A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de Tavi » 06 Apr 2012, 16:29

razvan m. scrie:Haideti ca avem si maine de urmarit un meci frumos. APC vs ANST vs Federatia de Carton. S-ar putea ca de maine sa vorbim despre federatia popesciana la timpul trecut...

http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AwMjcyNzA4
Ceva pariuri? :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 06 Apr 2012, 17:22

Tavi, tu nu ai inteles pana acuma de ce Fanica... a facut studii istorice, cel putin de la Dionisos incoace,ca sa demonstreze ca pescuitul este SPORT :?: :?: :wallbash:
Da ,da, tocmai din faptul ca... in calitate de INTERVENIENT :wink: ...vrea sa ajute ANTS-ul si Guv. Romaniei...sa demonstreze ca pescuitul este declarat SPORT :wink: ...tocmai de la insusi, ZAMOLXIS, in coace :wink: :lol: :lol: :lol:
:lol1: :lol1:

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 06 Apr 2012, 17:36

razvan m. scrie:Haideti ca avem si maine de urmarit un meci frumos. APC vs ANST vs Federatia de Carton. S-ar putea ca de maine sa vorbim despre federatia popesciana la timpul trecut...

Solutie:
06/04/2012 Alte soluţii

:roll:
www.pentrupescuit.ro

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 06 Apr 2012, 20:40

Maine apare omul care"vede voci" cu o interpretare "geniala" cum ca , de fapt, "alte solutii "reprezinta recunosterea federatiei si implicit a pescuitului care a fost recunoscut ca sport din Paleozoic ,odata cu aparitia primilor pesti :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 06 Apr 2012, 21:29

Oricum e genitala nu geniala !!!

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 06 Apr 2012, 22:36

Popescu Stefan scrie:
Reamintesc cluburilor sportive că pentru a putea participa la Competițiile sportive oficiale și pentru a putea avea selecționați sportivi în loturile reprezentative, se pot afilia la FRPS, până în data de 1 martie 2012. După această dată, cererile de afiliere vor fi analizate de AG doar pentru anul 2013.
Federația va depune săptămâna viitoare documentele de afiliere la CIPS. Fac acest anunț, pentru o transparență totală a activității federației și pentru a nu se invoca motivul necunoașterii acestor calendare.
Orice altă competiție organizată de altă structură este, din punct de vedere oficial, nulă. Cluburile care participă la astfel de competiții riscă să-și piardă Certificatul de identitate sportivă.

treaba voastra , luati-l voi la mishto mult ca nu mai calcati pe malul baltii pana in 2013 cand va veti duce mototolind fesul in mana si cerand indurare la usa FRPS

FRPS = Federatia Ratata Popescu Stefan

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Apr 2012, 00:25

Sa ne reamintim o discutie mai veche, din 30 ianuarie 2011.
Nu e cu Popescu, ci cu altcineva care la momentul respectiv ii "imprumutase" ideile. Ce mai gandeste colegul Tristian acum n-am de unde sa stiu, ca nu ne-a mai vizitat de ceva vreme.
razvan m. scrie: Draga apsalba, am citit si statutele FIPS si CIPS. Parerea mea este ca AGVPS-ul poate isi pierde calitatea de membru acolo doar daca se desfiinteaza. Infiintarea Federatiei nu va putea duce in niciun caz, prin ricoseu, la pierderea calitatii de membru a AGVPS, oricat ti-ai dori acest lucru. Ca este asa cum spun s-a dovedit si in alte situatii similare (vezi Franta).
Iar Federatia nu va putea fi membra FIPS atat timp cat AGVPS-ul va continua sa existe, stiut fiind ca fiecare tara are dreptul la un singur membru.
Pe de alta parte, sincer ma indoiesc ca vei reusi sa desfiintezi AGVPS-ul.

In ce priveste viitorul pescuitului de competitie pe partea de spinning, Federatia va organiza capionatele oficiale, iar LRS isi va organiza in continuare propriul campionat, ca si pana acum.
Desigur, lotul Federatiei va reprezenta Romania la competitiile internationale, asa cum o spune legea. Dar la competitiile organizate de acele organizatii la care Federatia va fi afiliata. Deci nu la cele CIPS-FIPS. Ramane de vazut care vor fi aceste alte competitii.
Lotul rezultat in urma campionatului LRS, asa neoficial cum este acest campionat, va reprezenta Romania la competitiile mondiale CIPS-FIPS, in baza celor convenite cu AGVPS - singurul membru CIPS-FIPS.
Cel mai probabil la crap, stationar si musca va fi la fel.

Nefiind purtator de cuvant al LRS, bineinteles ca acestea sunt opinii personale, lucru pe care ma indoiesc ca nu il stiai.
Chief scrie: Io asa zic, ka, Romania e membru si e reprezentata prin agvps. Si asa cum aratam acuma cateva pagini in urma, daca in tara membra, rolul de organizare a competitiilor va fi luat de federatie, va deveni automat noul organ de reprezentare a tarii la fips-cips. Si federatia se infiinteaza, daca se infiinteaza, cu acest unic scop, de a oferi cadrul si structura organizatorica si functionala pentru a organiza sistemul competitional de pescuit, in toate formele lui si cu toate ramurile lui. Deci agvps poate parasi, asa cum ziceam, si de drept si de fapt cips-fips, fara sa faca nimic. Poate sa functioneze in continuare bine mersi si sa vanda carnetele de membru alea obosite, prin care suntem si vanator si pescar si nime-n drum totodata.
razvan m. scrie: Nu. Tu ziceai cum zici tu, eu ziceam cum zic eu. Tu ca odata cu infiintarea Federatiei, AGVPS-ul si-ar pierde statututl, eu ca nu isi va pierde defel statututul. Va continua sa fie membru FIPS ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Ramane sa avem rabdare si sa vedem cine a avut dreptate.

Sunt gata sa pun pariu cu orice om de onoare, exclus Popescu (a se vedea cazul "factura") ca in urmatorii 3 ani Federatia nu va fi membra in FIPS. As face si pe o perioada mai lunga, dar atunci ar trebui sa astept prea mult dupa premiu. :lol:
Chief scrie: Ziceam ca-si pierde agvps rolul de reprezentare la fips-cips. Nu era orcim cu titlul de "eu am dreptate" ci mai mult, "eu asa interpretez prevederile statutului", care dupa mine e destul de clar, sa vedem ce-o avea de spus statul roman.
razvan m. scrie: Statul roman nu poate impune nimic unui organism privat transnational. Dupa cum ai vazut, pierderea calitatii de membru sau dobandirea ei se voteaza de catre membri FIPS si CIPS. Statul roman nu te poate baga sau scoate dintr-o asociere ce functioneaza dupa alte legi decat cele romane.

Te prinzi la pariu pe, sa zicem, 500 Euro ca pana la finele lui 2013 Federatia nu va deveni membra acolo ?

PS Ti-ai schimbat numele ? Cum sa iti spunem de acum, Sefu' ? :lol:
Chief scrie: M-am clonat din mers, nu baga in seama, tot io sunt :)

Io ziceam ce prevede statutul cips-fips, la Cap 6, respectiv Pct.1, alin.2), lit. b. Deci nu impune nimic statul roman lui fips si cips da o sa prevada pentru romania, pentru intern, ca de-acum de angling se ocupa federatia de profil (aia noua de-o fi ea, care e ea noua) si la fips cips se trimite numai o sesizare sau o nota informativa, si are loc termination of membership a agvps.

P.S. ca SF nu intelesese exact ce spuneam acolo. Statul roman n-o sa-i retraga automat statutul de la cips fips agvpsului dar va zice, bai avem federatie, de competiti se ocupa federatia, ca de aia e facuta, si la fips cips e suficient ca sa aplice Cap.6, Pct.1, alin.2, lit.b. Si agvps o sa faca ce facea si pana cum, o sa ne pacaleasca cu permise, o sa tina sedinte pentru vanatori si in ultimele doua minute o sa zica ca s-o ocupat si de pescari cu populari de 2000 lei in anul trecut. am fost la ultimele 2 adunari generale cu bilanturi si dinalea sa vad ce zic... si... e cam balonashe jalnice... ca ce ne facem cu cainii care intra pe arealele de vanatoare si ce ne facem cu aia cu atvuri care dau ture prin padure... si de-astea... pescuitul e pe planul 17
Mda, deci cum e cu infiintarea Federatie, care atrage automat retragerea AGVPS din CIPS/FIPS ?
Cum e cu scrisorica prin care Federatia a sesizat sau, ma rog, a trimis nota informativa la CIPS ? A avut loc "termination of membership a AGVPS" ?!!! :wallbash:

Din cate vedem, a trecut Congresul CIPS 2012 si, desi s-a facut "nota informativa", n-a avut loc nicio "termination of a membership a AGVPS".
Iar lui Popescu nu i-a ramas decat sa bage capul intre umeri si sa se faca ca ploua. Cica a notificat constituirea federatiei forului international, dar nu a cerut inca afilierea :lol:

Ramane deschis pariul, insa doar pentru oamenii cu onoare, exclus Popescu. Federatia de Carton nu va adera la FIPS/CIPS pana la finele 2013. Pe 500 Euro. Indrazneste cineva ? :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Apr 2012, 00:58

Lasa-l ma sa se penseze in liniste , ce ai cu....persoana , asta ca sa nu comit vreo greseala :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Apr 2012, 05:59

Sa ne reamintim totusi scopul, pentru care a fost infiintata FRPS :

"Contractul pe care l-am citit in fuga la sedinta Consiliul Director (fiind dat din mana in mana doar ca sa-l vedem ca exista si ca e real) nu are nici o legatura cu persoana mea si nici a ta si nici a unui vicepresedinte. Este exclusiv opera lui Fane. El s-a inteles cu Hidroconstructia, e afacerea lui cu proiecte, cu firma lui de consultanta care probabil are si ea de castigat de pe urma afacerii, de aia nici nu a implicat pe nimeni in problema Contractului de Sponsorizare. Nu am ce cauta la Orastie si nu am ce discuta cu Hidroconstructia ca nu am nici o responsabilitate in acest sens. Nici tu nu ai si nici altii nu stiu sa aibe din conducerea federatiei."

Bine'nteles ca firma de consultanta a fost "selectionata" printr-un amplu proces de licitatie publica :wink: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Apr 2012, 06:53

IlieNeamt scrie:

Solutie:
06/04/2012 Alte soluţii

Ce inseamna,"alte solutii?",,......,fir-ar pasareasca lor da ris..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns