discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
shoco
- utilizator constant

cezar.ch scrie:
Shoco, cotizează liniştit în continuare !
Nu e chiar genul de raspuns la care m-as fi asteptat din partea unuia care se autoproclama lider si promite schimbare.
Probabil daca ati plati contributii "dureroase" la stat , ati fi mai curios ce se intampla cu banii care ii dati la stat si ati tolera mai greu astfel de raspunsuri ... tupeiste as spune.
Nu stau sa judec statutul dumneavoastra de angajat la stat pe spatele romanului de rand dar probabil sunt multi care nu sunt deacord sa "cotizeze linistiti " stiind ca banii merg in hectarele altora.
-
cezar.ch
- veteran

shoco scrie:ranga scrie:shoco scrie:Trist
mai trist este faptul ca pui boticul la modul cum a "reusit" ghertoiul ala sa faca aceasta "descoperire".

a luat doua citate de pe un forum si hop "senzational".
daca ai ajuns sa judeci ca gerila....mi-e clara treaba.
tot in acelasi ton, ti-as pune vreo doua intrebari legate de pescuitul lipanului.

cred ca te-ai pune singurel in balanta cu popescu si cu gerila. atarnati greu, oricum...

@ranga > Citeste mai atent nu sari sa judeci.
Am spus ca sunt curios de raspunsul omului, care a vrut sau nu, a fost pus intr-o ipostaza delicata.
Daca tot il lauda lumea si se autoproclama formator de opinie, atunci am tot dreptul sa cer (din pura curiozitate) un raspuns.
Ca e bun sau rau... las lumea sa judece, nu sar eu la gatul nimanui.
Cat despre pescuitul lipanului, poti sa imi adresezi orice intrebare legata de acest subiect si iti voi raspunde cu placere.
Inclusiv din categoria "Ce gust au"

Prietene, eu nu m-am declarat niciodata formator de opinie !
Eu doar imi exprim propria opinie şi nu oblig pe nimeni să o împărtăşească !
Profesional sunt exact ceea ce sunt, ca hobby sunt simplu pescar de plăcere, vremelnic preşedinte al unei asociaţii de pescari !
Cand am fost solicitat sa centralizez propunerile forumiştilor de aici am facut-o cu bună credinţă, am adresat documentul exact unde mi s-a cerut, iar semnătura a fost a întregului forum, aşa cum au fost şi ideile majoritae.
Nu mă consider nimic altceva şi nici nu doresc să devin, acum sau mai tarziu, vreun oficial al pescuitului. De cand eram copil, mi-a plăcut să petrec anumite ore de relaxare, pe malul apei.
-
cezar.ch
- veteran

shoco scrie:cezar.ch scrie:
Shoco, cotizează liniştit în continuare !
Nu e chiar genul de raspuns la care m-as fi asteptat din partea unuia care se autoproclama lider si promite schimbare.
Probabil daca ati plati contributii "dureroase" la stat , ati fi mai curios ce se intampla cu banii care ii dati la stat si ati tolera mai greu astfel de raspunsuri ... tupeiste as spune.
Nu stau sa judec statutul dumneavoastra de angajat la stat pe spatele romanului de rand dar probabil sunt multi care nu sunt deacord sa "cotizeze linistiti " stiind ca banii merg in hectarele altora.
ÃŽÅ£i repet, nu sunt niciun fel de lider, nici proclamat, nici autoproclamat !
Nu am promis nimănui "schimbare", ci încerc să fac, alături de colegii mei, măcar puţin bine lacului Snagov.
Iar pămantul, îţi repet nu este proprietatea mea, ci a soacrei mele, care trăieşte ! Şi plăteşte şi ea la stat, aşa cum a făcut toată viaţa.
Iar taxe la stat plăteşte toată lumea, aş zice chiar dureroase.
Inclusiv subsemnatul plăteşte nenumărate impozite, chiar dacă nu are afaceri.
-
Bass Assassin
- senior

Exscrocule , ce-ai facut ma ? Ti-a scapat si tie sapunul din gura ?
Bai imbarligatorule , de unde dracu sa te manance ,ii cunosti tu pe oamenii astia sa-i faci dobitoci ?
Ba escrocule , nu tin partea la nimeni pentru ca nu cunosc pe nimeni , dar nu pot sa nu observ ce caracter josnic si ce tupeu de fomist intrigant ai pe tine , te-a spurcat osanza putrezita la clone si nu stii pe care sa-i mai jignesti ?
Pe cine vrei tu sa ataci ? Pe cei care iti spun pe fata ca esti un escroc ? Fraiere coclit , uite asa ti-o iei de la toata lumea !
Daca te mananca si pe tine in anus , acum apleaca-te repede dupa sapun ,ca vine Patraulea sa-ti umple gura de sarbatori
Si alta data ...sa faci o precizare clara la cine te referi cand spui Patraulea , sa nu mai pui botul la tot ca.catul care ii mananca osanza putrezita
-
SF
- veteran

Bravo Shoco , te-ai ajuns , ti si tu lumanarea la un santajist numit Adrian Nicolae ! Bravo !
Nicule , stii , avea dreptate Zoso cand zicea ca esti santajist ! De ce nu l-ai dat in judecata , stiai ca pierzi , de asta
Cine se aseamana sa aduna , asa si cu federatia asta , o adunatura de frustrati , unu si unu ! Scarbos !
-
cezar.ch
- veteran

Eh, domn' Gigi, incearca si ei cate o diversiune, din cand in cand !
Eu, care sunt angajat, "traiesc pe spinarea poporului" ! Popescu, care incearca marea cu degetul ba cu banii pescarilor de competitie, ba ai celor recreativi. Mai mult, viseaza sa puna botul la banii statului, pentru federatia lui de tot rasul, pe care o refuza toata lumea !
Multa lume necajita !

-
razvan m.
- veteran

-
Dar mai bine sa revenim la campionatele fantoma ale Federatiei.
Popescule, vezi ca astia de la fotbal vor sa aduca arbitrii straini in retur.
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/granzii ... 91399.html
Uite o portita prin care ti-ai putea arbitra campionatele, avand in vedere ca arbitrii scoliti de Federatie sunt inca stagiari si nu au posibilitatea de a arbitra competitii la nivel national, potrivit regulamentului.
Daca celor de la FRF le permite regulamentul sa aduca arbitrii straini, atunci permite si la tine, doar de la ei ai copiat, nu-i asa ?

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
cociuba.dalin
- utilizator constant

Omul cu cosuri pe fatza si freza in forma de cascheta scrie:
Mai Adelina, tu esti proasta de bubui daca nu-ti dai seama ce inseamna un fals in declaratia de avere
Mah Omule cu cosuri pe fatza, hai sa presupune Ca individul este cine spui tu ca este, dar de unde sti ca este cine este, si eu imi fac un cont scriu ca sunt Adrien Niculae cu cosuri, si spun ca am vile multe cu peretzi de beton, am zburat pe luna, ca sunt prieten cu Basescu etc... tu de unde stii ca Cezar este Cezarul tau, sau cine scrie sub acest Nick este cel `descoperit ` senzatzional de catre tine, l-ai filmat tu ca scrie pe net Cezarul ala care crezi tuh? mah bou esti, dar mie imi place de tine, asa de tare ne distrezi de nici nu-tzi inchipui, eu te rog sa mergi la PSD de unde apartzine Cezar si sa le spui marea ta revelatzie, ca isi bate joc de tine pe forumuri, asa ai declarat, dar te rog sa si filmezi TOT bine, dar sa nu uitzi sa filmezi

, INCREDIBIL
-
anem
- veteran

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...