www.rapitoriii.info
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: www.rapitoriii.info
daca se continua in stilul asta se va inchide (asta in cel mai fericit caz)
-
- veteran
-
- veteran
Era clar : cine vrea poze, sa-i dea mp . Asta era si rugamintea mea , sa fie unul care-i cere pozele si sa le puna pe forum . Va e greu sau ....ticairlandezu scrie:Ceva poze!!!...vreau si eu

-
- veteran
Poti avea putina rabdare ? Macar pana apar pozele ! Sau macar sa intre Cristi Albu , dupa ce ia legatura cu Lavinia ( ca zicea parca, deunazi, ca vorbea cu ea pe mes) si sa confirme sau sa infirme pozele obscene trimise fetei de catre biban ...Altfel, ceva ma face sa cred ca somnul ce-l tii in brate , la avatar,are, pe langa mustati , si barba !johnnybravo scrie:daca se continua in stilul asta se va inchide (asta in cel mai fericit caz)
Fii corect pana la capat... Nu pierzi nimic, dimpotriva, castiga forumul , iar tu ca moderator , la fel .
Ca fapt divers, eu nu-s in feisbuc...D-asta astept pozele

Si daca-n cel mai fericit caz, se va inchide, linistit poate fi redeschis a doua zi, la fel ca arena si celalalt ...Nimeni nu -mi va regreta absenta , dimpotriva, unii se vor putea da in stamba lejer ...Ti-am mai promis odata si m-am tinut de cuvant ...Nu ma schimb ...
Pana apar pozele, tac. Sau cel putin o confirmare sau infirmare de la Cristi Albu (ca Lavinia nu cred sa intre pe topicuri cu "pulica " si alte spinninguri asemanatoare ) . Poti mentine topicul ? Sau e mai important sa nu fie umilit un mascul "feroce" care se foloseste de femei, ascunzandu-se dupa fusta lor, cand e ingramadit .
Arata-ne ca-i diferenta intre tine si el. Este ?
Pulica... acum ca ti-am vazut muianu... ce pot sa zic... frumos nu esti, ba din contra, as putea spune ca esti chiar urat. DAR, in schimb trebuie sa recunosc ca esti prost de bubui 
cum mah sa trimiti asemenea scarbosenii unei femei???? De ce ar interesa-o pe ea handicapurile tale din zona genitala? Ce a fost in capul tau???? chiar nu ai pic de rusine in tine?
ONTOPIC: Singura fiinta din tot universul care mai citeste prin cotetz nu poate fi altul decat Gerulache... si inca ma intreb ce cauta pulica p-aici, pentru ca el e oricum complet paralel cu subiectu....

cum mah sa trimiti asemenea scarbosenii unei femei???? De ce ar interesa-o pe ea handicapurile tale din zona genitala? Ce a fost in capul tau???? chiar nu ai pic de rusine in tine?

ONTOPIC: Singura fiinta din tot universul care mai citeste prin cotetz nu poate fi altul decat Gerulache... si inca ma intreb ce cauta pulica p-aici, pentru ca el e oricum complet paralel cu subiectu....

si, ia zi condamnatul... aah pardon, comandantuleEl Comandante scrie:Vad ca merge cam cu hopuri, sa ia careva legatura cu Gerula ca ar fi pacat sa se piarda niste capodopere de acolo. Barem aia cu piscalitul este epica.

@ pulica: vezi rezolva cumva cu furunculul ala pe care-l ai in frunte, arata dezgustator, pe bune.... asta daca vrei sa te mai pupe vreo alta femeie, in afara de mamica ta, daca nu, lasa-l asa ca se trece el.....
daca malformatiile din zona genitala nu se trec, macar la fatza sa aratzi cat de cat....
dumnezeu sa te ajute....

dumnezeu sa te ajute....

....se poate inchide,multumesc