A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Azi are loc celebra AG a federatiei de la Phalba ?
Tu chiar nu ai invatat nimic din procesele pe care le-ai pierdut pana acum ????apsalba scrie: Vali Vesa,
A început să-mi fie milă de ardoarea cu care susții o cauză pierdută. Pricepe odată că pescarii de competiție sunt doar cei care dețin Legitimații sportive eliberate de federația sportivă. Dacă tu ai impresia că pescarii de competiție sunt aceia care se întâlnesc în competiții organizate ilicit, te înșeli. Competițiile sunt în organizarea federației, nu a altor forme de asociere nerecunoscute de ANTS. Lipsa ta de informare în ceea ce privește legislația și părerile personale nu țin loc de argument juridic.
Ia și studiază, că o să-ți prindă bine:
Legea 69/2000:
Art. 13
.......................................................................
Incapatanarea cu care susti mereu aceleasi si aceleasi lucruri, desi e evident ca nu au fundament juridic, e demna de mila. Ti-am explicat aici (mai multi dintre noi) ca nu e nimic ilicit in a organiza copetitii de pescuit.
N-am facut-o doar noi, pe forum, ti-au explicat acelasi lucru si instantele de judecata, respingandu-ti aberatiile de actiuni.
Si totusi o dai in continuare cu aceeasi placa.
Halooooou AG a Federatiei, schimbati-l pe asta in 28 aprilie cand va intalniti, daca mai merge careva la AG, ca carmaciul vostru a luat-o razna de tot. Se invarte in jurulul problemei ca molia la bec....

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Esti IRECUPERABIL !!!apsalba scrie: ...Competițiile sunt în organizarea federației, nu a altor forme de asociere nerecunoscute de ANTS...

Te intreb pentru a nu'stiu cata oara:
Care federatie??? E federatia rcenunoscuta de ANST?
Nu-mi raspunde cu "o sa fie", ca nu-i valabil. Raspunde cu DA sau NU.
-
- veteran
Omul care "vede voci "este obsedat sa faca bani din pescuitul sportiv ,iar acesta obsesie ii tradeaza problemele psihice pe care le are si incearca sa le ascunda .
Degeaba tot incercati sa-i explicati ca este paralel cu legea si abereaza , mintea bolnava a acestui om nu mai este in masura sa perceapa corect realitatea .
O expertiza psihiatrica va dovedi ,fara dubii , faptul ca acest individ este incompatibil ,datorita problemelor psihice ,cu functiile publice pe care le detine in acest moment

Degeaba tot incercati sa-i explicati ca este paralel cu legea si abereaza , mintea bolnava a acestui om nu mai este in masura sa perceapa corect realitatea .
O expertiza psihiatrica va dovedi ,fara dubii , faptul ca acest individ este incompatibil ,datorita problemelor psihice ,cu functiile publice pe care le detine in acest moment

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Fanica , situatia la nivel global arata casant mai multe sanse ca pescuitu sa devina un sport de subzistenta decat ideal olimpic , atat ca tu nu reusesti sa vezi nimic inafara de vedeniile tale . Ti-am mai spus , deja is presiuni asupra pescuitului si se nasc conflicte de unde o sa avem de pierdut , incep sa se faca cercuri tot mai mari de oameni care nu inteleg cum poate fi distractiv sa intepi o fiinta vie in bot , sa se zbata si dupa aia sa o pupi pe solzi si sa-i dai drumu , daca faci asta cu o pisica te linseaza lumea pe strada .
Deja exista propuneri sa se reduca pescuitul la doar 2 zile pe saptamana , iti pot da un proiect de lege de ex. din insulele Canare , si unde este peste fata de Romania , insa scopu ii asta , de a reduce stresu pe viata acvatica doar pentru ca noua ne place .
Apar schimbari de mentalitate , si ii normal , se numeste evolutie ,si chiar daca in Romania treburile inca merg putin pe dos (vezi proliferarea manelelor , de ex. ) , au sa ajunga si la noi , si pescuitu competitional o sa intre putin in picaj , deocamdata is foarte emancipati in tara , insa o sa le treaca febra in cativa ani , mai ales daca statu o sa-si ceara drepturile .
Pentru ce a insemnat pescuitul pentru omenire de-a lungu istoriei , concursurile din ziua de azi cand pescuim ultimii pesti si aia mici pentru ca marii reproducatori is decimati deja , nu-s decat o pata de rusine pentru breasla , chiar nu merita sa facem asta
Din pacate vad ca nu esti singuru care vrea sa transforme pescuitu intr-un sport adevarat , ii singura atenuanta care o ai , ca nu esti singuru flamand !
Deja exista propuneri sa se reduca pescuitul la doar 2 zile pe saptamana , iti pot da un proiect de lege de ex. din insulele Canare , si unde este peste fata de Romania , insa scopu ii asta , de a reduce stresu pe viata acvatica doar pentru ca noua ne place .
Apar schimbari de mentalitate , si ii normal , se numeste evolutie ,si chiar daca in Romania treburile inca merg putin pe dos (vezi proliferarea manelelor , de ex. ) , au sa ajunga si la noi , si pescuitu competitional o sa intre putin in picaj , deocamdata is foarte emancipati in tara , insa o sa le treaca febra in cativa ani , mai ales daca statu o sa-si ceara drepturile .
Pentru ce a insemnat pescuitul pentru omenire de-a lungu istoriei , concursurile din ziua de azi cand pescuim ultimii pesti si aia mici pentru ca marii reproducatori is decimati deja , nu-s decat o pata de rusine pentru breasla , chiar nu merita sa facem asta

Din pacate vad ca nu esti singuru care vrea sa transforme pescuitu intr-un sport adevarat , ii singura atenuanta care o ai , ca nu esti singuru flamand !
Ei sunt cuminţi…
Eu sunt nebun…
Dar cum Eu sunt ce-am fost mereu -
Poate că cel cuminte-s Eu -
Deşi de câte ori le-o spun,
Eu pentru Ei… sunt tot nebun…
.............................................
Dar cum din Ei toţi numai Eu
Nu sunt ca Ei,
Am să mă duc
De voia mea la balamuc -
Şi fiindcă nu-mi va părea rău,
Cumintele voi fi tot Eu!…
Ion Minulescu
Eu sunt nebun…
Dar cum Eu sunt ce-am fost mereu -
Poate că cel cuminte-s Eu -
Deşi de câte ori le-o spun,
Eu pentru Ei… sunt tot nebun…
.............................................
Dar cum din Ei toţi numai Eu
Nu sunt ca Ei,
Am să mă duc
De voia mea la balamuc -
Şi fiindcă nu-mi va părea rău,
Cumintele voi fi tot Eu!…
Ion Minulescu
Mai știi vreo altă federație sportivă de pescuit recunoscută de statul român? Știi la fel de bine ca mine câte contre se pun înregistrării federației în Registrul sportiv, deși este constituită conform legii. Acum există și hotărârile judecătorești care obligă ANTS să o înregistreze. Ce mă surprinde la tine, pe care te socoteam un om normal, nu este faptul că ai ceva să-mi reproșezi personal, ci că susții cu o ardoare pentru mine inexplicabilă, faptul că abuzul care se face împotriva federației este o chestiune normală. Nu este de mirare de ce pescuitul sportiv a ajuns ce este acum. Poate îți convine situația și eu nu mi-am dat seama.Vali Vesa scrie:Esti IRECUPERABIL !!!apsalba scrie: ...Competițiile sunt în organizarea federației, nu a altor forme de asociere nerecunoscute de ANTS...![]()
![]()
![]()
Te intreb pentru a nu'stiu cata oara:
Care federatie??? E federatia rcenunoscuta de ANST?
Nu-mi raspunde cu "o sa fie", ca nu-i valabil. Raspunde cu DA sau NU.
PS Faptul că federația a fost constituită cu avizul ANST nu este un argument asupra legalității constituirii?
Ia și citește:
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Cred că această ultimă prevedere te oftică.
-
- veteran
Omul care "vede voci" a avut iar o viziune asupra pescuitului sportiv
Acum ,aceasta boschetareala numita federatie de pescuit constituita prin avizul ilegal . este singura recunoscuta (fara CIS ) de statul roman

Acum ,aceasta boschetareala numita federatie de pescuit constituita prin avizul ilegal . este singura recunoscuta (fara CIS ) de statul roman

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
iar umbli cu vrajeli folosind vorbe mari sa impresionezi plebea !!!! statul roman , respectiv registrul comertului recunoste orice formatiune juridica inregistrata de cineva . Pot exista sute de SRL-uri care sa aiba in denumire termenul '' federatie'' , lucru care deja exista , nu esti singurul care detii un astfel de SRL iar pana nu esti recunoscut de ANST pentru pescuit si pescari NU REPREZINTI NIMIC !!!!!apsalba scrie:Mai știi vreo altă federație sportivă de pescuit recunoscută de statul român
daca aveai ceva in tartacuta i-ti vedeai de treaba si te asigur ca pana acum aveai toate aprobarile sa functionezi ca federatie autorizata dar ti-a placut sa balacaresti toata lumea si sa urli peste tot cum vei calca in picioare pe toti , ai cam pierdut pe mana ta mister popescu , nu uita vorba " gura bate curu" in cazul de fata '' tastatura bate ....''
"Gura bate curu" - mare vorba, ii vine Popescului ca o manusa ! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani