Victor Socaciu vrea ca toate filmele sa fie dublate in limba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Mai 2011, 07:49

O sa apara prin alte locuri, cine vrea o sa-l vada acolo, nu trebuie sa-si dea toti derbedeii cu parerea, din pacate forumul asta foarte activ si foarte populat, cu multi oameni de calitate, pierde mult din anumite motive. Nu a pierdut vezi doamne poze cu mine cum ma dau mare, a pierdut alte chestii care puteau fi preyente dar nu sunt tot din motivele alea, stiti voi care. Lasa ca aici "ma dau mare" cu pircile alea de duzina, 10-20 pe partida ;) . Pana atunci, daca imi dai adresa de mail, iti trimit o poza. ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 09 Mai 2011, 08:12

Chief, e pacat sa nu stea la loc de cinste in galeria ta acel monstruletz, serios...(scuze de offtopic)
Atentie, ca este posibil ca in acceptiunea unora (mai nou), artistul cantacios sa se confunde cu Guta sau Salam, s-ar putea face orice pentru ratting, mnu?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Mai 2011, 08:51

Nu-i vorba de rating, e vorba de: cu ce ne multumim... si asta e valabila si la topicul pe care suntem, ca sa nu-l stricam.

Si revenind, daca tot vor sa dubleze filmele, cum sunt retele digitale, macar sa il dea in reluare dublat sau sa poti alege o varianta din decodor pentru una din versiuni. Io cred ca audientele vor creste oricum daca sunt in romaneste, pentru ca tot mai putini pricep o iota in alte limbi si nici sa citeasca nu mai stiu multi. Si televizoru... i televizor. Deci avem toate motivele sa vedem noi pusa treaba in practica. Ioooi... ca stiu io si tu si baietii pe-aici cine-i Brando si cine-i Sean Penn sau ca ala-i film de Scorsesse sau de Pollack... si le-am vedea in format original? Cui ii pasa? Prosti da multi! Marca banu'!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 09 Mai 2011, 09:06

sint de acord in cazul desenelor animate,multi din cei ce urmaresc aceste programe nu au ajuns inca la scoala si nu toti vorbesc o limba straina (invatata la gradinita) suficient de bine incit sa inteleaga.
despre filme si alte emisiuni,nu uitati ca in ROMANIA sint peste 1.100.000 de persoane surde sau cu grave deficiente de auz.
banuiesc ca trebuie si un translator in limbajul mimico-gestual.

bine a zis cineva,TARA ARDE SI BABA SE PIEPTANA.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Mai 2011, 09:16

Mi se pare foarte corect ce spui. dar numarul celor de care spun eu ii depaseste cred ca pei cu dizbilitati, copii si celelalte categorii, deci 1-0 pentru ei. ;)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Mai 2011, 09:16

Chief scrie:Mi se pare foarte corect ce spui. Dar numarul celor de care spun eu ii depaseste cred ca pei cu dizbilitati, copii si celelalte categorii la un loc, deci 1-0 pentru ei. ;)
Am vrut sa modific, pardon.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Mai 2011, 19:41

Pe mine m-ar bucura să existe opţiunea de eliminare a subtitrarii...sunt oameni care nu au nevoie si o citesc instinctiv....până la urmă mai mult citim decât să vizionăm detaliile dintr-un film.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 09 Mai 2011, 19:43

Michael scrie:Pe mine m-ar bucura să existe opţiunea de eliminare a subtitrarii...sunt oameni care nu au nevoie si o citesc instinctiv....până la urmă mai mult citim decât să vizionăm detaliile dintr-un film.
Buna idee.Subscriu.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Mai 2011, 07:24

Michael scrie:Pe mine m-ar bucura să existe opţiunea de eliminare a subtitrarii...sunt oameni care nu au nevoie si o citesc instinctiv....până la urmă mai mult citim decât să vizionăm detaliile dintr-un film.
Si mai de acord.

Acuma mai e o chestie, ca 99% din ce vedem sunt cam filme si emisiuni facute de si pentru americani daca stam sa ne gandim, desi au si altii filme si emisiuni bune. Optiunea cu eliminarea subtitrarii ar fi oricum foarte buna.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

colega
junior
junior

Mesaj de colega » 10 Mai 2011, 19:16

Io zic s-al vorbeasca pe filmpa romaneste ca ma doare capu si un ochiu de la atata cetit.
Sa raman fara berenpet si samanta de floare daca pot sa prind mai mult de un Cuvintel din ce scrie aia acolo repejor-repejor. :twisted:

Scrie răspuns