............ Doamne fereste ..........
Fratilor , asta e cu capu' . PUNCT !
Eu ies din balamucu' asta . Clar ! Pentru mine integritatea psihica a lu' asta e chiar o cauza pierduta . Omu' este , la propriu vorbind , pe o alta planeta . Nu , nu-si are niciun rost lupta cu morile de vant .
I-am sugerat multe , i-am sugerat sa ne caute identitatile ( si fotografiile personale ) mie si lui Larry pe net , am tot incercat sa-i patrund mintea intortocheata , ...... nu , nene , n-am cum . Este imposibil .
Concret , JUR ( repet , JUR ) sa mi se rupa pe viata de nebunelile lui , de degringolada din capul lui , JUR sa nu ma mai las impresionat sau provocat in niciun fel de mintea lui dement-paranoica . O tine una si buna ca io-s clona lu' Indian si invers ( mi-o fi luat semnatura de buna , e in stare , lipsit de umor ca si de orice altceva de valoare ) .
Didele , Eugene , Toni , chiar si tu Nemernic , voi ce ma stiti ,, live " ( si pe Indian ) , veniti nene si lamuriti fixistu' ca-i dus ! E dus si nu si-a luat decat ,, one way ticket " ! Acu sta la cap de linie si plange ca nu-l mai aduce si-napoi tot in banii aia .
.......................................
Gerula , taticutule , fratioare , nene , bade , coane , ..... sau cum mai vrei tu , ...... hai s-o lamurim definitiv , acum cu ultimul meu contact direct cu tine ( chiar am jurat ca esti pt mine in continuare zero barat ) :
Miezu' scrie:
In prostia lui, indian larry/modigliani latra la luna ca as vorbi singur pe topicurile astea
Tati , asa este ! E CUM SPUN EU !!! Orice-ai zice ! TU NU VEZI ( chiar la tine-n forum ) CA VORBESTI SINGUR ??????????? Tu nu vezi ca n-ai interlocutor ? Pe bune , NU VEZI ?????????????????? Sau e asa de grava starea ta incat iti imaginezi raspunsuri pline de sustinere de la useri fantoma ?
Miezu' scrie:Probabil tampitul n-a inteles ca aia posteaza in cotetul lui rasulescu iar eu aici, astfel desfasurandu-se acesta inedita operatiune de cotonogire a javreolor adelina, iuda mihuta etc
1 - ,, Tampitul " este varianta unanim acceptata gramatical pentru forma singular . Eventual suntem DOI TAMPITI ( unu + unu = doi , unde ,, doi " este cantitatea de dublul lui unu ) , da , .... doi tampiti care-si pun mintea cu-un acerebral scos din minti si care face gafa dupa gafa vazand cu proprii ochi cat de evidenta este scufundarea-n ..... mormanul de dejectii umane .
2 - Razboiul tau impotriva ,,
javreolor " ( ce faci Miezule , om de litere ? Inveti sa scrii acum ? Nu-i tocmai o stare optima . Nu vezi ca tremuri de spume ? ) e-n capul tau . La tine-i razboi . La ei e ca o gluma proasta . Ti-am mai spus , deja amuzi . Divertis e la grupa mica pe langa tine .
Ineditul operatiunii ? ..... Care operatiune nene ? Te vezi , cum ti-am mai spus odata , vedeta prin vre-un film cu 007 ? Ai sechele din copilarie ? Frustrari si neampliniri ?
Unde , dracu' , vezi tu operatiune ? Daca a te lua astia la misto si a te face de tot shitu' numesti a fi ..... operatiune , atunci da ! Lasa-te ,, operationat " fratioare ! Esti victima perfecta . ....... Sa moara Gilbert de nu esti nascut pentru asta . Te prinde de minune . E rostul tau in viata .
..............................................
Fratilor , cat o-ti mai avea energie , ..... dati-i inainte ! Io m-asez comod , imi iau floricele si bere la halba , ma asez in primele randuri si ....... , promit , ......o sa ma pis pe mine de ras !
Distractie placuta in continuare ( imi pare rau ca i-am jurat , poate nu lui , ca nu conteaza , cat mie , ca il ignor total . Am pretentii de la mine . Nu , pe bune . )
................................................
Gerula , sa fii iubit ! Si nu-ti pierde speranta ! Niciodata nu-i tarziu . Poate te mai faci bine vreodata . ....... Cine stie ? ....... Eu am sa ma rog pentru tine , am sa dau si acatiste si aprind si lumanari , sa stii !