A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Curiosule! Acolo s-au judecat și niște excepții, cum ar fi excepția de nelegalitate a art. 24 din regulamentul de aplicare al L.69/2000, excepția nulității statutului APCR, Excepția inadmisibilității acțiunii în lipsa dreptului vătămat și a interesului legitim, etc. Instanța trebuie să se pronunțe pe toate aceste capete de cerere. Mai ai un pic răbdare, ce te grăbești?
- semlecangheorghe
- veteran
Nu ma grabesc...Atita ca folositi niste termeni inaccesibili omului de rind..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Solutia din procesul cu AGVPS nu inseamna nimic, la urma urmei. Lucrurile sunt exact asa cum erau si pana acum. Exista in continuare si AGVPS, bine mersi, exista si Federatia, asijderea.apsalba scrie: ..... Mai ai un pic răbdare, ce te grăbești?
Intrebare pentru domnul Popescu. Care este termenul in care considerati ca Federatia va fi ailiata la FIPS & CIPS ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
După înregistrarea federației în Registrul sportiv și obținerea avizului de afiliere internațională.
PS Ieri am depus o nouă cerere de dizolvare a AGVPSR din partea FRPS. După înregistrarea cererii, voi formula o cerere de Ordonanță președențială pentru interzicerea organizării oricărei competiții oficiale și interzicerea de a selecționa și trimite loturi de sportivi pentru competiții internaționale de către AGVPSR. Dacă-i bal, bal să fie. Ce zici? Am șanse?
PS Ieri am depus o nouă cerere de dizolvare a AGVPSR din partea FRPS. După înregistrarea cererii, voi formula o cerere de Ordonanță președențială pentru interzicerea organizării oricărei competiții oficiale și interzicerea de a selecționa și trimite loturi de sportivi pentru competiții internaționale de către AGVPSR. Dacă-i bal, bal să fie. Ce zici? Am șanse?

- semlecangheorghe
- veteran
Sa zicem ca se aproba...
Cu cine organizezi tu C.N.??
Sau pe limba omului de rind,ce pui in locul celei ce ai distrus??
.
.
Stai dracu in loc. Ai auzit de autoritatea unui lucru odata judecat.

Am pus deja ceva în loc. Numai că unii se fac că nu pricep.semlecangheorghe scrie:Sa zicem ca se aproba...
-
- veteran
Ai toate sansele sa ajuni la o clinica de specialitate dupa efectuarea unei expertize psihiatrice confort Art. 201 C. pr.civilaomul care*vede voci* scrie: Dacă-i bal, bal să fie. Ce zici? Am șanse?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Am pus deja ceva în loc. Numai că unii se fac că nu pricep.semlecangheorghe scrie:Sa zicem ca se aproba...
Ce ai pus in loc??
O federatie fara membrii reali??
Un campionat care exista ca si cluburile,doar pe hirtie??
Ai facut afirmatia ca nu pe actualii pescari de competitie te bazezi,pentru un campionat si pentru a pune pe roate competitiile...atunci cu cine o sa faci acest lucru??
Sau mai bine zis,vrei sa distrugi ce este,ok,dar ce pui in loc ??
Te rog sa ai decenta sa nu-mi dai acelasi raspuns....
.
.
"Nebunia înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat."apsalba scrie: Ieri am depus o nouă cerere de dizolvare a AGVPSR din partea FRPS. Ce zici? Am șanse?
Albert Einstein
Ce organ statutar al FRPS a luat decizia de a cere in instanta dizolvarea AGVPS?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13