VT

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

boje
veteran
veteran

VT

Mesaj de boje » 11 Noi 2013, 14:46

Datorita faptului ca intr-un moment total nefericit, am intrat pe site-ul PVTV unde am avut ghinionul sa citesc un articol despre Victor Tarus, articol care m-a enervat foarte tare, as vrea sa rezum concluzia referitoare la acest personaj la care am ajuns dupa aceasta lectura: - a imbatranit degeaba! :evil:
Stimate Domn te rog revino-ti! Inca nu e tarziu!
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

MuskMd
veteran
veteran

Re: VT

Mesaj de MuskMd » 11 Noi 2013, 17:09

da si tu articolul ca nu e frumos sa-l vorbesti de rau fara argumente :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 11 Noi 2013, 17:53

"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Noi 2013, 18:14

:lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Noi 2013, 19:20

...s-a mai discutat despre personaj in forum , omul a avut de-a lungul anilor multe contributii in pescuitul sportiv (pozitive si negative) , legat de legislativ (ceva legat de prima federatie) , in media (TV si presa ) , in literatura ce tine de pescuit (vreo 4 carti , una e culinara parca ) , in competitii de pescuit...
...a fost laudat si mult contestat , dar nu cred ca merita neaparat pus la stalpul infamiei
...nu-i tin partea , dar nu stiu cati dintre noi avem calitatea sa-l blamam.

http://www.rapitori.ro/forum/tvr-si-vic ... ilit=Tarus

http://www.rapitori.ro/forum/tarus-prom ... ilit=Tarus

http://www.rapitori.ro/forum/emisiunea- ... ilit=Tarus
...si ar mai fi

..."de-o saramura , de-o prajeala , acolo..."
...of , of , mai , mai ! :oops:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 11 Noi 2013, 23:20

toata stima pt VT, daca nu era el si cartea La pescuit cu unchiul Virgil nu cred ca se lipea pescuitul de mine :respekt:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Noi 2013, 01:31

johnnybravo scrie:toata stima pt VT, daca nu era el si cartea La pescuit cu unchiul Virgil nu cred ca se lipea pescuitul de mine :respekt:
Si asta scuza orice imbecilitate actuala din partea lui?. Daca era la primul derapaj mai ziceam.

Stiu ca e dureros, dar daca nu isi da seama ca vremurile s-au schimbat...atunci vorba antevorbitorului "a imbatrinti degeaba"..cu toata stima.

Citind editorialele in care nu contenea sa spurce concurenta mai tanara( si mai evoluata asi zice eu) de fiecare data ani la rand, combinata cu articole cu iz de comunism fara semne de evolutie, capturi pozate in bucatarie intr-un imens paradox cu motto-ul tiparit in bold " o 9 atitudine"..in ciuda faptului ca si pastravul meu de 2 kile pozat pe un ziar ce aparea intr-o poza alb negru( da "Cmena", developata cu mana mea in camera obscura) a vazut lumina tiparului in respectiva revista( ce vremuri!!! si totusi ma uit mai bine la prezent si viitor)....eu am renuntat sa o mai cumpar de ani de zile.
Dl. V.T.din pacate nu isi da seama ca nu rezolva nimic...dar absolut nimic!!! daca isi bate joc de prezent,contiunand sa traiasca in trecut.

Stima pentru V.T. ce a fost ..si dispret pentru ce a ajuns.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 12 Noi 2013, 20:23

johnnybravo scrie:toata stima pt VT, daca nu era el si cartea La pescuit cu unchiul Virgil nu cred ca se lipea pescuitul de mine :respekt:
Intamplarea face sa fi patit si eu acelasi lucru, nu pot sa cred ca respectiva carte a avut atata influenta. Si acum o pastrez in biblioteca, si imi trezeste amintiri greu de uitat cand dau cu ochii de ea ... Are paginile usor ingalbenite dar a fost cea mai tare carte pe care am citit-o pe atunci, cand nu cred sa fi avut mai mult de 9-10 ani. Acum nu stiu daca internetul poate sa mai lase amintiri atat de trainice si de nesters printre copiii de astazi si asta imi da incredere ca totusi cartile in general vor avea sansa lor si in viitor.
Atat cat l-am cunoscut indirect am putut sa-l respect pe Victor Tarus care fiind om, pe langa muuulte fapte bune in ale pescuitului, o mai fi si gresit insa nu asta ii caracterizeaza cariera, cu siguranta.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 12 Noi 2013, 20:57

Ce mare scamatorie a facut in ale pescuitului? A pescuit pentru ca a avut timp si si-a asigurat un trai din chestia asta! Ati primit cartea aia gratis? Hai sa fim seriosi! Cand un om una spune si alta face, cand are impresia ca toti trebuie sa-si scoata clopul cand trece el pe ulita (vezi pescuitul ostentativ pe pistele de concurs, un gest de maxim dispret pentru "prietenii" pescari)... omul ala nu mai face nici doi bani!
Eu cand aud chestii din astea... ce a facut cate unul pentru pescuitul din Romania... ma umfla rasul! Ce a facut? A daramat munti? A strans bani de scule pentru sarmani? A populat ape din banii sau pepiniera lui? Dreaq! A pescuit ceva mai mult decat altii; si daca a mai scos vreo fituica, a scos un ban din ea! Singurul din cati stiu eu care a lasat urme REALE, urme de care unii de-alde VT isi bat joc este Paul Decei. Hai sa nu-i gonflam meritele si sa-i stafidim defectele lui VT; pentru ca proportia este fix pe dos! Eu unul n-am avut nevoie de cartile lui VT ca sa ma apuc de pescuit; nici macar de pescuit la musca...
Toata stima pentru Malin Musatescu! In articolul cu pricina da dovada de un bun simt care lui ii face cinste si pe care VT nu-l merita!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Noi 2013, 23:31

Pur si simplu o problema de organizare. Putea sa fie si Papa de la Roma, daca nu e voie sa te plimbi cu motorul la blana sau sa pescuiesti printre concurenti organizatorul trebuia sa intervina si sa-l scoata afara.
Asta daca era pe o apa privata...ca daca era pe o apa publica, asa vrea sa vad si io cu ce argument legal poti interzice cuiva pescuitul sau plimbatul cu motorul la blana pe motiv de concurs de pescuit .
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns