Unde mergem in concediu?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 23 Iul 2008, 10:46

fratilor, orice numa nu mereti la bulgari ... hotie si talhareala la tot pasu, grija mare :!: :evil:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Iul 2008, 11:25

Fario_nebunu scrie: In Paralia am pescuit in mare, cu 2 lansete si nu m-a intrebat nimeni de nici un permis! Cred ca e gratis ca si la noi in marea neagra! Am prins cateva zeci de chefali si muuuuulti caini de mare. Plus un guvid, doar unul! Dar regret ca nu am avut echipament de spinning!
trebuia sa dai la buldo cu viermusi sau ciucure alb cu rosu
am vazut un domn din Cluj care isi adusese viermusi in lada frigorifica si dadea dupa zargan.
foarte fain si spectaculos pescuitul,plus ca zicea omul ca este si foarte bun la gust.
se pescuia la intrare in port.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Iul 2008, 22:21

ilie scrie:La Busteni pensiunea e de 100Ron pe noapte,la Bran 120(recomand celor care vor sa mearga "pensiunea Ana",e super)

Cei care vor sa urce pe Transfagarasan,drumul in partea cealalta,pana la Vidraru e groaznic,incercati sa va intoarceti tot pe Bv,Sb.
Ilie, zici de Busteni si ma ia o nostalgie dupa pastravii din valea cerbului! Prin 1991, dupa ce scapasem de Ceasca am descoperit eu cu 2 camarazi ca pe Cerbul era pastrav la greu si in inconstenta noastra in prindeam cu monturi ca de caras - cu plumb fix de 10 grame si 2 cvarlige cu rama in pater noster. Pana prin 1994 am prins vara de vara zeci de pastravi fiecare....inconstienta de pustani. Acum nu mai vezi pe kilometri de rau decat cativa pastraviori, plus multe peturi, carpe, gunoaie etc. Daca s-ar amenaja cascade podite si pinteni, s-ar popula cu puiet de indigen si fantanel si s-ar pazi ar deveni un rau de pastrav minunat. Nu prea se preteaza la fly dar la naluci ar merge super!
Bran - am dat si pe Valea Turcului dar am prins doar pastraviori, nimic peste 18 cm. Poate mai incerc. Stiu ca e al AJVPS Brasov dar aia oricum nu vin sa faca controale asa ca tot Branul vine sa pescuiasca acolo...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 24 Iul 2008, 05:13

Dupa mine {si pentru mine}ROMANIA este cea mai frumoasa {D P D V }al pescuitului.Cu ~50 de riuri intre 80 si 500;600 km 3500 lacuri si laculete,basca DELTA si DUNAREA ,ea ne face, de cele mai multe ori aproape fericiti .Nimeni nu iti va spune "dute acolo ca o sa prinzi ca de la metro".Frumusetile naturale sunt de nebanuit.In concediu ,cu familia ,mergeti si le cautati.Sunt sigur ca nu o sa regretati!!

Scrie răspuns