Incepe si pe mine sa ma necajeasca, tot de la ras... mortal, ce sa zic. Ban la ban si paduche la paduche... HAHAHAHAHAHA De unde atia Ban-i?semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
Aveti mila ca ma doare splina...
![]()
![]()
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Domnilor forumisti,
Ca fan declarat, am incercat si eu sa urmaresc discutiile lui Gerula de pe forumul pescuitstationar.ro, dar am observat ca, intrand pe internet doar o data in zi, era greu sa nu pierzi firul conversatiei din cauza paginilor intregi care am inteles ca se stergeau frecvent.
In cursul zilei de azi, dupa banarea lui Gerula, am putut insa citi cele doua topicuri in forma lor finala, si ma surprinde neplacut ca utilizatorii de pe rapitori.ro nu pricep cine a fost castigatorul disputei de acolo. Poate voi nu stiti, dar Victor Nagy sigur stie ca forumul acela a fost facut dupa ce unul dintre moderatorii sai a fost banat de catre Dan Secosan de pe forumul Aventuri la Pescuit. Deviza noului forum a fost ca nimeni nu va mai fi banat, si cei care au plecat acolo stiu bine asta.
Am discutat azi cu trei stationaristi vechi, care au cont pe forum dar nu s-au amestecat in discutie nici inainte nici dupa banarea lui Gerula, si toti trei mi-au zis ca Alin Tudose si-a calcat angajamentul luat cand a facut forumul. Oamenii cred ca a facut-o fara motiv, pentru ca nu suporta argumentele aduse de Gerula, nu fiindca ar fi luat forumul foc.
Pentru noi nu conteaza istoricul acelui forum, conteaza insa ce-a ramas: un topic in care Gerula i-a desfiintat din doua postari pe Tavi si Adelin, care au incercat sa se lupte cu el pe un teren pe moment neutru.
De cand am intrat intaia data pe un forum, e prima oara ca vad pe cineva capabil a termine o disputa cu o singura postare. A reusit Gerula pe a treia pagina, bagand trei imagini cu care a inchis discutia despre popularea clubului Musca XIII din Sibiu.
Ce ii imput eu lui Gerula e ca nu se poate opri din soiul asta de mars victorios care ajunge sa calce lumea pe nervi. Micutu Ghiorghiu scrie ca a mai sters trei paginidin topicul cu Barracuda si imi e clar ca nici un administrator n-o sa stea sa se uite cum ii calca Gerula pe cap user dupa user, chiar si daca are dreptate. Ce a aplaudat toata lumea cand a facut cu Tavi si Adelin, care venisera cu telefericul de aici, nu mergea cu userii vechi ai forumului.
Nu am cum sa inchei fara sa ma uimesc ca inca ii tineti aici pe cei doi moderatori de pe 3x pe care nu-i inghite nimeni pe nici un forum. Dar de cand tot Gerula i-a aratat lui Tica in ce fel sa verifice cine i-a sters mesajele, nu cred sa le mai fie viata usoara nici pe forumul lor.
Ca fan declarat, am incercat si eu sa urmaresc discutiile lui Gerula de pe forumul pescuitstationar.ro, dar am observat ca, intrand pe internet doar o data in zi, era greu sa nu pierzi firul conversatiei din cauza paginilor intregi care am inteles ca se stergeau frecvent.
In cursul zilei de azi, dupa banarea lui Gerula, am putut insa citi cele doua topicuri in forma lor finala, si ma surprinde neplacut ca utilizatorii de pe rapitori.ro nu pricep cine a fost castigatorul disputei de acolo. Poate voi nu stiti, dar Victor Nagy sigur stie ca forumul acela a fost facut dupa ce unul dintre moderatorii sai a fost banat de catre Dan Secosan de pe forumul Aventuri la Pescuit. Deviza noului forum a fost ca nimeni nu va mai fi banat, si cei care au plecat acolo stiu bine asta.
Am discutat azi cu trei stationaristi vechi, care au cont pe forum dar nu s-au amestecat in discutie nici inainte nici dupa banarea lui Gerula, si toti trei mi-au zis ca Alin Tudose si-a calcat angajamentul luat cand a facut forumul. Oamenii cred ca a facut-o fara motiv, pentru ca nu suporta argumentele aduse de Gerula, nu fiindca ar fi luat forumul foc.
Pentru noi nu conteaza istoricul acelui forum, conteaza insa ce-a ramas: un topic in care Gerula i-a desfiintat din doua postari pe Tavi si Adelin, care au incercat sa se lupte cu el pe un teren pe moment neutru.
De cand am intrat intaia data pe un forum, e prima oara ca vad pe cineva capabil a termine o disputa cu o singura postare. A reusit Gerula pe a treia pagina, bagand trei imagini cu care a inchis discutia despre popularea clubului Musca XIII din Sibiu.
Ce ii imput eu lui Gerula e ca nu se poate opri din soiul asta de mars victorios care ajunge sa calce lumea pe nervi. Micutu Ghiorghiu scrie ca a mai sters trei paginidin topicul cu Barracuda si imi e clar ca nici un administrator n-o sa stea sa se uite cum ii calca Gerula pe cap user dupa user, chiar si daca are dreptate. Ce a aplaudat toata lumea cand a facut cu Tavi si Adelin, care venisera cu telefericul de aici, nu mergea cu userii vechi ai forumului.
Nu am cum sa inchei fara sa ma uimesc ca inca ii tineti aici pe cei doi moderatori de pe 3x pe care nu-i inghite nimeni pe nici un forum. Dar de cand tot Gerula i-a aratat lui Tica in ce fel sa verifice cine i-a sters mesajele, nu cred sa le mai fie viata usoara nici pe forumul lor.
- modigliani
- veteran
...Bla , bla , bla . ,, Si noi aveam ciunga-n par , iar tu erai si mai miez ca Miezu' " .fan G E R U L A scrie: am observat ca, intrand pe internet doar o data in zi
Bai nene , da' voi chiar n-aveti limita ????? Chiar sunteti TOTAL lipsiti de simtul penibilului ??????????? Cum dracu'-ti poti imagina ca sunt cateva mii de oameni care-ti citesc ineptiile ...... si te vor crede , sau mai rau , ..... vor pleca urechea la asemenea aberatii ?
Spune-mi , te rog : dupa ce postezi ..... iti recitesti postarea si ti-o freci ?
fan G E R U L A scrie:Nu am cum sa inchei fara sa ma uimesc ca inca ii tineti aici pe cei doi moderatori de pe 3x pe care nu-i inghite nimeni pe nici un forum. Dar de cand tot Gerula i-a aratat lui Tica in ce fel sa verifice cine i-a sters mesajele, nu cred sa le mai fie viata usoara nici pe forumul lor.

Mai mortaciunea , dai cu stangul in dreptul de ti se incurca sireturile . Din aceasta cauza , cazi mereu in genunchi si-ti rupi nadragii .
Daca tot pui link-uri catre forumul tau(ne-am obisnuit deja) , pune un link de unde reiese urmatoarea treaba :
Te rog sa pui si un link de unde reiese treaba asta , de oriunde , nu conteaza .Cel mai iubit dintre pamanteni scrie: cei doi moderatori de pe 3x pe care nu-i inghite nimeni pe nici un forum
Din pacate , in aceasta postura este domnul Goe . Nu a trecut nici o zi pana sa adulmece pasii in *** de la niste oameni normali .

Ce mi se pare ciudat din partea unui cretin vijelios , aspru la vorba si viteaz in fapte...este ca nu are curajul sa vorbeasca direct , ascunzandu-si identitatea sub un nick-name mai mult decat penibil....adica FAN GERULA.

Acestea fiind zise , iti reamintesc : cand recunosti ca esti cel mai mare prost pe o raza de 586765km/parati , ca doi oameni diferiti au conturi diferite, nu clone , si cand o sa stergi topicul ala infectat de problemele tale psihice , atunci eu nu o sa mai scot un cuvant la adresa ta .
Pana atunci , te tin la foc automat , asa de kikirichi . Ai inteles ?
Cat despre Tica , iti spun eu ca stie singur ce sa faca , stai linistit . Inca nu ti s-au vindecat ranile de la stationaristi si deja ai tupeul sa sari iar in lupte si investigatii ?

Tica , daca vrei sa-i explici domnului Goe care a fost treaba , este timpul si problema ta .
- modigliani
- veteran
Mamaaaaaaa , ce ghimpe-n coasta ai !!! Ce suferi !!! Cata neputinta la tine vazand ca apar doi insi mai ..... ,, nelumiti " si mai directi care prin postarile lor ( nu atat de amabile ca ale celor de pe rapitori ) iti dau rangi in gura ,, la greu " !!! ( YEEEEEEES !!!!!!!!!!! )fan G E R U L A scrie:Nu am cum sa inchei fara sa ma uimesc ca inca ii tineti aici pe cei doi moderatori de pe 3x pe care nu-i inghite nimeni pe nici un forum. Dar de cand tot Gerula i-a aratat lui Tica in ce fel sa verifice cine i-a sters mesajele, nu cred sa le mai fie viata usoara nici pe forumul lor.
Esti in stare sa-ti dai ani din viata vazandu-ne scosi d-aici .
Amice , stii care-i diferenta dintre tine si noi ? Tu suferi ca un caine ca nu esti in comunitatea rapitorilor ceea ce-ti doresti sa fii. Noi insa , stim si suntem perfect constienti de asta , nu avem cum sa ne aducem un aport major in acest forum . Alta este sfera noastra de pescuit . Iar daca avem ceva de invatat de la maestrii spinnului o putem face si banati . Atat mi-ar pare rau , ca dansii sa-mi limiteze accesul la ..... MAREA BATJOCURA !!!!!
-
- utilizator constant
Este cu neputinta sa nu constat ca e tot cu neputinta ca doi oameni sa rasara pe forum la cateva clipe dupa ce am scris eu un mesaj, cu toate ca postez odata la cateva zile.
Comportamentul vostru ma face sa-i dau din nou dreptate lui Gerula si sa afirm ca sunteti una si aceeasi persoana. Nu are rost sa incercati sa convingeti, nici pe mine nici pe altcineva. Si daca erati colegi de munca si lucrati la acelasi birou tot ar fi avut alalalt ceva de facut in clipita in care primul a intrat sa scrie aici.
Esti mare Gerula, tine-o tot asa!
Comportamentul vostru ma face sa-i dau din nou dreptate lui Gerula si sa afirm ca sunteti una si aceeasi persoana. Nu are rost sa incercati sa convingeti, nici pe mine nici pe altcineva. Si daca erati colegi de munca si lucrati la acelasi birou tot ar fi avut alalalt ceva de facut in clipita in care primul a intrat sa scrie aici.
Esti mare Gerula, tine-o tot asa!
- modigliani
- veteran
Pai tocmai . tampitule !!! Spune-i si lu' stapan-tu ce tocmai ai reusit sa sesizezi ! Doi insi despre care ,, imbecilitatea sa " crede ca-s unul singur ..... posteaza ABSOLUT SIMULTAN !!!!! Ia vezi tu ( citeste pe litere .... ca sa poti intelege ) timpii postarilor . Alei mele si alei Indianului .fan ATICU' scrie:Este cu neputinta sa nu constat ca e tot cu neputinta ca doi oameni sa rasara pe forum la cateva clipe dupa ce am scris
Fireste , in marea voastra inteligenta veti spune ori ca sunt miriapod si tastez cu patru maini odata , ori ca am doua calculatoare , ori ca ...... tocmai am o ..... CLONA !!!!! Care mai si scrie odata cu mine .
Nene ...... e greu ce-aveti voi . Nu trece nici cu zeama de harlet .
- modigliani
- veteran