www.rapitoriii.info
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: www.rapitoriii.info
Gogule, nu eu trebuie sa ma impac cu faptul ca tu n-ai nici o viata si stai lipt de un forum de pescuit vinerea la 10 seara, dand disperat f5 poate mai apare vreun post la care sa raspunzi. Na ca ti-am mai dat motiv sa mai scrii un mesaj, sa te simti bagat in seama de cineva etc. Nasol traiul asta de imigrant intr-o tara unde diferenta dintre auslander si caine e data de lipsa cozii.
Iar cu pupatul in posterior se zice ca sunt altii p-aici care au hobby-uri de-astea. Esti si tu printre ei?
Iar cu pupatul in posterior se zice ca sunt altii p-aici care au hobby-uri de-astea. Esti si tu printre ei?
Ultima oară modificat 02 Mai 2014, 22:15 de către El Comandante, modificat 1 dată în total.
CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

-
- junior
Stiu ca ai o obsesie cu Gerula, la cum te-a tavalit in decursul timpului, dar esti departe. Oricum, raspunsul tau se putea rezuma la ham-ham, tot aia era.
De observat ca de data asta ai reusit sa raspunzi in mai putin de 60 de secunde de cand am postat. Dupa ce te-am bagat din nou in seama cred ca o sa dai vreo 3 ore f5 nonstop, poate mai gasesti ceva de care sa te agati, pardon atarni.
Bafta maxima si noroc imens, sper ca de luni se intoarce biban-solzos sa-ti serveasca tot ce-ti place tie mai mult.
De observat ca de data asta ai reusit sa raspunzi in mai putin de 60 de secunde de cand am postat. Dupa ce te-am bagat din nou in seama cred ca o sa dai vreo 3 ore f5 nonstop, poate mai gasesti ceva de care sa te agati, pardon atarni.
Bafta maxima si noroc imens, sper ca de luni se intoarce biban-solzos sa-ti serveasca tot ce-ti place tie mai mult.

Ultima oară modificat 02 Mai 2014, 22:25 de către El Comandante, modificat 1 dată în total.
da ce-ti mai dai silinta...
ce le potrivesti tu acolo, le modifici....
tare de tot...

-
- veteran
Mai comandante ! Din Che Guevara vrei sa ajungi Basescu sau Iliescu ? Ce naiba-ti pierzi timpul cu Geolgau-ul respectiv ? Ai sezizat bine ...e non stop pe net...traitor din ajutoare sociale ....Cu agatatul si atarnatul, gresesti : el 'se agata " disperat de orice, cand romaneste , cand in engleza (cica-i cititEl Comandante scrie:Stiu ca ai o obsesie cu Gerula, la cum te-a tavalit in decursul timpului, dar esti departe. Oricum, raspunsul tau se putea rezuma la ham-ham, tot aia era.

Daca tot nu ai cu ce-ti omori timpul, verzi postarile Geolgaului . In majoritatea apar doua "mutzunachi" : asta

La asta, ultimul ( ca de primul ma abtin, ca-i vanat tot si cu cucuie

Neglijeaza-i limbajul, cum fac eu, da' poate "presteaza" cu talent ...

daca era cineva curios cum arata pulica

majoritatea postarilor binentzeles la "gastronomie" si alte "dichisuri"....
@ gerula:

si asta-i tot din lotul pantelimon?

majoritatea postarilor binentzeles la "gastronomie" si alte "dichisuri"....

@ gerula:

si asta-i tot din lotul pantelimon?

mama da ce v-ati gasit.... pulica si cu gerula.... DREAMTEAM!!!

-
- veteran
Adi G scrie:CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Dupa ultimele cercetari, aceasta expresie a fost rostita de omul cavernelor, in momentul in care-a fost fugarit la soare de ursus speleus ...Etapa urmatoare era pascutul ierbii, urcatul in copac , traiul imbelsugat si bio

Colega, pe langa faptul ca esti un caracter mizerabil , cu raportari, cu invatat alti useri cu raportatul , cu incercari disperate de-a iesi in evidenta , mai esti si perseverent ...De nu-ti convine ceva , insisti, insisti cu ghiolbanelile tale pana cand se inchide topicul ...Fii civilizat, VORBESTE , esti liber s-o faci, daca poti, dar nu grohai ....Daca ti-a ramas "osu "-n gat, sunt tehnici...Chiar poate fi fortat, cu alt "os" , daca esti dornic ....Si le cam iei, tu nu observi?
Io n-am treaba cu clonele voastre, cu gerule , molecule, gepetei , ulcai si alti gigei ....Disperarile voastre sunt zadarnice ...
Stiti cum zicea sovieticul ? Nu, ca singura hartie care a ajuns in mainile voastre , a fost hartia igienica...Nu stiti voi ce-i aia carte, caligrafie, abecedar, .....Voi doar CHHHH CHHHHHHH.....
Sovieticul a spus : Daca nema putirintza, tot degeaba straduintza

Rupe figurile ca sa iesi in evidenta ...Tot degeaba ...Initial erai hazliu, apoi ai trecut in stadiul de caricatura ...acum nu te mai pot numi nici macar o tentativa de crochiu uman ...La tine sunt doua stadii : primul, cand vine iarna si esti "zero" , al doilea cand semeni cu Hagi : cum deschizi gura, cum in jurul tau zboara stoluri de porumbei ...Fiinta umana mai penibila si mai putin constienta de ridicolul in care se scalda, am vazut doar pe pescuitbihor

Sa fii sanatos si sa folosesti eficient ajutoarele sociale ! Eu am incheiat-o cu tine . Pe langa ca nu meriti n-ai nici macar farmec ....
Daca ai o ramasita de om in calota , ar trebui sa-i ceri admin-ului sa redeschida cele doua topicuri ...sau macar Arena ...Daca faptul ca a trebuit inchisa si Arena, nu-ti da de gandit, inseamna ca tu treci la semafor cu un caine utilitar ...Te iert...