Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iul 2013, 18:39

MuskMd scrie:gigel eu zic sa-l raportezi pe bogdan pt cruzime fata de animale......:lol:

Magarul...,da ce ti-a facut?? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Iul 2013, 18:41

a lu ala nu are ce cauta :lol:

gigel te.ai trezit? Te.ai spalat pe ochi ? Neatza soare :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iul 2013, 18:43

Drosofila moldoveana,a fost violentata de bogdan 82...ce-ai facut mah,a dat cu acetona pe tine??Esti din policarbonat??Nu stiu la restul ,da la obraz ,inclin sa cred ca da :lol1: :lol1: :lol1: :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Iul 2013, 18:45

bogdan82 scrie:
Tavi, era o reclama misto la Academia Catavencu ... uite o adaptare cam cruda, dar valabila :)

„cititorii mei sunt mai inteligentii decat a lu semlecangheorghe”
Vezi, aici gresesti. Operele lui Gigi nu trebuie citite cu mintea, rational, ci cu inima. Love Gigi.
Si mie mi-a trebuit ceva timp sa realizez asta, intr-o vreme incercam sa inteleg ce scrie. E o abordare gresita. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iul 2013, 18:49

bogdan82 scrie:iar pt toti eroii care pierd din credibilitate lipind pestii de aparatele foto exista o solutie mai simpla ... asta:

Imagine

bineinteles, salaii aia de 90-100cm grasi si ghebosi se vor speria de aparatul foto si de ruleta si vor slabi instantaneu cateva kg, eventual se vor scurta brusc ....

Fain mozaicul..se curata usor cu mopul.Ca in orice bucatarie..Si icrele de salau,ai grija ,pot sa te in(toxice) grav...am vazut cazuri,e drept cu icre de mreana..Astia din urma,isi iau floatube si viseaza la tarponi pe baraje,si aia cu icre de salau se cred mari alchmisti..

.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 05 Iul 2013, 18:50

semlecangheorghe scrie:
dupa ce o „finisam suprafata” cu hartie abraziva de 800 uscat, apoi 1000 ud voblerul arata cam asa(nu i-am „dat” jos chiar toata vopseaua ca sa evidentiez mai bine efectul acetonei)

Da cine a zis ca woblerul trebuie udat??
Eu am zis ca iei o cirpa,sau servetel,si stergi usor suprafata proaspat smirgheluita.

Da ,acetona afecteaza policarbonatul.

Cind vrei sa revopsesti on wobler nu te pui sa-l belesti pina la policarbonat..pentru ce?Am avut woblere rapala vechi,care pur si simplu s-a cojit stratul exterior de rasina sau ce o fi..l-am indepartat ,si a ramas vopseaua lui originala.M-am jos nu m-am dus ca nu are rost..asadar,de ce ar ajunge acetona pina pe policarbonat?
tu chiar esti tamplar? nici macar jargonul elementar al slefuirii nu-l stii?

tu chiar n-au auzit de smirgheluire uda? ca sa lustruiesti o suprafata foarte bine, la sfarsit, o smirgheluiesti cu hartie abraziva uda ... voblerul respectiv a fost finisat cu hartie abraziva de granulatie 800 uscata, apoi cu hartie abraziva de granulatie 1000 uda ...

voblerul ala nu e din policarbonat, e din balsa ... nici asta nu stii? Rapala DT sunt din balsa ... uite aici

„The DT® (Dives-To) series of crankbaits, dive fast to a preset depth and stay in the “strike zone” longer than any than other crankbait on the market. Made from the top seven percent of balsa wood, this consistently perfect wood combined with carefully placed internal weights
http://www.rapala.com/DT/DT,default,pd.html

daca iti arat ca acetona afecteaza lacul exterior al unui vobler rapala recunosti ca ai gresit?

parca spuneai ca policarbonatul(lexanul) nu e afectat de acetona ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iul 2013, 18:51

Tavi scrie:
bogdan82 scrie:
Tavi, era o reclama misto la Academia Catavencu ... uite o adaptare cam cruda, dar valabila :)

„cititorii mei sunt mai inteligentii decat a lu semlecangheorghe”
Vezi, aici gresesti. Operele lui Gigi nu trebuie citite cu mintea, rational, ci cu inima. Love Gigi.
Si mie mi-a trebuit ceva timp sa realizez asta, intr-o vreme incercam sa inteleg ce scrie. E o abordare gresita. :P

Io zic sa vezi ,poate te mai asteapta niste gunoaie de strins de pe raza asociatiei tale.. :lol: :lol: Vezi sa te speli cu acetona pe miini,doamne fereste sa iei vreun virus.. :lol: :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Iul 2013, 18:55

Propionat, policarbonat, balsa... tot aia. termeni tehnici care fac cititorul sa se simta mic si nestiutor. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 05 Iul 2013, 18:57

semlecangheorghe scrie:
bineinteles, salaii aia de 90-100cm grasi si ghebosi se vor speria de aparatul foto si de ruleta si vor slabi instantaneu cateva kg, eventual se vor scurta brusc ....

Fain mozaicul..se curata usor cu mopul.Ca in orice bucatarie..Si icrele de salau,ai grija ,pot sa te in(toxice) grav...am vazut cazuri,e drept cu icre de mreana..Astia din urma,isi iau floatube si viseaza la tarponi pe baraje,si aia cu icre de salau se cred mari alchmisti..
stai linistit directore ... aia din poza e dala de beton de pe un baraj :) sau tu ai mozaic din asta in casa?

http://img90.imageshack.us/img90/9908/tu9b.jpg

si da, pestele a fost pastrat, alaturi de altii ... si, stai linistit, am si poze facute in bucatarie ... nu ma mandresc cu ele(nu o sa le gasesti postate in nici un loc public), dar nici nu mi-e rusine cu ele ... spre deosebire de altii eu fac poze ca sa le am io amintire, nu pt articole ...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 05 Iul 2013, 19:01

Bre Gigi tie ti-e tare draga acetona aia... io cred ca-ti mai tine de urat pana deschide la farmacie; si la acetona nici nu-ti trebe reteta d-aia cu timbru sec... :mrgreen: Dar vezi ca sunt si chestii mai tari; tragi din alea si chiar ca nu mai conteaza cu ce dai pe giugele... :mrgreen:

Închis