orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
crapmaniacul
- veteran

lazarini scrie:VT ne face sa trecem mai usor peste lipsa Tibanului de la tv

Esti putin rautacios, cei doi n-au multe in comun, doar cateva aspecte culinare prezentate prin emisiuni, insa Tibanul era dus rau ... emisiunile lui aveau legatura cu orice numai cu pescuitul nu. Buna gluma totusi

-
pensionaru
- veteran

-
Tavi scrie:Mda, tre sa recunosc VT a scris doua carti pe care le-am citit si recitit cu placere si din care am invatat multe. Unchiul Virgil si aia cu pescuitul din Delta in Carpati. O perioada i-am cumparat si revista, apoi au aparut altele, le-am cumparat pe alea si am renuntat la revista lui... acum am renuntat de tot...
A mai scris o carte cu mult inainte de "Pescuit din Delta in Carpati" si se numeste "Rapitori ape de ses". O carte destul de buna pe vremea aceea.
Acum,daca omul VT nu a evoluat e numai vina lui si a naturii. Cam greu la varsta lui sa tina pasul cu cei tineri.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
viorel.
- veteran

cu riscul de a fi banat:
UN INFECT
un nesimtit, care cum spunea initiatorul topicului: 'A imbatranit degeaba'
60 de oameni pe o incinta
nesimtitul asta trecea cu motorul in blana filmand berze. il durea la basca de restul oamenilor .
pescar particular
-
oby 1
- veteran

eu daca l-as vedea la un concurs as propune de la inceput la sedinta tehnica sa nu aiba voie pe apa(cu termic daca nici concurentii nu intra cu termic), iar daca nu mi-ar fi acceptata opinia de la mine ar filma numai BIPURI
-
nucus
- veteran

Din pacate a imbatrinit ...urit ! Si nu sunt putini cei ca el

. Si s-a mai si combinat si cu fane foame mare .
-
nobody_01
- veteran

Il cunosc personal pe VT si pot spune ca de orice poate fi acuzat dar in nici un caz ca nu este un adept al C&R-ului.....Prin anii 97-98 am fost plecat cateva zile cu el in delta la cort. Trebuie sa recunosc ca in vremurile acelea C&R-ul pentru mine nu era decat pentru emisiunile TV. Lucrul care m-a impresionat cel mai mult si care a reusit sa-mi schimbe si mie mentalitatea a fost modul cum elibera stiucile, mai mici sau mai mari, de parca erau copiii lui. Atunci am vazut si eu ce inseamna dragostea pentru pesti....si asta in conditiile in care eram doar noi in barca fara prezenta camerelor de filmat....Pot sa va spun ca la sfarsit nu am plecat nici macar cu un peste acasa! Retinusem un singur somotel de vreo 2kg pe care vroiam sa-l duc baiatului meu.....Sa va spun ca si pe acela l-a eliberat....spunandu-mi ca era mic si-l vom prinde la anul cand va avea cel putin 3Kg....De aceea episodul cu salaii mi se pare cel putin bizar! Poate s-a schimbat intre timp odata cu varsta ...dar m-ar mira foarte tare!
Pentru celelalte lucruri.....no coment!