orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
razvan m.
- veteran

-
Inseamna ca singurul forum pescaresc unde inca mai este agreat Claponul este cel al prietenilor sai de la superpescar. Se pare ca cotcodacitul sau inca mai place urechii domnului Macalin, inca mai sunt pe aceeasi lungime de unda, inca impart aceleasi idealuri si valori. Dar oare pentru cat timp ? Cand se va lepada oare domnul Macalin de el si sub ce pretext ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Musti
- veteran

Si vantul: ...lae... lae... laie...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
ULK
- veteran

Larry, am ras de m-am prapadit

Pantalonasii.......Am urmarit si eu ispravile lui Cocoselu'Pufi pe stationar... Nu a facut, doar sa ne convinga si mai mult despre stadiul bolii ...
Paranoicul îşi păstrează caÂpaÂciÂtăţile intelectuale, este inÂteÂÂligent, logic, în schimb este preÂdispus la supraestimarea de sine, la hipertrofia eului (orÂgoÂliu, megalomanie), rigiditate psiÂhică (neîncredere, doÂgÂmaÂtism) sau erori de judecată cauÂzate de premise subiective ÅŸi susÂpiciozitate. ÃŽn cele mai mulÂte cazuri, este vorba de perÂsoaÂne cu un comportament apaÂrent normal, bine orientate ÅŸi capabile să-ÅŸi realizeze scoÂpuÂriÂle propuse. Unii ajung să creaÂdă că au de îndeplinit misiuÂni importante, alÅ£ii că sunt iubiÅ£i de persoane distinse
Lipsa tratamentului isi spune cuvantul, timpul trece si raman sechele , iremediabile.
-
ULK
- veteran

-
nagy victor
- senior

semlecangheorghe scrie:
....................
Si ce mindru era el aseara ca eu m-am retras,de acolo
.................
te-ai retras ca un domn !
l-ai lasat sa-si faca damblaua !
singur si-a dat arama pe fata !
''ceea ce faci cu mina ta , se numeste lucru manual '' , stiam cum se zice si-n italiana , dar am uitat