DidelPro scrie:@adelin..daca o sa citesti ultimele 159 de postari.....
Didele , te iubesc , te respect , pentru cine inca nu stie ... esti mentorul meu in multe , insa frate .....
daca o sa citesti ultimele 308 pagini ale acestui topic ( iar citesti cand ai chef ??? ).... vei deveni ultima persoana din lume care sa indemni la toleranta !!! PUNCT !
Aici s-au spus multe . Unele bune , altele rele , altele de-a dreptu' agresive , insa s-au facut si mojicii ! Mizerii ! De catre mojici mizerabili .
Combaterea ideilor , sau chiar dincolo de ele , combaterea directa a persoanei .... admitem ca-i tolerata pe forumuri . Insa multi au lovit mizerabil , fara masura , fara onoare , fara discernamant , cu nesimtire si cu o totala lipsa de masculinitate in .... ,,chestii" de dincolo de combatant .
Ori , nene , asta nu face cinste . Asta face de-a dreptu' sila !
...........................................................
Pe lume asta sunt lucruri care se fac , mai greu sau mai usor , mai greu sau mai usor de iertat . Insa a mai dat Dumnezeu lucruri .... care NU SE FAC ! Si care indeamna la ... alte lucruri care-n mod firesc nu se fac ! Si tot Dumnezeu a facut lumea asta poate prea mica .
...........................................................
Propun si eu inchiderea topicului , nu inainte de a multumi celor ce-au ,, jucat " fair play , celor ce-au fost capabili si demni de a-si expune zvelt parerile , opiniile , sau chiar ideile fixe , .... blamez si mi-e scarba de cei ce-au ,, jucat " murdar postand ,, Greuceneste " din spatele tastaturii , blamez pe acei frustrati ce si-au imaginat ca-si pot completa tarele existentei comportandu-se aici ca niste ,, cavaleri teutoni " dar fiind de fapt niste limbrici ,, sfidabili " .
Nu de cei ce-au ,, jucat " onorabil sa va fie rusine . De voi !!! Fie sa va fie sila sa va priviti in oglinda . ..... Nimicilor !