A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de old_radu » 15 Ian 2013, 19:31

zavera scrie:... Există de curănd un pachet media, numit infopescuitul. Cu frecvenţă radio (numai emisiuni pentru pescari, cu multe transmisii în direct de la "locul faptei"), cu frecvenţă TV şi site (http://www.infopescuitul.ro).
Deocamdată, doar site-ul este complet funcţional, iar posturile radio şi TV se află în probe. Vor funcţiona 24 h din 24 începand din 1 februarie 2013....
:!: :!: :!:
...din Regulamentul site-ului " http://www.Rapitori.ro " citire :

"9. Reclama

Reclama la alte site-uri web, balti, scule de pescuit, servicii sau orice altceva NU este permisa pe forum fara acceptul Site admin-ului.

Reclama mascata nu este permisa sub nici o forma, prin reclama mascata intelegandu-se mesaje "nevinovate" care lauda/promoveaza " intamplator" produse, servicii etc. in care persoana respectiva este implicata."

@ zavera...cum interpretam , exces de zel sau reclama mascata ?
:lol: :lol: :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 19:37

old_radu scrie:
zavera scrie:... Există de curănd un pachet media, numit infopescuitul. Cu frecvenţă radio (numai emisiuni pentru pescari, cu multe transmisii în direct de la "locul faptei"), cu frecvenţă TV şi site (http://www.infopescuitul.ro).
Deocamdată, doar site-ul este complet funcţional, iar posturile radio şi TV se află în probe. Vor funcţiona 24 h din 24 începand din 1 februarie 2013....
:!: :!: :!:
...din Regulamentul site-ului " http://www.Rapitori.ro " citire :

"9. Reclama

Reclama la alte site-uri web, balti, scule de pescuit, servicii sau orice altceva NU este permisa pe forum fara acceptul Site admin-ului.

Reclama mascata nu este permisa sub nici o forma, prin reclama mascata intelegandu-se mesaje "nevinovate" care lauda/promoveaza " intamplator" produse, servicii etc. in care persoana respectiva este implicata."

@ zavera...cum interpretam , exces de zel sau reclama mascata ?
:lol: :lol: :lol:
Aş prefera să o consideraţi ca dorinţă de a fi util !
dacă încalcă regulamentul, se poate şterge !
Oare totul, chiar totul, se poate interpreta cu maliţiozitate şi rea voinţă ? Poate chiar d'aia suntem unde suntem ! :wallbash:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 19:44

Mi se poate şterge şi contul, la nevoie. Habar n-am cine-s ăia cu pachetul media respectiv, l-am găsit întamplător pe net, căutand altceva.
Old _radu, vă las cu jucăria dvs.preferată, adică mişto-ul sceptic.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Ian 2013, 20:03

@ zavera
...esti slab tata , daca la cea mai mica greseala pe care o comiti , esti in stare "sa arunci prosopul ca si la box"
...ai "comis-o" ?...pieptul inafara , fruntea sus si da-i si lupta
...nu-s sceptic deloc , dar am trecut prin viata si stiu sa fac diferenta intre realitate si himere

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Ian 2013, 20:10

zavera scrie:Mi se poate şterge şi contul, la nevoie. Habar n-am cine-s ăia cu pachetul media respectiv, l-am găsit întamplător pe net, căutand altceva.
Bine te-ai trezit, zavera! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai inteles de ce problemele pescuitul sportiv din Romania nu se rezolva cu oligofrenii astia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Ian 2013, 20:13

Tavi scrie:SF, pesimistii nu-si rup gatu niciodata dar nici nu fac niciodata nimic iesit din rutina.
realistu isi face echipa cu un optimist si un pesimist. 8)
Tu decretezi ca nu exista interes pentru fenomen...cam asa e, nu exista sau este scazut acum interesul pentru fenomen in forma actuala.
Dar de unde stii ca pentru un fenomen imbunatatit si mediatizat mai bine nu ar creste interesul? Esti pesimist? Sau clarvazator? :P
Nu vom ajunge niciodata la dimensiunea campionateleor de bass din motive evidente, dar in materie de organizare si mediatizare sunt multe de invatat de-acolo, si cam numai de acolo, nu de la cupa laponiei si campionate ciudate din Ucraina, chiar daca isi zic mondiale.
Einstein parca zicea ca definitia nebuniei e sa faci acelasi lucru dar sa astepti rezultate diferite.
Mah , nu decretez io , de ar exista un interes pe jumate din asteptarile , optimistilor sponsorii ar aparea singuri si treburile ar fi mai dinamice .

Scurt pe doi , cati bani poate produce faptu ca Romania ar castiga vreun mondial din asta , tip Ucraina ! Sau ce s-a obtinut , in bani , prin participarea , si castigarea podiumului , la Cupa Laponiei ?
Cam orice sport depinde de suporteri . Cati suporteri are campionatu national de spin ?

In cea ce priveste clarviziunea mea , nu am chef sa caut postarile de acum 2-3 ani in care ziceam cat se pòate de clar ca o sa se linisteasca baietii cu concursurile, taman cand mergeau mai frumos :wink:
Pentru ca atat vreme cat nu esti din domeniu , si nu traiesti din vanzari de echipament , si nici nu ai niste motive personale gen "tre sa fiu cel mai bun" , sa castigi un mondial tip Ucraina , sau europeanu ala din Italia , ce-ti aduce ?
Pentru cata lume merita pretu ?

Auzi , aia care viseaza la piste cu bass si concursuri "ca la americani" in ce categorie intra , ca erau cativa parca acu vreo 2 ani !

Sa fim seriosi ! Ii Romania ! Foarte rar santem in stare sa producem ceva autentic ! Daca in Europa ar exista un fel de liga europeana de spin , gen cum ii la fotbal , probabil ar merge mai bine , si interesu ar creste . Insa , vedeti dumneavoastra , nici in Europa nu se prea omoara dupa concursuri !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 15 Ian 2013, 20:16

Insa , vedeti dumneavoastra , nici in Europa nu se prea omoara dupa concursuri !
Ai mare dreptate ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 20:23

old_radu scrie:@ zavera
...esti slab tata , daca la cea mai mica greseala pe care o comiti , esti in stare "sa arunci prosopul ca si la box"
...ai "comis-o" ?...pieptul inafara , fruntea sus si da-i si lupta
...nu-s sceptic deloc , dar am trecut prin viata si stiu sa fac diferenta intre realitate si himere
Iar aţi înţeles greşit ! Am zis că, dacă se interpretează ca rea voinţă, reclamă pe faţă sau mascată, se poate şterge postarea sau mi se poate anula contul.
Am greşit, suport consecinţele şi n-am să-mi tai venele din cauza asta !
Sunt convins că dvs. nu riscaţi nimic, indiferent de natura intenţiilor (dacă aveţi aşa ceva, evident). :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 15 Ian 2013, 20:39

apsalba scrie:
zavera scrie:Mi se poate şterge şi contul, la nevoie. Habar n-am cine-s ăia cu pachetul media respectiv, l-am găsit întamplător pe net, căutand altceva.
Bine te-ai trezit, zavera! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai inteles de ce problemele pescuitul sportiv din Romania nu se rezolva cu oligofrenii astia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Old_radu nu-i deloc oligofren, e doar sceptic (sau se face :wink: ). Oricum, postările mele se adresau celor care, eventual, găseau ceva interesant în respectivele propuneri.
Iar problemele pescuitului competiţional le pot rezolva doar cei din interiorul fenomenului, nu outsiderii, preşedinţii de asociaţii sau patronii de balastiere !

Dvs aveţi o federaţie, are lipsă de C.I.S. ca şi L.R.S. Dar federaţia dvs. are 10 cluburi puternice, (plus altele cu cereri de aderare), are resurse umane şi materiale impresionante, are management strălucit, are piste (sau va avea), într.un cuvant, are de toate !
Organizaţi dle Popescu, un campionat mai bun decat LRS, unde sportivii să nu cheltuie din buzunar şi să ia premii grase şi sunt convins că toţi performerii vor trece de partea dvs.
Dar un lucru tot n-am înţeles. Aţi afirmat, pe topicul ăsta, că la dvs în federaţie aderă cluburi, nu sportivi. Păi atunci, invitaţiile adresate în mod repetat dlor adelin, răzvan m. şi altora, cu ce rimează ? Danşii sunt sportivi, pe persoană fizică.
Două din una : ori credeţi că vor veni cu cluburile în carcă (cam greu, nu-i asa?), ori decideţi în numele cluburilor federale, ceea ce nu se poate, că am înţeles că-n federaţie e democraţie, nu ca la LRS !
Încurcate sunt căile federaţiei ! :mrgreen:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Ian 2013, 20:42

SF
Legat de suporteri si bani...in mare asa e cum zici.
Habar n-am cati suporteri are acum campionatul de spin, dar sunt sigur ca ar putea avea mai multi daca LRS s-ar ocupa mai serios de mediatizare competitiilor pe care le organizeaza, nu de inchiderea forumului. :x
Poate ca si din mediatizarea competitiilor din afara s-ar castiga ceva, nu stiu cat, dar pana nu incerci nu stii.
Sponsorii nu vin singuri, aici nu sunt deloc de acord cu tine, trebe cautati si convinsi. Interesul sau nevoia se poate dezvolta ba chiar inventa in unele situatii dar tre sa stii cum.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns