A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Apr 2012, 11:13

Cam asta se intampla atunci cand ,delirul de grandoare si obsesiile , au pus stapanire ireversibil pe creierul omului care "vede voci" :lol1:
In acest moment , pentru omul care "vede voci ", nu mai exista alta forma de asociere a pescarilor recreativi...decat federatia personala inscrisa la OSIM ,dar fara CIS, si prevederile legii 69/2000 :lol: :lol: :lol:
Daca n-a tinut sa defiinteze AGVPS-ul in instanta cu federatia nationala , acum incerca cu federatie sportiva , rezultatut este previzibil .
Ce sa-i faci daca omul care "vede voci" are limbrici ? si in loc sa se trateze la medic , el merge la tribunal pentru ca il mananca in anus :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2012, 11:18

Mihuță,
Nu uita că în tot răul este și un bine. Ce nu pricepeți voi este că federația nu s-a dorit a fi o sectă, făcută în secret, ci așa cum era normal, transparent, pentru a fi cunoscut de toate persoanele interesate. Documentele sunt impecabil făcute și doar prin mânării josnice, care nu au treabă cu sportul, se încearcă tergiversarea autorizării federației. Acum, revenind la prima afirmație, avem o perspectivă clară asupra fenomenului și știm cine este pentru și cine este contra federației. Acest lucru ne dă posibilitatea ca în activitatea federației să știm pe cine ne bazăm. Oricum nu-mi mai pun speranțe în structurile actuale de pescuit sportiv. Au multe lucruri de corectat pentru a fi compatibile cu o structură sportivă autentică. Vali Vesa știe foarte bine acest lucru, întrucât am avut numeroase discuții telefonice pe acest subiect și a recunoscut faptul că asociația lui nu îndeplinește criteriile de afiliere la federație.
Pot fi acuzat de orice, numai de faptul că fac lucruri de doi lei nu pot fi acuzat. Nu uitați că am făcut de unul singur ceea ce alții s-au chinuit să facă în ani de zile și nu au reușit.

Tataie, nu te băga unde nu te pricepi. Federațiile nu sunt SRL-uri. Te faci de cacao. Lasă-i pe alții care știu ce vorbesc să se pronunțe. Tu vezi-ți de pescuit. S-ar putea să nu-ți fi spus ultimul cuvânt în acest sport.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2012, 11:32

Stefanuc a nost,o scris
Mihuță,
Nu uita că în tot răul este și un bine. Ce nu pricepeți voi este că federația nu s-a dorit a fi o sectă, făcută în secret, ci așa cum era normal, transparent, pentru a fi cunoscut de toate persoanele interesate.

Te cred...altfel cum puteai obtine acel aviz retras cu 1zi,peste termenul in care putea fi anulat pe cale administrativa.....Ca-n filmul ala...."Cu cartile pe fata"... :D :D :D :D :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2012, 11:41

Te încurci în termeni. Avizul a fost obținut in 25.02.2011. În data de 14.03.2011 Hotărârea de constituire a devenit definitivă și irevocabilă. Fi atent la nuanțe, chiar dacă susții în continuare că ești un simplu tâmplar. Adeline! :lol: :lol: :lol: :lol:
Avizul l-am făcut public pe site-ul federației.
http://frpsc.ro/category/stiri-frps/page/2/

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Apr 2012, 11:44

vede voci scrie:Oricum nu-mi mai pun speranțe în structurile actuale de pescuit sportiv. Au multe lucruri de corectat pentru a fi compatibile cu o structură sportivă autentică.
Adica toata lumea-i proasta , numai tu esti "inteligentul" pescuitului ?
Bai bezna mintii , competitional nu inseamna neaparat sportiv .
Exista sute de competitii care n-au legatura cu sportul , pescuitul fiind una din ele . Lasa-ne cu vrajeala asta stricata !
La FIPS CIPS n-ai sa ajungi in viata ta , iar CIS -ul nici nu intra in discutie ... doar daca ANST are prea multi bani si nu stie cum sa scape mai repede de ei :lol: :lol: :lol:
Bai bezna mintii , sunt o gramada care abia asteapta ,la cotitura ,ca ANST sa faca greseala si sa-ti elibereze CIS-ul , si nu te gandi numai la asociatiile interne :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2012, 11:52

Dacă tot ești bou, de ce trebuie să arăți la toată lumea? Se pare că ai avut probleme în copilărie. Ai fost abuzat sexual? Sunt ONG-uri care se ocupă de astfel de cazuri. Nu asociațiile de pescari sportivi.
PS Oricum, tu sigur ești prost. Se vede de la o poștă. :lol: :lol: :lol: :lol: Dacă nu erai prost, observai că eu vorbesc de pescuit sportiv și competiții oficiale. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 09 Apr 2012, 12:00

apsalba scrie:Dacă tot ești bou, de ce trebuie să arăți la toată lumea? Se pare că ai avut probleme în copilărie. Ai fost abuzat sexual? Sunt ONG-uri care se ocupă de astfel de cazuri. Nu asociațiile de pescari sportivi.
PS Oricum, tu sigur ești prost. Se vede de la o poștă. :lol: :lol: :lol: :lol: Dacă nu erai prost, observai că eu vorbesc de pescuit sportiv și competiții oficiale. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O alta mostra de limbaj de presedinte...

Cel mai bun, unicul presedinte, popescuuuuuuuuuuuuuuu

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Apr 2012, 12:07

Main Kampf

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 09 Apr 2012, 12:11

apsalba scrie: Pot fi acuzat de orice, numai de faptul că fac lucruri de doi lei nu pot fi acuzat. Nu uitați că am făcut de unul singur ceea ce alții s-au chinuit să facă în ani de zile și nu au reușit...
Mai vorbim pe tema asta... :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2012, 12:13

apsalba scrie:Te încurci în termeni. Avizul a fost obținut in 25.02.2011. În data de 14.03.2011 Hotărârea de constituire a devenit definitivă și irevocabilă. Fi atent la nuanțe, chiar dacă susții în continuare că ești un simplu tâmplar. Adeline! :lol: :lol: :lol: :lol:
Avizul l-am făcut public pe site-ul federației.
http://frpsc.ro/category/stiri-frps/page/2/

Io zic sa iei din pastilutele lui Gerula...la el vad ca in ultimul timp au dat rezultate...bine o mai scapat prin Tunis,dar tot pe strada Lotrilor se intoarce :D :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns