Campionatele de pescuit ale Federatiei de la Alba

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Dec 2011, 23:47

anem scrie:Fane a scris :
Tipul este plecat de acasa. Mincinos ca omul asta nu am intalnit. Chestia e patologica, intrucat dovedit de mai multe ori, continua sa debiteze tampenii. Oare pana cand ?
:shock:

:lol: :lol: :lol:
este o autobiografie, ce te razi asa? :crazy1:

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Dec 2011, 23:52

Problema lor este, de fapt alta ! Stilul este bine cunoscut !

Lansează unul pe net o "bombă": cutare l-a impuscat pe Kennedy !
Cutare raspunde ca el nici nu se nascuse cand a fost impuscat Kennedy !

Cel care a lansat "bomba" incepe sa arate ce grav este sa impusti presedinti americani. Si o tine tot asa !

Ca pana la urma, bomba nu e bomba, ci o "bashina", nici nu mai conteaza ! Pe el nu l-a interesat de fapt impuscarea lui Kennedy, ci o anumita manipulare (e drept, cam primitiva pentru unul care se crede ziarist!).
Pana la urma, ce fel de ziarist e ăsta, stie cineva ?

Scrie la ziar, sau vinde ziare la chiosc ?

Pentru clarificarea anumitor lucruri :
- eu sunt cel la care se referă
- declaraţia mea de avere este absolut exactă, aşa că...n-am probleme.
- cel mai mult mă deranjează faptul că m-a făcut pesedist ! :twisted: Să stea liniştit, n-am făcut parte şi nu fac parte din niciun partid politic după 1990. S-ar putea să-l dau în judecată pentru asta, pentru că îmi desfăşor activitatea sub jurămant de neutralitate politică.
S-ar putea să-l usture !
Asta, dacă îmi voi pune mintea cu el !

În intervalul 1986-1989, am fost membru PCR (fără vreo funcţie).

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 22 Dec 2011, 00:09

cezar.ch scrie: In intervalul 1986-1989, am fost membru PCR (fara vreo functie).
Domnu' Cezar,... nu va mai ascundeti dupa degete ! Lasati adevarul sa iasa la lumina !

Pionier ati fost ? De cand pana cand ?
Ce functie ati detinut in cadrul detasamentului de pionieri al clasei din care faceati parte ?
Dar anterior, ca Soim al Patriei ?

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 22 Dec 2011, 00:21

miky scrie:
cezar.ch scrie: In intervalul 1986-1989, am fost membru PCR (fara vreo functie).
Domnu' Cezar,... nu va mai ascundeti dupa degete ! Lasati adevarul sa iasa la lumina !

Pionier ati fost ? De cand pana cand ?
Ce functie ati detinut in cadrul detasamentului de pionieri al clasei din care faceati parte ?
Dar anterior, ca Soim al Patriei ?

Soim, n-am fost, ca nu era la modă cand aveam varsta "soimăritului"!
Am fost pionier, dar fara functie, pentru ca eram mai subtire la dosar !
Asta se intampla intre clasele a III -a si a VII-a, daca-mi aduc bine aminte ! Deci, pe la mijlocul anilor '60.
Deh, copil de intelectuali (mic-burghezi, elemente sovaielnice, fara origini sanatoase, muncitoresti etc.).
:D :D :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Dec 2011, 17:24

ranga scrie:
anem scrie:Fane a scris :
Tipul este plecat de acasa. Mincinos ca omul asta nu am intalnit. Chestia e patologica, intrucat dovedit de mai multe ori, continua sa debiteze tampenii. Oare pana cand ?
:shock:

este o autobiografie, ce te razi asa? :crazy1:
pai nu ai cum sa nu razi cand replica respectiva vine tocmai din partea LUI ...

popescule ... erai curios de "timbrul vocal" al userului cezar ch. ... am o intrebare ...

nu ai vorbit cu dansul la telefon? nu ii sti "timbrul" ... sau e doar o alta minciuna prin care iti infigi limba in anusul detinatorului singurului forum care te mai tolereaza ...

asta nu se trece la INFO FALSE? ... nu de altceva, dar daca porti o discutie telefonica mi se pare aiurea ca ulterior sa intrebi public care o fi vocea interlocutorului ...

deja totul se duce prea departe si de regula e bine sa te feresti de nebuni :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Dec 2011, 13:55

apsalba
veteran

Data inscrierii: 24/03/2006
Trimis: Joi 10 19, 2006 7:47 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Guvernul, si parlamentarii. Proiectul nostru a fost depus de Alexandru Peres, vicepresedintele Senatului si vicepresedinte APS Alba, in numele lui

Pe astia ia tepuit FFFFFFF

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2012, 08:27

Domnu Popescu,.....cum,nu v-au dat astia din F.I.P.S.-C.I.P.S.dreptul sa organizati campionatul asta de crap???

Poi cum domle,pot fi asa de narozi??Ei nu stiu ,ca Federatia de la Alba este aceea care vizeaza tot ce misca in materie de competitii??

Si cum pot sa faca asa ceva ,dupa ce prin toamna ,domnia ta ai zis ca deabia asteapta sa le trimeti prin soli,actele,intru afiliere??

Mai sa fie....

http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/cat-de ... a-dai.html
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 12 Ian 2012, 07:26

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2012, 07:39

TURNEE INTERNAÈšIONALE

Pentru anul 2012, FRPS organizează următoarele turnee internaționale:

1. Cupa Munților Carpați – cu participarea țărilor din arcul carpatic. Probele sportive la care se va concura sunt:

- pescuit la muscă artificială – (din barcă și de pe mal)

- pescuit la pești răpitori cu năluci artificiale (spinning) – pescuit de pe mal și din barcă.

2. Cupa Dunării – staționar – cu participarea țărilor riverane Dunării. Probe:

- pescuit sportiv la crap – în Dunăre

- pescuit sportiv cu momitor (feeder)

- pescuit staționar (rubensiana)

3. Cupa Mării Negre – cu participarea țărilor riverane Mării Negre – pescuit marin.

4. Cupa Internațională a României de pescuit sportiv la CRAP ( Răduță Lake) – Sărulești

5. Cupa Delta Dunării – eveniment care va deveni cu desfășurare permanentă – la pescuit staționar, crap, și pescuit la pești răpitori cu năluci artificiale.

Toate competițiile organizate de FRPS vor fi înaintate CIPS în vederea introducerii lor în manifestările sportive internaționale desfășurate sub egida acesteia.

Datele și locațiile competițiilor vor fi postate pe web site-ul www.frpsc.ro după aprobarea lor in Adunarea Generală.

Pot participa sportivii legitimați de către cluburile federației.

In sfarsit un prim semn ca Federatia are legatura cu pescuitul.
Proiectul este foarte ambitios. Deci spor la treaba !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2012, 09:25

4. Cupa Internațională a României de pescuit sportiv la CRAP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns