este o autobiografie, ce te razi asa?anem scrie:Fane a scris :
Tipul este plecat de acasa. Mincinos ca omul asta nu am intalnit. Chestia e patologica, intrucat dovedit de mai multe ori, continua sa debiteze tampenii. Oare pana cand ?![]()
![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Domnu' Cezar,... nu va mai ascundeti dupa degete ! Lasati adevarul sa iasa la lumina !cezar.ch scrie: In intervalul 1986-1989, am fost membru PCR (fara vreo functie).
Soim, n-am fost, ca nu era la modă cand aveam varsta "soimăritului"!miky scrie:Domnu' Cezar,... nu va mai ascundeti dupa degete ! Lasati adevarul sa iasa la lumina !cezar.ch scrie: In intervalul 1986-1989, am fost membru PCR (fara vreo functie).
Pionier ati fost ? De cand pana cand ?
Ce functie ati detinut in cadrul detasamentului de pionieri al clasei din care faceati parte ?
Dar anterior, ca Soim al Patriei ?
![]()
![]()
pai nu ai cum sa nu razi cand replica respectiva vine tocmai din partea LUI ...ranga scrie:este o autobiografie, ce te razi asa?anem scrie:Fane a scris :
Tipul este plecat de acasa. Mincinos ca omul asta nu am intalnit. Chestia e patologica, intrucat dovedit de mai multe ori, continua sa debiteze tampenii. Oare pana cand ?![]()
![]()
![]()