www.rapitoriii.info

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

El Comandante
junior
junior

Re: www.rapitoriii.info

Mesaj de El Comandante » 02 Mai 2014, 22:14

Gogule, nu eu trebuie sa ma impac cu faptul ca tu n-ai nici o viata si stai lipt de un forum de pescuit vinerea la 10 seara, dand disperat f5 poate mai apare vreun post la care sa raspunzi. Na ca ti-am mai dat motiv sa mai scrii un mesaj, sa te simti bagat in seama de cineva etc. Nasol traiul asta de imigrant intr-o tara unde diferenta dintre auslander si caine e data de lipsa cozii.

Iar cu pupatul in posterior se zice ca sunt altii p-aici care au hobby-uri de-astea. Esti si tu printre ei?
Ultima oară modificat 02 Mai 2014, 22:15 de către El Comandante, modificat 1 dată în total.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 02 Mai 2014, 22:14

CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

:lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 02 Mai 2014, 22:16

Imagine

UELCOM BAC

:lol1: :lol1: :lol1:

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 02 Mai 2014, 22:23

Stiu ca ai o obsesie cu Gerula, la cum te-a tavalit in decursul timpului, dar esti departe. Oricum, raspunsul tau se putea rezuma la ham-ham, tot aia era.

De observat ca de data asta ai reusit sa raspunzi in mai putin de 60 de secunde de cand am postat. Dupa ce te-am bagat din nou in seama cred ca o sa dai vreo 3 ore f5 nonstop, poate mai gasesti ceva de care sa te agati, pardon atarni.

Bafta maxima si noroc imens, sper ca de luni se intoarce biban-solzos sa-ti serveasca tot ce-ti place tie mai mult. :lol1:
Ultima oară modificat 02 Mai 2014, 22:25 de către El Comandante, modificat 1 dată în total.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 02 Mai 2014, 22:24

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 02 Mai 2014, 22:27

da ce-ti mai dai silinta... :lol1: ce le potrivesti tu acolo, le modifici.... :lol1: tare de tot... :lol1: :lol1: :lol1:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 03 Mai 2014, 06:58

El Comandante scrie:Stiu ca ai o obsesie cu Gerula, la cum te-a tavalit in decursul timpului, dar esti departe. Oricum, raspunsul tau se putea rezuma la ham-ham, tot aia era.

De observat ca de data asta ai reusit sa raspunzi in mai putin de 60 de secunde de cand am postat. Dupa ce te-am bagat din nou in seama cred ca o sa dai vreo 3 ore f5 nonstop, poate mai gasesti ceva de care sa te agati, pardon atarni.

Bafta maxima si noroc imens, sper ca de luni se intoarce biban-solzos sa-ti serveasca tot ce-ti place tie mai mult. :lol1:
Mai comandante ! Din Che Guevara vrei sa ajungi Basescu sau Iliescu ? Ce naiba-ti pierzi timpul cu Geolgau-ul respectiv ? Ai sezizat bine ...e non stop pe net...traitor din ajutoare sociale ....Cu agatatul si atarnatul, gresesti : el 'se agata " disperat de orice, cand romaneste , cand in engleza (cica-i citit :P ...de grefier :mrgreen: ) ...mai are un "xerox" intr-o zona unde "atarna" =lenevit in pat =dolce far niente...si, cum i-a transmis @ rine, in timpul zilei, "atarna " pe canapea, in parc...Da' asta ori se rusineaza ori nu pricepe "zona" ...si asta "atarna" greu la rational :wink: :wink:
Daca tot nu ai cu ce-ti omori timpul, verzi postarile Geolgaului . In majoritatea apar doua "mutzunachi" : asta :lol1: si asta :cooler:

La asta, ultimul ( ca de primul ma abtin, ca-i vanat tot si cu cucuie :lol: , ) povestea undeva p-aici , ca a luat modelu' de la Andreea Tonciu cand spunea tuturor cum lovea cu fruntea in buricul lui Mitea :wink: :oops: :mrgreen: ...Poate cauta si el ceva" sa presteze " ...Fii indulgent ...

Neglijeaza-i limbajul, cum fac eu, da' poate "presteaza" cu talent ... :mrgreen: :mrgreen:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 03 Mai 2014, 08:13

daca era cineva curios cum arata pulica

Imagine

majoritatea postarilor binentzeles la "gastronomie" si alte "dichisuri"....

@ gerula:

Imagine

si asta-i tot din lotul pantelimon?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 03 Mai 2014, 08:17

mama da ce v-ati gasit.... pulica si cu gerula.... DREAMTEAM!!! :lol1: :lol1: :lol1:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 03 Mai 2014, 19:06

Adi G scrie:CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Dupa ultimele cercetari, aceasta expresie a fost rostita de omul cavernelor, in momentul in care-a fost fugarit la soare de ursus speleus ...Etapa urmatoare era pascutul ierbii, urcatul in copac , traiul imbelsugat si bio :wink: cu frunze si fructe , etc, etc, etc,etc.....Si, in anul de gratie 2014 descoperim o reminiscenta genetica 100% a omului cavernelor ....Ca-n presa romana : fabulos, bestial, uaubiz, hepilica , etc ....

Colega, pe langa faptul ca esti un caracter mizerabil , cu raportari, cu invatat alti useri cu raportatul , cu incercari disperate de-a iesi in evidenta , mai esti si perseverent ...De nu-ti convine ceva , insisti, insisti cu ghiolbanelile tale pana cand se inchide topicul ...Fii civilizat, VORBESTE , esti liber s-o faci, daca poti, dar nu grohai ....Daca ti-a ramas "osu "-n gat, sunt tehnici...Chiar poate fi fortat, cu alt "os" , daca esti dornic ....Si le cam iei, tu nu observi?

Io n-am treaba cu clonele voastre, cu gerule , molecule, gepetei , ulcai si alti gigei ....Disperarile voastre sunt zadarnice ...

Stiti cum zicea sovieticul ? Nu, ca singura hartie care a ajuns in mainile voastre , a fost hartia igienica...Nu stiti voi ce-i aia carte, caligrafie, abecedar, .....Voi doar CHHHH CHHHHHHH.....

Sovieticul a spus : Daca nema putirintza, tot degeaba straduintza :!: ....

Rupe figurile ca sa iesi in evidenta ...Tot degeaba ...Initial erai hazliu, apoi ai trecut in stadiul de caricatura ...acum nu te mai pot numi nici macar o tentativa de crochiu uman ...La tine sunt doua stadii : primul, cand vine iarna si esti "zero" , al doilea cand semeni cu Hagi : cum deschizi gura, cum in jurul tau zboara stoluri de porumbei ...Fiinta umana mai penibila si mai putin constienta de ridicolul in care se scalda, am vazut doar pe pescuitbihor :P :lol:

Sa fii sanatos si sa folosesti eficient ajutoarele sociale ! Eu am incheiat-o cu tine . Pe langa ca nu meriti n-ai nici macar farmec ....

Daca ai o ramasita de om in calota , ar trebui sa-i ceri admin-ului sa redeschida cele doua topicuri ...sau macar Arena ...Daca faptul ca a trebuit inchisa si Arena, nu-ti da de gandit, inseamna ca tu treci la semafor cu un caine utilitar ...Te iert...

Închis