TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tu zici de unii? Pai postarile tale , sunt mult mai vulgare....Eu propun sa te opresti cu limbajul, altfel o sa cer sa fii exclus ...Pe baza regulamentului.
Nu numai tu, toti care folosesc limbaj obscen....Dezgustator, la ce nivel s-a ajuns...
Rog moderatorii sa ia masuri...nu ma refer la sters mesaje....ci la atentionari macar.
Nu numai tu, toti care folosesc limbaj obscen....Dezgustator, la ce nivel s-a ajuns...
Rog moderatorii sa ia masuri...nu ma refer la sters mesaje....ci la atentionari macar.
-
- veteran
ULK scrie:Tu zici de unii? Pai postarile tale , sunt mult mai vulgare....Eu propun sa te opresti cu limbajul, altfel o sa cer sa fii exclus ...Pe baza regulamentului.

-
- veteran
Copile, barbatii adevarati nu amesteca femeile in bataliile lor. Doar onanistii.Dsignxxx scrie:Auzi ba, phooola beata, la ce .............................nu ma mira ca faci reclama pe hoitar la babesworld... da stai draq (detasat cultural in PZM) pe hoitar.ro... Si vad ca vrei PrOn, n-are cin-te foote... nu ma mira...
Marsh!!!
Tot din Caragiale:
"Amice, esti dobitoc!"
NR Mare de tot !
PS Noi doi ne stim adresele. Daca nu-ti convine ceva poti sa vii sa ma cauti ! Sau poate vin eu, sa facem cunostinta... Nu-i asa Augustine?
-
- veteran
andrei, are rost?
nu ti-e clar ca astfel de specimene, care indiferent de natura disputei, o dau in neveste si mame, nu au pic de respect nici pentru nevestele lor (sincer, cred ca n-au neveste pentru ca nici dracu' nu ar sta cu ei), pentru mamele lor, pentru familiile lor si nici macar pentru sine? sint doar entitati meschine pline de ura si incrincenate in frustrari, care nici macar nu au o existenta proprie.
cit despre pictor, cred ca nu are nevoie sa-i sara cineva in aparare...nici pe forum, nici in afara forumului. nu vezi ca deja i-a adus la poarta balamucului? si asta doar din vorbe
nu ti-e clar ca astfel de specimene, care indiferent de natura disputei, o dau in neveste si mame, nu au pic de respect nici pentru nevestele lor (sincer, cred ca n-au neveste pentru ca nici dracu' nu ar sta cu ei), pentru mamele lor, pentru familiile lor si nici macar pentru sine? sint doar entitati meschine pline de ura si incrincenate in frustrari, care nici macar nu au o existenta proprie.
cit despre pictor, cred ca nu are nevoie sa-i sara cineva in aparare...nici pe forum, nici in afara forumului. nu vezi ca deja i-a adus la poarta balamucului? si asta doar din vorbe

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Mai pitigoilor cine sunteteti acei "voi" care trebuie sa admiteti ceva ? tu cu pictorul + indianul si Larry ? dute mai la medic ca poate mai exista vreo posibilitate de tratament.modigliani scrie:modigliani scrie:nene , lasa-ne . Iarta-ne , ne-am inselat . Noi ,, jucam " la o categorie .
Ce trebuie sa fac , sa scriu , sa desenez ..... ca sa intelegi ce spun in citat ?
........................................
Admitem ca acum eu sunt beat si tu esti treaz ( admitem ! ). Te rog sa compari gramatica si cursivitatea scrierilor , coerenta si explicitul mesajelor . Cum spuneam , e diferenta de categorie . Percepe-o , asuma-ti-o , invata sa traiesti cu ea . Fara tristete . Pan-la urma nu-i nimic rau in asta . Doar scriu ca un ipsosar , ca un zugrav , cum spune mentorul tau , ..... mult titratul om de litere , .... ziaristul !
Taica , mai bine beat ca mine decat treaz ca tine . Si iarasi imi vine sa spun .... ,, PUNCT " . Da' nu scriu . Ca sigur te mananca rau sa mai zgarii nitel peretii .
Incearca sa-mi pictezi poate atunci te faci inteles asa cum visezi tu ... ca deocamdata faptele tale te caracterizeaza NU vorbele.
Si faptele "spune" ca esti doar un mic traistar alcolic.
Ai cumva impresia ca suntem pe forumul academiei romane ?
M-am dat cumva autorul manualului de gramatica ?
Se pare ca esti singurul de pe aici care nu intelege ce scriu ... nu-ti da un pic de gandit chestia asta ? (pardon, nu esti singurul ... mai sunt si prietenii tai imaginari: Indianul si Larry
Bineinteles ca e o diferenta foarte mare de categorie intre noi ... eu pescuiesc de placere nu fac genocid printre alevini ca tine si nici nu merg la pescuit ca sa fac betii cu saptamana.
Cat despre mentori ce sa mai vorbim ? Tot ai zis ca ai intrat pe .info Pai daca cascai ochisorii un pic mai bine vedeai cam ce scriu pe acolo ? Mai pitigoi in cel putin 70% din postari l-am contrazis pe admin dar tie iti face impresia ca e mentorul meu ... esti dus rau pitigoi daca doar atat te duce capul.
PS
poate totusi incerci sa ma lamuresti de ce inca poluezi forumul asta ? Ca in afara de cateva scrieri amuzante nu ai activat decat pentru scandal si jigniri ... dar uite ca acum dupa vreo 5 luni a aparut si o intrebare pe un topic tehnic

Ia-ti ceata de pitigoi si cauta drumul spre traistarhoitar ca ma cam plictisesti
S'altare și bunăstare !
Inspira - expira ca altfel dai in primire si-ti crapa "prietenul" de singuratate.Indian Larry scrie:Pictore , tu chiar nu vezi ca asta e mai obosit ca gepizda ?Trebuie sa-l intelegi , e batran .
Lasa-l dracu sa scrie pana ii vine albastru de metil , ca oricum e pe aratura . Iti consumi timpul si nervii cu niste tampiti....lasa-i sa puta .
S'altare și bunăstare !
- philiphito
- utilizator constant
George Cosbuc
- Lupta vietii
Copiii nu-nteleg ce vor:
A plânge-i cumintia lor.
Dar lucrul cel mai las în lume
E un barbat tânguitor.
Nimic nu-i mai de râs ca plânsul
În ochii unui luptator.
O lupta-i viata; deci te lupta
Cu dragoste de ea, cu dor.
Pe seama cui? Esti un nemernic
Când n-ai un tel hotarâtor.
Tu ai pe-ai tai! De n-ai pe nimeni,
Te lupti pe seama tuturor.
E tragedie naltatoare
Când, biruiti, ostenii mor,
Dar sunt eroi de epopee
Când bratul li-e biruitor.
Comediant e cel ce plânge,
Si-i un neom, ca-i dezertor.
Oricare-ar fi sfârsitul luptei,
Sa stai luptând, caci esti dator.
Traiesc acei ce vreau sa lupte;
Iar cei fricosi se plâng si mor.
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor.
- Lupta vietii
Copiii nu-nteleg ce vor:
A plânge-i cumintia lor.
Dar lucrul cel mai las în lume
E un barbat tânguitor.
Nimic nu-i mai de râs ca plânsul
În ochii unui luptator.
O lupta-i viata; deci te lupta
Cu dragoste de ea, cu dor.
Pe seama cui? Esti un nemernic
Când n-ai un tel hotarâtor.
Tu ai pe-ai tai! De n-ai pe nimeni,
Te lupti pe seama tuturor.
E tragedie naltatoare
Când, biruiti, ostenii mor,
Dar sunt eroi de epopee
Când bratul li-e biruitor.
Comediant e cel ce plânge,
Si-i un neom, ca-i dezertor.
Oricare-ar fi sfârsitul luptei,
Sa stai luptând, caci esti dator.
Traiesc acei ce vreau sa lupte;
Iar cei fricosi se plâng si mor.
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor.
-
- veteran
Indiene,Indian Larry scrie:ANDREI RIGA scrie:PS Noi doi ne stim adresele. Daca nu-ti convine ceva poti sa vii sa ma cauti ! Sau poate vin eu, sa facem cunostinta... Nu-i asa Augustine?
S-a strigat BINGO !Dizainulpono a incurcat-o .
![]()
PS: dabia astept Dabuleniul .
Nu se pune problema sub nici o forma in felul asta !
Doar ca ma enerveaza faptul ca unii, in dorinta de a improsca cu noroi, uita sa si gandeasca! Doar s-a vazut aici ca sunt prieten cu Pictoru' si mi-am dat si cu parerea vis a vis de implicarea altor persoane care n-au treaba cu mocirla de aici.
Iar ce-a zis el e grav de tot!
Daca m-ar chema Nicolae sau Taicanoe si i-as pune la dispozitie lui Mihai un MP-eu de-al meu

Ce facem, ne apucam de sotii, copii, mame, tati, frati , surori, cumnati ?