Victor Socaciu vrea ca toate filmele sa fie dublate in limba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 07 Mai 2011, 10:50

...cam greu sa faci o interpretare de Oscar, chiar si vocal fiind...(un fel de cover, prefer originalul) :wink:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 07 Mai 2011, 13:03

d4md3od scrie:ps : va mai aduceti aminte de filmele de pe casetele video imediat dupa '90 care erau toate dublate de o individa ... :lol: :lol: :lol: ... criminal, parca as vrea sa revad unul ca sa ma amuz ...
Imi amintesc cu drag de Speed cu keanu reeves. La inceputul filmului alearga keanu de-i sar capacele si tanti traduce cu vocea ei inconfundabila: viteza Eram prin postliceal cand am gasit caseta aia si o vedeam cu gasca de cate ori vroiam sa ne distram. Dar de obicei ne uitam doar pana spunea tanti viteza :lol: :lol: :lol:
Cat despre propunere mi se pare o idiotenie... De ce sa nu auzim vocea originala a actorilor? Iar cei care au probleme cu auzul cum o sa mai inteleaga filmul?

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 07 Mai 2011, 13:47

Niste cretini, care vor sa indobitoceasca si mai mult aceasta natiune. Cand dau banii pe un film, dau pt actorul X sau Y, pt modul cum vorbeste si cum interpreteaza rolul. Sunt curios cum suna Al Pacino in ungureste? :wallbash: :explode: hai sa fim seriosi. I-a lovit nationalismul? sa fac ceva pe el...neamtu e nationalist ca are de ce, are ce sa protejeze impotriva lichelelor, noi ce naiba vrem? bate-l-as in gura ca pe coasa pe Socaciu si pe ceilalti dobitoci de langa el.
Urasc atarnatorii!

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 07 Mai 2011, 14:59

Am aflat advevaratul motiv pentru care "domnul" Socaciu vrea asta. Astazi am auzit la televizor declaratie lui si a spus ca isi doreste acest lucru deoarece nu se poate concentra la film daca si citeste. Oare daca ii politician nu ar trebui sa stie macar o limba straina?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 07 Mai 2011, 15:01

Acesta este un act artistic ce trebuie prezentat publicului in intregul sau, altfel isi pierde valoarea: http://www.youtube.com/watch?v=8Gp21PCD ... re=related

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 09 Mai 2011, 03:20

ce aveti??vrea omu'sa inteleaga si el!!o fi fan Irina Nistor si o fi avut video pe vreme lu' ceausu!!!
:lol: iar o sa auzim ""du-te incolo nenorocituleee""--cand o zice vreun actor americanos ""fuck you, fucking bastard"" 8)

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Mai 2011, 06:23

philiphito scrie:ce aveti??vrea omu'sa inteleaga si el!!o fi fan Irina Nistor si o fi avut video pe vreme lu' ceausu!!!
:lol: iar o sa auzim ""du-te incolo nenorocituleee""--cand o zice vreun actor americanos ""fuck you, fucking bastard"" 8)
:lol: Dublarea e una si sincronizarea e alta... nu demult am vazut o secventa pe un canal cand se prabusea un avion pilotul, striga MAYDAY MAYDAY si "translatorul" 1 MAI -1 MAI ... :lol:

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 09 Mai 2011, 06:38

Sunt curios cine ar putea sa se ridice la nivelul asta http://www.youtube.com/watch?v=8_-UJtZwjRI&NR=1

Ieri m-am contrazis cu cumnatul meu in legatura cu proiectul asta de lege, el fiind un sustinator al initiativei, m-a acuzat ca nu sunt nationalist, argumentand ca suntem singura tara din Europa (neverificat) care mai subtitreaza filmele.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Mai 2011, 07:37

Pe langa indobitocire si promovarea inculturii (ca pana la urma nici la capitolul "limba romana" nu stam multi bine oricum, nici eu n-as avea chef sa aud replici gen "i'll be back" - cat de penala a devenit in romaneste. N-as vrea sa asist la fazele penibile cand canta cineva sau fredoneaza o melodie si sa lase originala sau sa incerce s-o imite, n-as vrea sa vad ca gura zice una si se aude alta, n-as vrea sa pierd vocile lui Pacino si Brad Pitt de exemplu, care vin cu o expresivitate extraordinara, pentru cea a lui Pepe de exemplu. Nu as vrea sa vad pulp Fiction sau Snatch fara injuraturile originale si sigur ar trage romanii o perdea invechita si comunista, o cenzura dinaia aparent de bun simt dar jalnica, ce ar strica tot farmecul.

Dar... pana la urma, artistii si cantaretii ar castiga bani buni din asta cu siguranta si daca dau baietii bine legea, poate costurile le suportam tot noi, cum e tipic romanesc. Asa functioneaza tot, banul e primul, calitatea e ultima, rapid, pac-pac, tica-taca, apare vila si pa. Restul... prosti si multi. N-ati vazut ca dand din coate si apeland la romanisme si manelisme si ruralisme tin fruntea in toate domeniile inculti si cocalari si se dau importanti toti derbedeii si evadatii de sub ingrijirea medicala si a procuraturii? N-ar fi nici o surpriza. Oricum mergem tot in jos din toate punctele de vedere.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 09 Mai 2011, 07:43

Unde e salaul ala din galeria ta Chief? Minunat peste 8) Vroiam sa imi clatesc si eu ochii de dimineata si nu mai e poza acolo...
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns