Adi G scrie:bai pulica.... in primu rand, nu ta baga unde nu apartii....

ala ie un "insider", deci extremul opus la ceea ce esti tu la capitolul pescuit....
serios vorbind, in al doilea rand.... am vorbit cu lavinia despre tine pe privat pe feisbuc....
deci pe cuvant, mi-e rusine de rusinea ta, mai mult inca nu vreau sa zic aici....
de la ea am poza asta:

daca ma mai freci mult la melodie, le bag si pe celelalte.... alea fara masca...

stii tu care... alea pe care i le trimiteai pe email....
p.s.: chiar daca ai facut puscarie, nu inseamna ca esti vindecat...
mai glumeste omu, mai o ghidusie pe ici colo.... hai mai merge, da la tema "copii", s-a incheiat distractia pulica!
sincer mi-e scarba sa-ti mai scriu, ma gandeam io ca nu esti intreg la minte, da chiar in halu asta....
da uite, tzi-ai gasit un "prieten" pe cinste....

gerulache tzi se potriveste de minune....
dumnezeu sa va ajute, serios!
tre sa fac si eu ca tine :
Tu chiar ai probleme cu ciripurile

....Si-ai intrat si-n disperari ...Ti-a zis si @ el comandante (treaba lui cine-o fi

) ca tu stai la panda si-n secunda 1 1/4 scrii de zor, din fisierele ce le ai stocate, cf educatiei primite ....
Bai, Geolgau, forumul asta, are cativa OAMENI ...Tu si cei patru cavaleri ai apocalipsei ( @ agabi dixit

) sunteti fff departe de ei ...Oricat incercati, nu merge si pace, asta-i ! Pt OAMENII aceia, eu i-mi pierd timpul cu tine ( in speranta ca voi reusi sa te aduc la stadiul omului cu limbaj articulat si coerent

) ....Totul in speranta ca n-o sa-i sictiriti si pe ei cu balosheniile voastre
Serios, acum, chiar asa disperat esti ? Daca n-ai cuvinte , treci la poze ? ...Cand intri-n fibrilatii, ,mai gasesti tastatura
Hai ca-s curios si eu , la fel ca tot forumul ....Baga pozele ce le-am trimis Laviniei ( libidinosule , mureai de ciuda

)...
Daca am facut puscarie, ce-i ? Eu am FACUT puscarie . Tu ESTI PUSCARIE ! Asta-i diferenta ...Eu traiesc din banii mei, tu din ajutoare sociale (altfel n-ai sta non stop pe net

)
Deci, nu uita , spune tot : bibanul este Ceausescu , reincarnat in Iliescu, Basescu, Ponta ...Poze si inele cu diamante Laviniei ( aici esti dobitoc , nu trebuia sa razi de femeia aia si sa te folosesti de numele ei ...alta dovada a caracterului mizerabil ce-ti calauzeste occipitalul spre coccis ) , Spune tuturor ca eu l-am omorat pe Aldo Moro , ca am legat nodul gordian ca sa nu-l poata dezlega Alexandru Macedon ...Pune poze cu mine in sarcofag cu Nefertiti ...Fa-ma pirat in Caraibe ...Orice ...Numa' vorbeste civilizat si calm...E-n folosul tau

...Agitatia ce te caracterizeaza sa nu-ti creasca tensiune si colesterolul, sa-mi fie dat baiul cu tine, sa te platesc ca pe unul citov ....
Hai, hai, hai, dihai....stai pe c.uru-ti in malai ...si-o sa ai un mai bun trai....ai, hai, gihai ....