Mai baieti getodacul a reusit ieri ,pe forumul pescarilor de stationar sa fie BANAT.
Nu ,sa nu credeti ca a folosit expresii murdare sau injuraturi ca si la el acasa pe rapitoiiiii.info,nu,pur si simplu fondul,,,,

a reusit sa le distruga alora armonia interioara a forumului ,sau ,dupa cum zice un moderator de-al lor"a intors forumul cu curu-n sus dupa doar 4 zile"
Si ce mindru era el aseara ca eu m-am retras,de acolo

In opinia lui "am luat o scatoalca cind am deschis gura"
Io l-am lasat sa abereze ,si am plecat vazind ca domnii de acolo nu erau curiosi de lupte care nu erau a lor ,desi tangential ,subiectul i-a atins nitel la buzunar.Da se descurca ei,ca sint baieti mari...
Si vazindu-se getodacul liber de fumigenele care il chinuiau,a incercat sa ii convinga pe domnii de la stationar sa "VINA SUB PALARIA"lui nea Fane,sa puna de-o federatie.Si cum C.V.-ul acestuia din urma are carente grave de imagine,ideea le-a picat domnilor de acolo cam ca un gainat de zburatoare pe parbrizul proaspat spalat.De aici si pina a se lua la contre cu 2 useri care nu erau de acord cu el, n-a mai fost decit un pas mic,insa inevitabil pentru tarabostes.Drept urmare, a luat urgent un sut in fund,fiind banat,caz in care "scatoalca" pe care am luat-o eu devine o mingiere amicala
Mai GERULIKA IO TI-AM ZIS SA ITI IEI PASTILUTELE,de ce nu ma asculti? Tu crezi ca eu iti vreau raul.Chiar nu vezi ca pe unde mergi,esti banat,pentru ca te certi inutil cu toata lumea???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.