TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Oct 2010, 22:34

Stiu. :cry: Defapt comportamentul lui , fata de tine m-a luminat in acest sens.
Incepe sa imi fie mila de el...vorbesc foarte serios si simt oarecare rusine.
Plus , am inteles, incercarile tale , de a-l ajuta cumva, prin dialog rational..puteai sa fi "pastila" lui de seara, dar boala lui te respinge , prin definitie. :cry:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Oct 2010, 23:03

Asta e unul dintre lucrurile imposibile: sa duci o discutie in contradictoriu, dar logica si argumentata, cu un paranoic. Nu ai cum. Vezi care ii sunt limitele, descrise in literatura de specialitate. Mi-a luat ceva timp pana sa ma lamuresc si eu. Aparenta lui inteligenta si colocvialitate te face sa crezi ca, totusi, aducandu-i argumente logice, la un moment dat va accepta si adevarul spuselor tale. Discutia escaladeaza, individul te insulta, ripostezi, ajungi chiar sa te inflacarezi, sa te enervezi, cand vezi ca lupti cu morile de vant. Si apoi, brusc, revelatia! Faci un pas in spate si constati: omul e bolnav. Si, da, cand te convingi de asta, aproape ca te apuca remuscarile... ai dat intr-un handicapat... :cry:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Oct 2010, 23:16

[quote] Cum să ne purtăm cu un paranoic

Ne exprimăm faţă de el clar, concis, argumentat, corect din toa­te punctele de vedere pentru a nu lăsa loc la nicio in­ter­pr­e­­tare. MenÅ£inem dialogul cu el. Dacă îl evităm, va avea con­vingerea că îl urâm, îl dispreÅ£uim sau uneltim împotriva lui. Nu capitulăm ostentativ deoarece se va simÅ£i desconsiderat ÅŸi jig­nit. Ne concentrăm împreună pe remedierea unei erori, gre­şeli făcute altfel va face gesturi extreme, iraÅ£ionale pentru a-ÅŸi dovedi că „se poate ridica deasupra eÅŸeculuiâ€
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 03 Oct 2010, 23:47

Musti scrie:Asta e unul dintre lucrurile imposibile: sa duci o discutie in contradictoriu, dar logica si argumentata, cu un paranoic. Nu ai cum. Vezi care ii sunt limitele, descrise in literatura de specialitate. Mi-a luat ceva timp pana sa ma lamuresc si eu. Aparenta lui inteligenta si colocvialitate te face sa crezi ca, totusi, aducandu-i argumente logice, la un moment dat va accepta si adevarul spuselor tale. Discutia escaladeaza, individul te insulta, ripostezi, ajungi chiar sa te inflacarezi, sa te enervezi, cand vezi ca lupti cu morile de vant. Si apoi, brusc, revelatia! Faci un pas in spate si constati: omul e bolnav. Si, da, cand te convingi de asta, aproape ca te apuca remuscarile... ai dat intr-un handicapat... :cry:
Ai nimerit bine :wink:

Pufi :lol: , ca intodeauna pui numa ce te intereseaza ( ai uitat de telefoanele date dimineata , sau cind eram la peste ”te rog scrie pe forum , am nevoie de tine ” :lol: :lol: ) , inteleg ca nu realizezi cat de mult ma doare :lol: faptu ca tu scoti mailuri pe forum , lipsa acuta de suporteri la tine in alimentara comunista :lol: :lol:
Mailu ala era scris intr-o vreme cand multe din mesajele lui Florescu era ”muschiu meu este regulamentu ” si restu de faze , banuiesc ca pricepi ca nu mai ii de actualitate :lol: :lol: s-au schimbat unele lucruri de atunci :wink: !

Da pe unde ii Fan , nu era deschis azi la locu de munca cu jumate de norma , parca vad ca apare miine , ca nici ieri nu era deschis ! Zi sa-ti lese cheile , da pentru asta tre sa aiba incredere in tine :lol: :lol:

Intr-un fel mai bine ca stai pe net in timpu liber si nu iesi pe balta , un braconier bombar mai putin :lol: :lol:

Ca pescar , la capturile pe care le ai , singuru lucru sigur pe care poti sa-l oferi despre pescuit is ......info false :lol: :lol: :lol:
Realizezi ca esti un zero la stinga in pescuit cu forum de pescuit , chit ca discutiile de la bat de 4 m la jig au trecut la bat sub 2 la pluta :lol: , hai , mai leaga 2 bombe , japcarule de chinezi care esti :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 04 Oct 2010, 02:43

auzi bre lakis.ia vezi tu pe cine faci latrai, si vezi-ti tu de treaba acolo la tine in cocina ta.si schimba-ti si tu vocabularul ala, ca nu oricine e nevoit sa iti suporte idioteniile care le debitezi.sama ca din comunitatea asta fac parte multi, iar tu nu esti miezul din ... sa-i faci cum vrei.uita-te doar un pic in oglinda, si spune-ne sincer ce vezi.cat despre faza cu adelin, pacat ca nu ai nimerit altu`.de eram in locu` lui, cu tine de gat saream in apa, cat despre pistolu` ala, fii fara grija, nu e letal, si nici nu ai fost provocat.dar te poti pune cu cretinii?baga de seama la vocabular, altfel schimbam foaia. :arrow:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 04 Oct 2010, 09:25

ULK scrie:... Dacă îl evităm, va avea con­vingerea că îl urâm, îl dispreţuim sau uneltim împotriva lui. Nu capitulăm ostentativ deoarece se va simţi desconsiderat şi jig­nit...
De data asta n-am sa mai respect recomandarile si voi capitula ostentativ... :D
Il las sa vorbeasca singur. Oricum e starea lui naturala.
Imi pare rau pt. el, dar i-am dat si asa prea multa importanta. Si rabdarea mea are limitele ei...

Nu te intrista, Pufi! Baga mare...
:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Oct 2010, 10:19

Pe langa recomandarile medicilor, ramane in picioare si sfatul din popor care zice sa nu-l privesti pe nebun in ochi. 8)
Eu l-am privit la Rogojesti. Are niste ochi de un albastru intens, frumosi dar cautatura lor iti striga ca ai de a face cu un alienat. :lol:

Clapoane, de ce nu vrei sa mergi la doctor, tie frica de injectii ? :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 04 Oct 2010, 11:26

no mai SF, amu io sa nu ma minunez de tine, membru fondator al .info, ca ai trecut din nou de partea asta a gardului si arunci cu pietre dincolo? Asa-i ca este o contradictie intre ce ii spuneai lui Gerula pe email si ce faci acuma? Nu-i ciudat sa vii aici sa fii din nou coleg cu Alois(cum iti place tie sa-i zici lui Adelin) dupa ce ai scris ce-ai scris despre el dincolo?(si stai sa vedem ce mai baga Gerula si de pe email...)
Cum sa zic, e treaba ta ce faci, dar avand in vedere ca tu te minunezi de mine ca una ti-as fi zis pe email si alta fac, nu pot decat sa-ti aduc aminte de vorba aia romaneasca "rade ciob de oala sparta" :oops:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Oct 2010, 11:41

Clapoane ! Din "greseala" am intrat astazi pe cocioaba ta de forum . Nu-mi ramane sa-ti spun decat ca , esti un om bolnav . Pe bune , esti irecuperabil frate . Mai multa prostie adunata intr-un singur om , nu mi-a fost dat sa vad . Esti terminat definitiv .
Nu te astepta sa-ti fac trafic prin scandal , ca mi s-a facut scarba de tine , lezbian cu pene "care" esti . Pe mine ma poti da in judecata pentru calomnie si ce plm mai vrei tu , dar vezi ce argumente aduci , ca in cazul asta trebuie sa demonstrezi ca sunt o persoana , nu doua , asa cum esti tu convins . Faptul ca vorbesti in halul ala , nu ma deranjeaza...asa-s oamenii bolnavi , dar ai mare grija la ce iti spun acum :

Dupa toate amenintarile tale adresate mie , chiar si gratuite , va veni cat de curand ziua in care o sa fii nevoit sa-mi explici fata in fata . Ma pis in public pe pistolul tau si pe toata nebunia ta .

Poti sa o iei ca pe o amenintare , cum vrei tu . Cert este faptul ca , o sa scrii singur cu "manuta" ta cine sunt eu . Atentie , aici iti scrie Indian Larry , somerul ala amarat sau puletele de forum , cum vrei s-o iei.

Am zis sa te las in nebunia ta , sa nu-ti mai dau apa la moara , dar vad ca te mananca rau in dos . Ei bine , te vei lamuri intr-un final ce iese dintr-o simpla apasare de taste , asa la intamplare si gratuit ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Oct 2010, 11:45

Mai Adilucu , ce te faci ca nu intelegi :)
Forumu asta trecea prin niste momente cand unii aveau voie sa puna poze cu altii , chit ca regulamentu prevedea contrariul ( de ex. ) , si unii s-au saturat . Gerula o venit cu ideea si io am acceptat . Am vorbit si cu Dan pe privat si i-am zis ca nu am nici o problema cu el ,nici el cu mine , iar restu erau pe aici expuse .
Era vorba de facut un spatiu de joaca unde toti sa aiba aceasi drepturi . Dupa ce s-o vazut cu clienti , Gerula o schimbat macazu . L-o apucat nebunia , cum ca vrea forum serios si blabla , cand adevaru ii ca mai toti care au mers acolo au facut-o pentru distractie ( vezi bine cate vizualizari are topicu asta , sau cum se desfasurau alea cu Alex si Olaf , io as zice ca erau multi la care le placea , mai trecea timpu , mai radeam )
Tu in schimb ma cauti pe mail si-mi spui ca tu nu vrei sa te bagi in discutii din astea , ca nu ai nimic cu nimeni , pe cand colo ii exact invers !
Rad si acuma cand imi amintesc cum imi spuneai ca dadeai searchuri pe google dupa ”hairy ass ” , sau asa ceva , bine ca nu te-o dibuit aia de la biserica :lol: :lol:

Închis