Unde mergem in concediu?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 16 Iul 2008, 22:15

Gluma nu gluma, dar mi se pare ceva f.ciudat ca pe o asa distantza mare sa nu gasesti decat 3 pescari. Sunt si ei balcanici ca si noi, deci instinctul de supravietuire (tribal) - de a prinde peste cu zecile de kile, il au si ei. Sunt convins de asta. Dar sa gasesti doar 3 pescari pe 100km... E mai mult decat ciudat.
Hai sa va dau un pont pt. senzatii tari. Am un prieten care umbla la peste - in special somn, la italieni pe raul Po. Si sa vedeti acolo capturi de 2,10m.. 2,30m! Sau un suport de batz rupt.. smuls cu tot cu o bucata de tego din salupa, tego de 2,5 cm!!! Si cica preturile sunt super-ok.
...... ><(((@> .......

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 20 Iul 2008, 15:43

M-am gandit ca anul asta sa-mi fac concediul in Romania... :lol: Ciudat, nu? Toata lumea vrea sa plece din tara in care locuieste... :roll:

ococi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ococi » 20 Iul 2008, 22:39

shootgun scrie:M-am gandit ca anul asta sa-mi fac concediul in Romania... :lol: Ciudat, nu? Toata lumea vrea sa plece din tara in care locuieste... :roll:
Pai...concediul poti sa ti-l faci in Romania. Intrebarea este unde pescuiesti daca vrei sa o faci in timpul concediului.
Eu personal de vreo cativa ani imi fac concediul pe langa Brad ( liniste, ceva padure, ceva munte intr-o parte si campie in alta) si anul trecut am incercat o singura data sa dau la clean pe acolo - pustanii localnici mai luau clean eu am castigat experienta. Cand sa plec am aflat de la niste rude indepartate ca nu am dat unde trebuie daca vreau sa i-au clean si au promis ca ma duc ei anul asta sa-mi arate ,,locul,,. Cand am auzit asta le-am facut cadou la plecare si vreo 2 Cozma si un Rapala ca m-am gandit ca daca tot n-am luat nimic cu ele trebuie sa fie ,,pierzatoare,,.

Fir intins
Manu

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 20 Iul 2008, 23:26

Am desigur unde pescuii... sunt o multime de balti, iar Oltul ne ofera inca, din fericire, posibilitati aproape nelimitate celor din localitatile de pe malul acestuia, si nu numai... Nu o sa merg in Delta la vre-o pensiune sa ma japcuiasca de bani lipovenii transformati peste noapte in oameni de afaceri.... Cativa prieteni, barca si cortul sunt ingredientele concediului de anul acesta...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Iul 2008, 16:52

shootgun scrie:M-am gandit ca anul asta sa-mi fac concediul in Romania... :lol: Ciudat, nu? Toata lumea vrea sa plece din tara in care locuieste... :roll:
nu e ciudat deloc.
doar stii bine de ce vrem toti sa plecam,nu din cauza locurilor si peisajelor - aici ii batem pe multi - din cauza serviciilor si preturilor practicate pt acele servicii
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 21 Iul 2008, 19:30

Din pacate aici ai dreptate... nu stiu de ce romanul tre' sa aibe el 2 perechi de coa...ste... Avem locuri super, ape pe masura, dar cineva se incapataneaza sa alunge toti turistii si deopotriva localnicii...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Iul 2008, 21:10

dupa o saptamana de costinesti, m-am intors prin transfagarasan, pe la vidraru si balea lac.
pescuitul marin nu-mi place, iar pescuitul la vidraru si balea este interzis, desi aveam scule light de pastrav/clean in portbagaj...
asa ca inainte de a ne intoarce in timisoara, ne-am oprit la socrii in lugoj si am pescuit clean pe timis.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 21 Iul 2008, 21:55

Michael scrie:dupa o saptamana de costinesti, m-am intors prin transfagarasan, pe la vidraru si balea lac.
pescuitul marin nu-mi place, iar pescuitul la vidraru si balea este interzis, desi aveam scule light de pastrav/clean in portbagaj...
asa ca inainte de a ne intoarce in timisoara, ne-am oprit la socrii in lugoj si am pescuit clean pe timis.
Care mai sunt preturile? Merita concediu in Romania sau mai bine imi vad de treaba?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 22 Iul 2008, 06:39

shootgun scrie:
Care mai sunt preturile? Merita concediu in Romania sau mai bine imi vad de treaba?
Bani de tigari,un Jack,apa minerala,ceva de papa si cam atat.Hai acasa.

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 22 Iul 2008, 11:24

Cica in Italia...Exista un rau in genul lui Ebru- Spania. Se numeste Po. Asa, sec : PO. Si ca somocii sunt la ei acasa. Spania e destul de departe, dar in Italia - cu un zbor low-cost [high risk :mrgreen: ] cam cu 80-100 EUR esti la Verona in max. 2 ore, apoi cu trenul..Seara te poate prinde pe salupa pescuind la somn. Si credeti-ma am vazut niste animale de animale, prinse de o cunostintza in locul respectiv.
Se pare ca nu i se face atata reclama ca si Ebrului, dar raurile se aseamana la capitolul capturi!
Interesant........

8)
...... ><(((@> .......

Scrie răspuns