apsalba scrie:
Din LRS nu se gaseste nimeni pentru o asemenea functie? De ce cautati prin alte parti?
Intreaba-i pe cei din L.R.S.,care oricum este o structura privata.Ce are una cu alta??Gresesc,are...federatia baga bete-n roate la greu,nu ca er fi prima care face asta...
Am meditat putin la felul in care pui problema cu cine trebuie sa fie presedinte,de ce n-a facut-o nimeni pina acum...Ca tot asta spui de multa vreme..Cred ca este o manevra de politician...In general politicienii ,atunci cind se adreseaza maselor ,le vorbesc ca si cum ar fi niste copii retardati.Incearca sa le sadeasca in minte sentimentul unei culpe.De ce??Pentru a le inocula sentimentul ca sint incapabile sa se conduca,ca sint de vina pentru situatia economica etc....
Cred ca asta vrei si tu sa faci... Sa inoculezi ideea ca pescarii sint o masa amorfa ,incapabila sa isi canalizeze eforturile spre un tel comun,cum ar fi ridicarea nivelului pescuitului in general..Sa ii faci pe pescari sa se simta vinovati de starea in care se afla pescuitul.
FALS.Aceste lucruri care sint rele in pescuitul romanesc se datoreaza lipsei de reactiea autoritatilor in respectarea legilor,poluarea,slaba informare a pescarilor,puterea economica foarte scazuta a acestora....Desigur ,si pescarii trebuie sa isi faca partea lor...nu sa astepte totul mura-n gura...
Totusi daca ar fi cum sugerezi,adica, ca pescarii nu sint capabili de eforturi comune pt unscop,nu ar fi L.R.S.turneul organizat de ei,n-ar fi craparii cu concursurile lor,n-ar fi stationaristii cu locul 6 la Mondiale..Oricit ai incerca sa-i bagatelizezi prin intermediul ziaristului aviddepastilute,nu vei reusi...
Pescarii romani nu au nevoie de o noua teapa.Schimbarea nu este sinonima neaparat cu "mai bine",o demonstreaza "schimbarea din '89"Si oricit v-ati strofoca ,este important CINE o face,pentru ca CINE o face isi lasa amprenta asupra acestei schimbari..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.