TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Oct 2010, 16:03

Uite ca modigliani a postat in acelasi timp cu mine, facand aceeasi observatie:
Musti scrie:...In mod evident, in primii ani ai tai de viata, ceva ti-a lipsit. Afectiunea, educatia... amandoua... ceva... Asa se explica, probabil, grobianismul, frustrarile, tarele psihice si, de ce nu, carentele gramaticale... :cry:
Numai ca el s-a exprimat mult mai plastic decat am facut-o eu:
modigliani scrie:...Chiar esti nascut de-o matusa-n tren , si alaptat de-un unchi maior la tancuri ?...
:lol: :lol: :lol:

P.S. Venind din gura ta, apelativul "jigodie" ajunge chiar sa ma onoreze. Abia daca m-ai lauda as avea motive sa ma-ngrijorez. :lol:

P.P.S. Vezi ca sunt 8 e-mail-uri la tema, in total. Nu te coafeaza restul sau ce-i? Aud?
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Oct 2010, 18:23

Musti , nu pot sa nu observ cata ingaduinta ii porti,acestui "thing"...tu esti iertarea intruchipata....Lasa-l sa sufere, in lumea lui de "screenshot"-ist profesionist..care este :). Da , a devenit plictisitor iar, Dr.G. aka. Mr."Theotvmadeitwhynotmewhywhy?"
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Oct 2010, 20:02

............ Doamne fereste ..........

Fratilor , asta e cu capu' . PUNCT !

Eu ies din balamucu' asta . Clar ! Pentru mine integritatea psihica a lu' asta e chiar o cauza pierduta . Omu' este , la propriu vorbind , pe o alta planeta . Nu , nu-si are niciun rost lupta cu morile de vant .

I-am sugerat multe , i-am sugerat sa ne caute identitatile ( si fotografiile personale ) mie si lui Larry pe net , am tot incercat sa-i patrund mintea intortocheata , ...... nu , nene , n-am cum . Este imposibil .

Concret , JUR ( repet , JUR ) sa mi se rupa pe viata de nebunelile lui , de degringolada din capul lui , JUR sa nu ma mai las impresionat sau provocat in niciun fel de mintea lui dement-paranoica . O tine una si buna ca io-s clona lu' Indian si invers ( mi-o fi luat semnatura de buna , e in stare , lipsit de umor ca si de orice altceva de valoare ) .

Didele , Eugene , Toni , chiar si tu Nemernic , voi ce ma stiti ,, live " ( si pe Indian ) , veniti nene si lamuriti fixistu' ca-i dus ! E dus si nu si-a luat decat ,, one way ticket " ! Acu sta la cap de linie si plange ca nu-l mai aduce si-napoi tot in banii aia .

.......................................

Gerula , taticutule , fratioare , nene , bade , coane , ..... sau cum mai vrei tu , ...... hai s-o lamurim definitiv , acum cu ultimul meu contact direct cu tine ( chiar am jurat ca esti pt mine in continuare zero barat ) :
Miezu' scrie:

In prostia lui, indian larry/modigliani latra la luna ca as vorbi singur pe topicurile astea
Tati , asa este ! E CUM SPUN EU !!! Orice-ai zice ! TU NU VEZI ( chiar la tine-n forum ) CA VORBESTI SINGUR ??????????? Tu nu vezi ca n-ai interlocutor ? Pe bune , NU VEZI ?????????????????? Sau e asa de grava starea ta incat iti imaginezi raspunsuri pline de sustinere de la useri fantoma ?
Miezu' scrie:Probabil tampitul n-a inteles ca aia posteaza in cotetul lui rasulescu iar eu aici, astfel desfasurandu-se acesta inedita operatiune de cotonogire a javreolor adelina, iuda mihuta etc
1 - ,, Tampitul " este varianta unanim acceptata gramatical pentru forma singular . Eventual suntem DOI TAMPITI ( unu + unu = doi , unde ,, doi " este cantitatea de dublul lui unu ) , da , .... doi tampiti care-si pun mintea cu-un acerebral scos din minti si care face gafa dupa gafa vazand cu proprii ochi cat de evidenta este scufundarea-n ..... mormanul de dejectii umane .

2 - Razboiul tau impotriva ,, javreolor " ( ce faci Miezule , om de litere ? Inveti sa scrii acum ? Nu-i tocmai o stare optima . Nu vezi ca tremuri de spume ? ) e-n capul tau . La tine-i razboi . La ei e ca o gluma proasta . Ti-am mai spus , deja amuzi . Divertis e la grupa mica pe langa tine .
Ineditul operatiunii ? ..... Care operatiune nene ? Te vezi , cum ti-am mai spus odata , vedeta prin vre-un film cu 007 ? Ai sechele din copilarie ? Frustrari si neampliniri ?
Unde , dracu' , vezi tu operatiune ? Daca a te lua astia la misto si a te face de tot shitu' numesti a fi ..... operatiune , atunci da ! Lasa-te ,, operationat " fratioare ! Esti victima perfecta . ....... Sa moara Gilbert de nu esti nascut pentru asta . Te prinde de minune . E rostul tau in viata .

..............................................

Fratilor , cat o-ti mai avea energie , ..... dati-i inainte ! Io m-asez comod , imi iau floricele si bere la halba , ma asez in primele randuri si ....... , promit , ......o sa ma pis pe mine de ras !

Distractie placuta in continuare ( imi pare rau ca i-am jurat , poate nu lui , ca nu conteaza , cat mie , ca il ignor total . Am pretentii de la mine . Nu , pe bune . )

................................................

Gerula , sa fii iubit ! Si nu-ti pierde speranta ! Niciodata nu-i tarziu . Poate te mai faci bine vreodata . ....... Cine stie ? ....... Eu am sa ma rog pentru tine , am sa dau si acatiste si aprind si lumanari , sa stii !

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Oct 2010, 21:15

Musti scrie:...
Trei. Oricat de insultator mi te vei adresa, n-am sa-ti fac nimic, Pufi... :D
Pufi... :lol: cred ca asta e cea mai tare porecla a lui. Asa sa-i ramana numele :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Oct 2010, 21:17

ULK scrie:Musti , nu pot sa nu observ cata ingaduinta ii porti,acestui "thing"...tu esti iertarea intruchipata...
Normal ca-s ingaduitor. Ce sa fac cu un sarac cu duhul? Sa-mi pun mintea cu el? Ce sens ar avea?
Individul e bolnav psihic si, atata timp cat nu va face un tratament, sanse de ameliorare nu sunt. Nu va asteptati ca el singur sa realizeze ca e suferind si sa ceara ajutor de specialitate. Ii e imposibil. A nu realiza ca esti bolnav este un comportament tipic mai multor afectiuni de acest gen. E rolul familiei sau a anturajului acela de a-l indrepta spre medic. Din pacate uneori si familia e neputincioasa. E greu sa lamuresti, altfel decat cu forta, un astfel de bolnav ca tu, de fapt, ii vrei binele. Extrem de delicat subiectul. Si nici sub tratament, recuperarea nu e 100%. Supravegherea medicala, psihoterapia si medicatia pot eventual sa-i atenueze agresivitatea, sa mareasca timpul dintre crize, etc., dar de vindecat astfel de boli nu se vindeca. Din contra, netratate evolueaza. Pot duce catre manifestari antisociale si abia atunci poate fi internat cu forta. Sper sa nu se ajunga pana acolo. Daca nu, va ramane un vesnic interlocutor al peretilor, in lumea lui imaginara, din care va iesi din ce in ce mai rar. Tragic, pana la urma...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Oct 2010, 21:43

Androginul mancator de caracatite fezandate chiar nu intelege ca tot ce vreau sa ii transmit o fac de pe singurul meu cont, nu ma deranjez sa imi fac alt cont, sau sa ma loghez sub un alt nume ca sa ii zic ceva....NU AM DE CE :lol: :lol: :lol:
Ce am avut de zis despre malin am zis de pe contul meu pe forum la Superpesca, deci nu m-am ascuns ca sa trebuiasca sa imi fac alt cont....am inteles supararea lor si fatul ca m-au banat in lipsa si fara sa zic nimic(adica pt ce au zis altii) :lol: :lol: ...faza supetare!E decizia lor, o respect si in consecinta nu mai intru acolo, e, ce mare lucru.Sa fim toti sanatosi, insa am impresia ca priculiciul din capul clapoului nu ii da pace si baga zanzanie ca si cum eu as avea ceva cu gasaca de la superpesar.Chiar nu am nimic, pacat ca si-au murdarit sufletul facand pact cu acest clapon fara coloana vertebrala.
Ultima oară modificat 04 Oct 2010, 09:23 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Oct 2010, 21:51

Musti...cel mai trist este ca, tu nu ai zis la misto acum...si nici eu.

Recunoaste cineva personajul?

[quote] Paranoia este o boală care se defineste ca delir cronic, bine structurat ÅŸi organizat, în care bolnavul manifestă un orgoliu excesiv, determinat de hipervalorizare ÅŸi de exces de autoapreciere. Gândirea paranoică (gr. para – „pe lângăâ€
UlKustom Rods

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Oct 2010, 21:56

:cry: ...sa va fie rusine, Dinu Patriciu!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Oct 2010, 22:08

Patriciu,ce? Nu m-am prins.
Apropo Adelin..tu stiai vad cel mai bine "foaia" lui medicala...se citeste din semnatura ta ;)
UlKustom Rods

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Oct 2010, 22:27

Da, ULK, vorbeam serios, de data asta, si da, la paranoia ma refeream cand vorbeam despre boala lui psihica... Prezinta, practic, toate simptomele. Un caz pt. uz didactic...

Închis