A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Apr 2012, 11:13

Cam asta se intampla atunci cand ,delirul de grandoare si obsesiile , au pus stapanire ireversibil pe creierul omului care "vede voci" :lol1:
In acest moment , pentru omul care "vede voci ", nu mai exista alta forma de asociere a pescarilor recreativi...decat federatia personala inscrisa la OSIM ,dar fara CIS, si prevederile legii 69/2000 :lol: :lol: :lol:
Daca n-a tinut sa defiinteze AGVPS-ul in instanta cu federatia nationala , acum incerca cu federatie sportiva , rezultatut este previzibil .
Ce sa-i faci daca omul care "vede voci" are limbrici ? si in loc sa se trateze la medic , el merge la tribunal pentru ca il mananca in anus :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2012, 11:18

Mihu??,
Nu uita c? în tot r?ul este ?i un bine. Ce nu pricepe?i voi este c? federa?ia nu s-a dorit a fi o sect?, f?cut? în secret, ci a?a cum era normal, transparent, pentru a fi cunoscut de toate persoanele interesate. Documentele sunt impecabil f?cute ?i doar prin mân?rii josnice, care nu au treab? cu sportul, se încearc? tergiversarea autoriz?rii federa?iei. Acum, revenind la prima afirma?ie, avem o perspectiv? clar? asupra fenomenului ?i ?tim cine este pentru ?i cine este contra federa?iei. Acest lucru ne d? posibilitatea ca în activitatea federa?iei s? ?tim pe cine ne baz?m. Oricum nu-mi mai pun speran?e în structurile actuale de pescuit sportiv. Au multe lucruri de corectat pentru a fi compatibile cu o structur? sportiv? autentic?. Vali Vesa ?tie foarte bine acest lucru, întrucât am avut numeroase discu?ii telefonice pe acest subiect ?i a recunoscut faptul c? asocia?ia lui nu îndepline?te criteriile de afiliere la federa?ie.
Pot fi acuzat de orice, numai de faptul c? fac lucruri de doi lei nu pot fi acuzat. Nu uita?i c? am f?cut de unul singur ceea ce al?ii s-au chinuit s? fac? în ani de zile ?i nu au reu?it.

Tataie, nu te b?ga unde nu te pricepi. Federa?iile nu sunt SRL-uri. Te faci de cacao. Las?-i pe al?ii care ?tiu ce vorbesc s? se pronun?e. Tu vezi-?i de pescuit. S-ar putea s? nu-?i fi spus ultimul cuvânt în acest sport.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2012, 11:32

Stefanuc a nost,o scris
Mihu??,
Nu uita c? în tot r?ul este ?i un bine. Ce nu pricepe?i voi este c? federa?ia nu s-a dorit a fi o sect?, f?cut? în secret, ci a?a cum era normal, transparent, pentru a fi cunoscut de toate persoanele interesate.

Te cred...altfel cum puteai obtine acel aviz retras cu 1zi,peste termenul in care putea fi anulat pe cale administrativa.....Ca-n filmul ala...."Cu cartile pe fata"... :D :D :D :D :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2012, 11:41

Te încurci în termeni. Avizul a fost ob?inut in 25.02.2011. În data de 14.03.2011 Hot?rârea de constituire a devenit definitiv? ?i irevocabil?. Fi atent la nuan?e, chiar dac? sus?ii în continuare c? e?ti un simplu tâmplar. Adeline! :lol: :lol: :lol: :lol:
Avizul l-am f?cut public pe site-ul federa?iei.
http://frpsc.ro/category/stiri-frps/page/2/

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Apr 2012, 11:44

vede voci scrie:Oricum nu-mi mai pun speran?e în structurile actuale de pescuit sportiv. Au multe lucruri de corectat pentru a fi compatibile cu o structur? sportiv? autentic?.
Adica toata lumea-i proasta , numai tu esti "inteligentul" pescuitului ?
Bai bezna mintii , competitional nu inseamna neaparat sportiv .
Exista sute de competitii care n-au legatura cu sportul , pescuitul fiind una din ele . Lasa-ne cu vrajeala asta stricata !
La FIPS CIPS n-ai sa ajungi in viata ta , iar CIS -ul nici nu intra in discutie ... doar daca ANST are prea multi bani si nu stie cum sa scape mai repede de ei :lol: :lol: :lol:
Bai bezna mintii , sunt o gramada care abia asteapta ,la cotitura ,ca ANST sa faca greseala si sa-ti elibereze CIS-ul , si nu te gandi numai la asociatiile interne :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2012, 11:52

Dac? tot e?ti bou, de ce trebuie s? ar??i la toat? lumea? Se pare c? ai avut probleme în copil?rie. Ai fost abuzat sexual? Sunt ONG-uri care se ocup? de astfel de cazuri. Nu asocia?iile de pescari sportivi.
PS Oricum, tu sigur e?ti prost. Se vede de la o po?t?. :lol: :lol: :lol: :lol: Dac? nu erai prost, observai c? eu vorbesc de pescuit sportiv ?i competi?ii oficiale. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 09 Apr 2012, 12:00

apsalba scrie:Dac? tot e?ti bou, de ce trebuie s? ar??i la toat? lumea? Se pare c? ai avut probleme în copil?rie. Ai fost abuzat sexual? Sunt ONG-uri care se ocup? de astfel de cazuri. Nu asocia?iile de pescari sportivi.
PS Oricum, tu sigur e?ti prost. Se vede de la o po?t?. :lol: :lol: :lol: :lol: Dac? nu erai prost, observai c? eu vorbesc de pescuit sportiv ?i competi?ii oficiale. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O alta mostra de limbaj de presedinte...

Cel mai bun, unicul presedinte, popescuuuuuuuuuuuuuuu

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Apr 2012, 12:07

Main Kampf

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 09 Apr 2012, 12:11

apsalba scrie: Pot fi acuzat de orice, numai de faptul c? fac lucruri de doi lei nu pot fi acuzat. Nu uita?i c? am f?cut de unul singur ceea ce al?ii s-au chinuit s? fac? în ani de zile ?i nu au reu?it...
Mai vorbim pe tema asta... :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2012, 12:13

apsalba scrie:Te încurci în termeni. Avizul a fost ob?inut in 25.02.2011. În data de 14.03.2011 Hot?rârea de constituire a devenit definitiv? ?i irevocabil?. Fi atent la nuan?e, chiar dac? sus?ii în continuare c? e?ti un simplu tâmplar. Adeline! :lol: :lol: :lol: :lol:
Avizul l-am f?cut public pe site-ul federa?iei.
http://frpsc.ro/category/stiri-frps/page/2/

Io zic sa iei din pastilutele lui Gerula...la el vad ca in ultimul timp au dat rezultate...bine o mai scapat prin Tunis,dar tot pe strada Lotrilor se intoarce :D :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns