Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de Tavi » 05 Iul 2013, 08:37

Buna ideea cu custom. Propun si componente, decal, dinastea.
Poate omu vrea sa-si customizeze singur prezervativul cu un logo cu Gigi sau sa adauge sufixul gi la Matagi.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Iul 2013, 09:00

Gigi ,
ma tu esti nebun ?
deci ne-ai bagat la griji .....unde dreacu ai fost ?
ne-am ingrijorat sa nu fi patit ceva ,.....sa fi cazut in apa sau namol .....
pai noi ce ne faceam ?
aveam in fata spectrul diminetilor cenusii , fara pic de zambet .

vad ca ti-am devenit muz :D
stiam eu ca esti suflet de artist.... :D
mai lasa-ma sa savurez nitel opera si revin :D

musk , esti dement :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iul 2013, 10:34

Ninjalaule...tocmai tu si Tavi,care anatemizati constant ''baterea cu gratie a cimpurilor'' :lol: ,tocmi voi sinteti niste parteneri...excelenti..Poi io ce va tot spun ca de fo trei ani,ma distrez de minune cu caractere ca si voi..E drept ca voi trei,tu ,Tavi si Drosofila MD(sa insemne musculitza moldoveana?? :roll: ),adicatelea 'sfinta treime'de pe rapitori.ro.,in cele mai bune momente ale voastre,ii ajungetigetodacului pe la genunchi,da nu-i bai,calea pin in virful piramidei halieutice ,e lung.. :lol: :lol: :lol:

Unde am fost??Poi ,am drilat niste pesti..stiuci mai exact,asa,intre 80 si suta de cm..neah,niste mirlitze,colo.. :lol: :lol: Ca sa cititi detalii va trebui sa faceti trafic pe un site aradean.. :lol: :lol: :lol:

Ora exacta pentru stiuci de calibru suedeze se da la Arad...si nu la Bucuresti,la Bucuresti e tarimul strapilor a caror capturare e mare arta...acolo ,voi sinteti,''campioni'' :lol: :lol: :lol:

P.S.Cele scrise mai sus se aplica doar''sfintei treimi''..stiu ca printre bucuresteni sint nenumarati pescari adevarati de salau si stiuca,si nu papagali imbracati fitzos pentru a da misto pe sticla.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Iul 2013, 11:16

:D :D :D .....sfanta treime :D
buna asta ....

Vladimirescu , iar ? n-ai pic de imaginatie ....
eu speram ca ai prins iar un peste pe mures , ocazie cu care te-ai bagat dupa el in namol pana in gat ......

deci gigi hai sa reluam putin cu salaul prins la miezul zilei .....ca articolul e savuros ....

http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... zul-zilei/

,,ce iti pot ramine in memorie mult timp de atunci in colo''

o nedumerire : ce e aia colo ?....cum iti poate ramane tie ...in colo ? :D :D

''2013… Deschid incet ochii,deranjat de soarele matinal care-mi invadeaza camera prin geamurile carora am uitat sa le trag jaluzelele de cu seara… Citeva junghiuri ascutite in degetul mare al miini drepte, al carui virf l-am amputat accidental in urma cu vreun an, ma informeaza ca ceva se intimpla cu presiunea si ca, in ciuda cerului senin, s-ar putea sa ploua. ’’Fericit’’ ca am ‘barometru’ incorporat, ma intorc pe cealalta parte, incercind sa mai fur un pui de somn. ''

mai ce romantic....iti da o lacrima de emotie .....cumn intra ea raza de lumina asa bicisnica peste degetul amputat care era plin de presiune halieutica ....important e ca erai fericit :D

,,Fara sa stiu prea bine de ce, i-am atasat 2 triple si l-am pus in cutie… Ajuns la capitolul naluci soft, am pus cu mine citeva plicuri de Hokie-Koochie, Super Shad, Gene Larrew, Lunker City… Vi sa intimplat vreodata sa priviti o naluca si sa aveti sentimentul ca in ziua aceea ar putea fi naluca cistigatoare ? Ei bine, acest lucru l-am simtit cu privire la niste naluci soft, worm-uri mai exact, marca Munchies. Niste worm-uri cu care nu mai pescuisem de o buna bucata de vreme. Nu stiu de ce, am adaugat si un plic din aceste gume.''

ehei jiji ai si tu o varsta ....incepi sa faci lucruri fara sa stii de ce ...privesti nalucile ca dan pulea...si crezi ca pestii se prind cu presimtiri .... :D
cand vei vrea sa prinzi si tu peste , te invat eu niste treburi foarte pamantene ....gen de ce alegi o anumita naluca , pe ce apa , cu ce vibratie ...etc ....cu timpul nu stiu de ce -urile sunt inlocuite cu motive precise care aduc pesti ....nu un peste ... :D

doar un ochi de pescar adevarat putea observa ca :

,,Eu insa sint sceptic, si asta pentru ca ochiul meu a inregistrat deja citeva imagini. Un banc de reginute stind aproape inerte, la umbra pontonului. Crapi in numar mare la suprafata apei. Vintul din S.V. aduce de obicei ploaie, confirmat si de ‘barometrul ‘personal. Stationaristii stind ultraplictisiti sub umbrele. Un pui de sarpe inotind agale, prea agale, pe linga mal''

deci sarpele inota ....nu agale .....prea agale :D

diareea halieutica e in toi :

''Tatonez putin cu un spinnerbait vopsit intr-o combinatie cromatica nonagresiva, repectiv rosu cu negru si ceva auriu. Sper ca efectul de mic cird al nalucii sa stirneasca reactii. Reginutele apatice stationate pe linga ponton imi indica insa ca strategia asta nu va roade''

reginutele astea .....erau prea apatice si nu apreciau combinatia de cromatica non agresiva ... :D
sa vedem ce mai facea sarpele ......

''Imaginea puiului de sarpe nu ma parasea deloc…un pui de sarpe inotind agale pe linga mal…Ajung in coltul lacului,las rucsacul jos si ABU Tormentor are onoarea sa deschida ostilitatile....
La recuperare lenta balangane sinuos, ca si…ca si…..da, exact ca puiul de sarpe ce inota pe linga mal cind am sosit. Bag la cap viteza de recuperare si lansez din nou pe linga malul cu crengi in substrat. Recuperez incet… si bang… un ciocan violent imi arata ca asa trebuie sa recuperez woblerul pentru a obtine un atac decis.''

EVRIKA .....!!!!
asta era secretul ....deci daca reginutele sunt apatice , musai imitati sarepele ....da nu oricare ci ala care inoata ....nu agale ci PREA AGALE.....

apoi si dupa ce a prins ...

,,Inotul agale al sarpelui mic nu-mi iese din minte. Aaah, ce bun ar fi fost un wobler jointed, recuperat in pelicula. Din pacate sint acasa, intr-o cutie. Cu ce as putea inlocui acest wobler, ce pare compromis in locul respectiv ''

nah ...obsesiile is grele....mai ai cateva cu niste forumisti care nu-ti ies din minte .... :D

LOVE GIGI ....PRICELESS GIGI

abia astept urmatoarele articole
pescuiasca si el va

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Iul 2013, 11:29

semlecangheorghe scrie:Ninjalaule...tocmai tu si Tavi,care anatemizati constant ''baterea cu gratie a cimpurilor'' :lol: ,:
Gigi , sunt KO .....ANATEMIZA.....phoai ...
bai te rog io vorbeste naibii pe intelesu muritorilor , al pamantenilor ....
ce ai vrut sa zici ?
pescuiasca si el va

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 05 Iul 2013, 12:19

Oamini rai Jiji! Mie chiar mi-a placut articolul... nu mai vorbesc salaul... Chapeau bas!
Dar pen'ca sigur in poza aia TOTUL e in marime ... sa zic asa... la scara... zi-mi si mie: cum te poti scobi in nas cu asa deshte groase? :mrgreen:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Iul 2013, 13:26

Aloo, domnu tavistan, ce faci aici? Esti invidios ca n-ai fost inclus in sf. treime?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 05 Iul 2013, 14:07

Am fost dar m-am resemnat; nah, o mica omisiune, acolo... o sa supravietuiesc...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Iul 2013, 14:54

ma dau io sa te las pe tine Tavi. E pacat sa nu fie si unul de talia ta in sf treime . Poate cu tine ne vom ridica la nivelul asteptarilor lui gigi. in final el e multi si poate sa inghita mai mult decat ne scremem noi sa ii dam. Mai ales ca noi mai dam si pe langa :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iul 2013, 15:10

Sorin scrie:
semlecangheorghe scrie:Ninjalaule...tocmai tu si Tavi,care anatemizati constant ''baterea cu gratie a cimpurilor'' :lol: ,:
Gigi , sunt KO .....ANATEMIZA.....phoai ...
bai te rog io vorbeste naibii pe intelesu muritorilor , al pamantenilor ....
ce ai vrut sa zici ?

Ce,te crezi ''ninjalau''??
Nu cu tine vorbeam,tu esti o simpla caricatura..de ninja..
:lol: :lol:

Tavi,pocneste fierea in tine, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavistan...recunosc,e impins in fata..da tot mare e..judecind dupa amploarea cu care nulitatile pescaresti mai sus pomenite ,incearca sa ridiculizeze.Mai ca nu o facut hernie saracu'Tavi..Io,ho,ho,ho... :lol: :lol: numai cind ma uit cum un clean o facut knock-out doi muzcari fortosi si ma sparg de ris.. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis