Vanatoare cu 185 de mistreti impuscati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 25 Ian 2005, 19:41

Intamplarea asta te face sa realizezi ca oricat de multi bani ar fi avea cineva, este foarte posibil sa fi ramas tot un taran prost.

Fata de ce stiu eu ca inseamna vanatoare, respectiv batutul terenului, masa de dupa, panda, etc...., invitatii d-lui Tiriac aduceau mai mult a Rambo.

Sau poate ca inainte de a fi invitatii lui tati, au fost a lu' ala micu. Si inainte sa puna prafu' in pusca, l-au dat pe la nas.

Sau poate ca eroii povestirii aveau niste frustrari puternice, iscate cam in preajma alegerilor. Stiu si io?

Din ce stiu io, vanatul e bun public. Adica nu apartine aluia pe terenul caruia se afla. Dar daca te cheama Tiriac, poate ca textul se citeste altfel.

ma rog, concluzia e ca omul are cel putin un parinte maimuta.
Ultima oară modificat 26 Ian 2005, 00:38 de către costica_fishing, modificat 1 dată în total.
near the beer

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Ian 2005, 09:44

Acu am aflat si de ce e Bombo presedinte AGVPS! Pai cine altcineva mai reuseste performanta de a impusca 23 mistreti intr-o zi!!!??? E tare!

Fondul de vanatoare Balc e concesionat, nu e proprietate! Chiar pot sa-l curete intr-o partida si apoi sa li se rupa? Se pare ca da! La anul poate renunta la concesiunea asta si iau in alta parte, unde pentru alte 10 milioane mai fac o partida si curata si acolo!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Ian 2005, 10:05

Imi place ca incepe sa se ia atitudine in media despre acest masacru inutil , ce sfideaza orice ratiune si bun simt
Emisiunea de pe National TV de aseara a fost super
Am inteles ca si in strainatate s-a aflat de pseudovanatoare si o condamna
Tot la stiri se pare ca magnatul gainilor superouatoare din Cornu , a dat anu trecut o ordonanta prin care lasa la indemana concesionarului unu fond de vanatoare sa impuste cat vanat vrea el.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Ian 2005, 11:19

va duceti aminte in campania electorala, cand a fost pe TVR1 superemisiunea cu Basescu si Nastase ?

l-a intrebat Tudor Popescu pe Bombonel: ce placere simtiti domnule cand impuscati un animal si isi da duhul, si moare in fata dvs. sau ceva de genul asta, si Bombonel a rspuns sfios ca o domnisoara, aproape lacrimand: sa stiti ca ma gandesc serios sa ma las de vanatoare.....

daca era barbat si avea coloana putea sa raspunda: mie imi place vanatoarea si nu e nimic anormal sa impusti un iepure, e vorba de traditie, sport, bla bla
dar el, obisnuit sa minta si sa se "descurce", a bagat-o din top......

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 26 Ian 2005, 11:49

SF ...e rau sa fii vanator ?

btw daca te uiti am spus ca fost vanator
si chiar si asa inca imi place vanatoarea
chiar daca nu o mai practic

si poate ca nu m-am nascut cupusca pe umar dar ani buni am purtat-o
nu vad insa unde-i pb
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Ian 2005, 12:02

Personal, nu vad nici o problema in a fi vanator. Singura problema este ca unii vanatori nu stiu care este limita.

Diferenta fata de pescari e ca nu mai pot "elibera" captura (vanatul).
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Ian 2005, 12:26

Imi plac vanatorii, dar urasc vanatoarea.... :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns