte de patru ori din echipa naţională şi de fiecare dată am participat la competiţiile externe finanţându-ne din surse proprii sau cu ajutorul sponsorilor ligii. Am avut astfel ocazia – în special la campionatele mondiale de bass – să văd cum sunt organizate alte ţări şi cred că pentru a putea face performanţă e nevoie de mai mult.
Interviu aparut in Revista PPT Rapitori
Dezbate subiectul pe forum.
Vreti sa ii mai puneti intrebari? Voi intrebati, noi ii luam un nou interviu!
Ai citat din cine ca nu ne dam seama?!semlecangheorghe scrie:
Personal, mi-aş dori existenţa unei federaţii de pescuit la răpitori cu momeli artificiale. Am făcut parte de patru ori din echipa naţională şi de fiecare dată am participat la competiţiile externe finanţându-ne din surse proprii sau cu ajutorul sponsorilor ligii. Am avut astfel ocazia – în special la campionatele mondiale de bass – să văd cum sunt organizate alte ţări şi cred că pentru a putea face performanţă e nevoie de mai mult.
Pescuitul recreativ/sportiv este un hobby, chiar şi latura sa competiţională, tot din dezvoltarea unui hobby derivă.semlecangheorghe scrie:
Vezi aiciAdelin scrie:Bine bine, dar io tot nu am inteles: Cine e naivul care mai crede ca o sa ia bani de la Popescu?! ...naivul care spera sa castige bani din Alba-Neagra.![]()
![]()