TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Oct 2010, 20:01

modigliani scrie: fii inteligent si nu comenta dupa acest post . Opreste-te aici
Mda . esti mai prost decat imi puteam vreodata imagina si total lipsit de instincte . ..... Ai comentat . Si inca mult prea agresiv .

http://www.youtube.com/watch?v=hhTmKX6h ... r_embedded

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Oct 2010, 22:14

modigliani scrie: Mda . esti mai prost

Fugi d'aci clona , ca eu nu cred . :lol:

Din ciclul "Cine plm e Gerula" aka Adrian Niculaie (senior edior la cel mai ravnit ziar din lume ) , va prezentam urmatoarele :
cineva scrie:gerula se uita la mine stramb cand ii spuneam ca o sa aiba viata scurta aici ...
celula oricat de elevat poti purta o discutie e fix p..a pt 90% din utilizatori , ca ai aparut aici in momentul propice pt a putea prelungi perioada de gratie a lui fane-factura-facatura (pseudo pe rapitori) bate la ochi si deja deranjeaza multi utilizatori . recunoaste ca fane ar fi singurul care te-ar scoate din kktul in care te-ai bagat singur in lumea spinningului unde ai provocat(sunt mai bun si va fac muci ) multi dintre consacrati si ti-ai luat-o pe coaja (jumatea clasamentului nu e o victorie).
ce recunosc e ca esti bun in scris si la "dus cu zaharelul" in rest in materie de pescuit lasa-ne nu ai treaba cu nadele/monturile(pe care toti le stiu ca pe TATAL NOSTRU) + alte spe mi de lucruri cu care esti paralel daca ai ceva de spus in materie de stationar spune daca nu
plm simte-te si vezi-ti de bibanii tai lasa oamenii de aici in pace simte-te dat afara din lumea spinningului si impacate cu ideea asta sincer cred ca vorbesc pt multi cand zic:NI SE RUPE DE CLONELE TALE SI TOATE ABERATIILE FACUTE SI VORBITE DE TINE PE ALTE FORUMURI,daca ai ceva de zis la subiect zi daca nu lasa citatele si conspiratiile si toate aiurelile care le ai in cap . parerea mea e ca LOCUL TAU NU E AICI . FUGI PE rapitoriii.info SI STAI ACOLO
SI ASTA O SPUN SINCER
altcineva scrie:era mai demult o vorba"totusi cine e terpusa?????"
acum o intrebare asemanatoare???
totusi cine e gerula???

nu e clona lu' fane???
altcineva spunea scrie:Domnule Gerula, cu tot respectul cred ca asunteti putin ipocrit. Veniti pe aici in mod cidat cand discutia o ia in directia plangerii penale si faceti apella moderatie si in plus mai impuneti sau sugerati date limita. Chiar credeti ca lumea e oarba sau retardata si nu vede ceea ce se ascunde in spatele lui "Gerula"?
Haideti sa va pun o intrebare. Daca v-ati fi aflat dumenavoastra in locul domnului Suciu + a celorlalti 9 concurenti plasati pe locurile 2-10?? Ca sa nu-i mai aduc in discutie pe membrii FNPSR. Care ar fi fost reactia dumneavoastra dupa ce ati fi investit in concurs 2-300 lei in benzina, 200 lei cazare, vreo 200 de lei pe nada(acestea sunt sume aproximative...poate chiar minime), plus consum fizic si psihologic si pe deasupra ati mai castigat 4000 de lei pe care nu-i mai vedeti. Ce ati face? Ati face apel la moderatie, ati fugi pe campii, mirosind flori, propovaduind pacea in lumea, flower power and shit?? Hai sa fim seriosi....si sa nu mai fim ipocriti.
Lasati demagogia si falsa atitudine pacifista si impaciuitoare....

P.S. Nu stiu de ce, dar simt ca prezenta dumneavoastra aici are mai mult un scop diversionist sau de incercare de a destrama pescarii care au opinii in mare parte convergente...
tot altcineva scrie:Nu cred ca i-a ajuns la "Gerula" cat a fost facut de kkt pe celelalte forumuri , mai vrea sa inghita si de aici putin !
Pofta Buna!
Concluzia este destul de elocventa . :lol: Gerulei ii place sa inghita de la toti si de peste tot . :lol:

un baiat destept scrie:....chestia e ca am citit topicul de la inceput de cand sa deschis, si sunt la curent cu ce sa scris aici, sunt la curent si cu ce mai scrii pe alte forumuri pe unde mai faci anchete si alte bazaconii, deci nu ma acuza ca scriu fara sa stiu despre ce e vb, m-am lamurit si sunt convins ca nu ai scris nimic legat de pescuit in forumul asta.......pls teoria conspiratiei o stim cu totii, daca tot bati apa in piua pe tema asta risti sa fi catalogat ca usor dus sau mai rau, chiar dus de-a bine-lea....
Toata lumea'i zice ca-i nebun . Oare se vede ? :lol: :lol: :lol:

............va urma...............

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Oct 2010, 22:33

Deoarece gibonul s-a laudat baietilor ce senior editor este si la ce ziar de mare interes national(fix sula si caciula) , acum l-a apucat milogeala :
Cotcodac scrie:N-am nimic contra, cata vreme se sterg mesajele in care sunt injurat/insultat aiurea de oameni care, de fapt, habar n-au ce am scris si argumentat eu pe-aici. In momentul de fata sunt trei asemenea mesaje numai pe ultimele 4 pagini.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scursura , pana nu stergi topicul ala , fac zilnic presa cu tine . Fii atent ca ma tin de cuvant . :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Oct 2010, 22:37

Cotcodac scrie:Breaking news, confruntat cu felul in care propriile sale ispravi pescaresti se reflecta in clasamentele concursurilor la care a participat, leba a avut revelatia faptului ca sunt bolnav pshihic
Te-au tabacit bine baietii de pe stationar, nu ? :lol: Te-ai intors la vechile obiceiuri observ . Nu-i nimic , tot pampalau ramai , seniorule . :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Oct 2010, 23:10

Mititelu', asa cum ii spunea colega de facultate ce a cedat avansurilor, mananca materia maronie din placere...nici nu mai conteaza ca mananca de la spinningari sau stationaristi...important e ca-i place si papa tot. :lol:

Am un sfat ptcolegii de la plute: ii place cald, dar nu-l refuza nici rece daca se poate sa fie la borcan. :lol: :lol: :lol:

Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Oct 2010, 02:50

Indian Larry scrie:As pune pariu ca maine este deja banat si pe acel forum . :lol: Ce urmeaza ? Un nou topic pe cotetul.info , asa cum deja sunteti obisnuiti . :lol:

Berula , nu te lasa ! Da-i inainte ! Stim ca puti, pardon , poti ! :lol:

ps: dupa cum bine observi , toata lumea a vazut ce scursura de om esti .
Nu prietene,specimenul nu este banat, inca,nu-i prost sa depaseasca baremul de "cuvinte nepotrivite(porcoase)...ne la locul lor"...singurele care l-ar putea bana...pe acel forum :wink:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Oct 2010, 03:01

modigliani scrie:
Dsignxxx scrie:Ca multe persoane au ceva cu Gerula e de inteles. Ca Gerula e scandalagiu, OTV-ist, handicapat etc se pare ca e general valabil.
Pai si reactia lumii nu-i la fel de ..... general valabila ?

Amice , nu suntem moderatori ! Cel putin aici . Aici suntem utilizatori , useri . Si-atat . Si ne permitem luxul de a combate neghiobia . Ia vezi tu mai bine : El a deschis topic despre noi , sau invers ? Eu ce sa fac ? S-o las asa cum vrea retardul ? ..... Poate sa-mi faceti transplant de cap !

Ptiu,Drace...pictoreeee,parca te retrasese-si in "colivia ta"....sa mor de nu-ti sade mai bine acolo,cu butonul tau cu tot..."delet" :wink: ...aveai prim planul in obtinerea de "creiere albe"

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Oct 2010, 03:36

mai Tica

Eu cu tine parca lamurisem cum stau lucrurile . Iar ,, o dai in alte alea " ? .... Aiurea .

Ziceam ca Gerula are obsesii cu clone si teorii ale conspiratiei . Da' vad ca netu'-i plin de idei fixe . Ce sa-ti fac , fratioare , sa-ntelegi odata pentru totdeauna ca nu ti-am sters nicio postare ? Ti s-a pus pata ? Ti s-a aratat tie , asa : ,, Ha ! Asta-i deletatoru' ! El e de vina ! " .

Ti-am explicat in MP-uri cat de civilizat am putut ca n-am nimic cu tine ( si cu nicio postare de-a ta ) . Ti-am mai explicat ca toata lumea a inteles gresit o anume postare a ta , dupa care toti ti-au cerut scuze . Tu chiar o tii ,, langa " pan-la pensie ? Sa fii sanatos ........

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Oct 2010, 05:32

Adelin scrie: mananca materia maronie din placere...
Eu am inteles ca altceva ii placea sa inghita... :oops: :oops: Acu dracu stie ce-i place specimenului rezultat dintr-un nereusit experiment al lui Mengele .... :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Oct 2010, 08:02

Mai baieti getodacul a reusit ieri ,pe forumul pescarilor de stationar sa fie BANAT. :lol: :lol: :lol:
Nu ,sa nu credeti ca a folosit expresii murdare sau injuraturi ca si la el acasa pe rapitoiiiii.info,nu,pur si simplu fondul,,,, :lol: a reusit sa le distruga alora armonia interioara a forumului ,sau ,dupa cum zice un moderator de-al lor"a intors forumul cu curu-n sus dupa doar 4 zile"

Si ce mindru era el aseara ca eu m-am retras,de acolo :lol: In opinia lui "am luat o scatoalca cind am deschis gura"
Io l-am lasat sa abereze ,si am plecat vazind ca domnii de acolo nu erau curiosi de lupte care nu erau a lor ,desi tangential ,subiectul i-a atins nitel la buzunar.Da se descurca ei,ca sint baieti mari... :lol:
Si vazindu-se getodacul liber de fumigenele care il chinuiau,a incercat sa ii convinga pe domnii de la stationar sa "VINA SUB PALARIA"lui nea Fane,sa puna de-o federatie.Si cum C.V.-ul acestuia din urma are carente grave de imagine,ideea le-a picat domnilor de acolo cam ca un gainat de zburatoare pe parbrizul proaspat spalat.De aici si pina a se lua la contre cu 2 useri care nu erau de acord cu el, n-a mai fost decit un pas mic,insa inevitabil pentru tarabostes.Drept urmare, a luat urgent un sut in fund,fiind banat,caz in care "scatoalca" pe care am luat-o eu devine o mingiere amicala :lol: :lol: :lol:

Mai GERULIKA IO TI-AM ZIS SA ITI IEI PASTILUTELE,de ce nu ma asculti? Tu crezi ca eu iti vreau raul.Chiar nu vezi ca pe unde mergi,esti banat,pentru ca te certi inutil cu toata lumea??? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis