TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Feb 2011, 11:52

taicanoe scrie: singuratate.

Cu siguranta suferi de ea. :lol:

PS: marsh in mm de senil . Na ca nu m-am putut abtine . Ma pish pe tine . :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 04 Feb 2011, 12:33

deja sunteti jalnici... limbaj de ghetou.... :(

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Feb 2011, 13:00

nu ii mai baga bre Johnny in sama, pe unii nu ii duce IQul sa combata sau sa se contreze elegant

astea is faze ieftine lipsite de gust...macar ar putea sa si-o dea pe privat nu in public, dar limbajul de mahala trebuie folosit in mahala :lol: :lol: :lol: ce rost are sa il folosesti in casa :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Feb 2011, 13:05

pikeman scrie: pe unii nu ii duce IQul sa combata sau sa se contreze elegant

Zi-mi si mie te rog , ce anume sa combat cu senilul asta? :roll: E ceva de combatut cu el ? Pe mine ma vedeti ca il tot injur , dar pe el nu il vedeti cum bate campii continuu ? Asa va place sau va amuza ? :roll:
Am pus si eu o intrebare despre pescuit . A venit imediat neghiobul sa dea cu bata in balta ..... ce vrei sa-i fac? E scai .
Cand o sa am ce combate cu din astia , o sa combat. Pana atunci :arrow:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Feb 2011, 13:07

rugamintea mea este sa va abtineti de acum incolo de la injuraturi si jigniri
este singura si in acelasi timp ultima rugaminte de genul acesta
daca nu va puteti abtine va restrictionez accesul si inchid topicurile astea
cautati alt loc unde sa va injurati, mie mi-ar fi jena sa scriu astfel de lucruri, mi se pare ca unii dintre voi nu au obraz si situatia asta nu o sa mai continue
dac vreti sa va mistocariti este ok, altfel nu se mai poate
aviz amatorilor

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2011, 13:08

Mai bine s-ar inchide acest topic...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Feb 2011, 13:10

danr scrie:daca nu va puteti abtine va restrictionez accesul si inchid topicurile astea
Inchide topicul si e cel mai bine pentru toata lumea . Eu nu ma pot abtine fara sa-l injur pe gepizda si pe taicamorii . Ma restrictionezi , eu imi fac clona si o tinem langa pana la anul . Oricum am observat ca va place circul clonelor. :wink:

Eu votez pentru inchidere . :roll:

PS: i-ai dat unde il doare mai tare. :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Feb 2011, 13:16

Exista topicu ”Arena” , tot pe cafenea , asta ii altceva si ii mai fin !

Deja s-o plans o gramada de lume de limbaju unora , insa nu se simte :oops: :twisted:

In alta ordine , fireasca , umbla vorba prin targ ca Nicu Piramida urmeaza sa publice un articol despre pescuit marin , cunostiintele mele de la toate companiile telefonice (sic :lol: ) mi-au confirmat faptu ca insista ca poza de pe coperta sa fie faimosul poster ” Adonis si caracatita” , in caz contrar nu v-a dezvalui secretele cocolosului impanat cu ancore , specialitatea casei :lol: :lol: :lol:

Cand ma gandesc cu ce pasiune scria el despre Bibanu de Nil , si ce sa vezi , merge in Egipt si nici macar nu se apropie de balta :shock: :lol:
Ai devenit alergic la peste sau ti-ai dat seama ca nu are rost :wink: :cry: :lol: , vocatia ta totusi fiind cancanurile :wink:

Te las sa o practici , ma duc la peste ! :D

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 04 Feb 2011, 14:56

Indian Larry scrie:
danr scrie:daca nu va puteti abtine va restrictionez accesul si inchid topicurile astea
Inchide topicul si e cel mai bine pentru toata lumea . Eu nu ma pot abtine fara sa-l injur pe gepizda si pe taicamorii . Ma restrictionezi , eu imi fac clona si o tinem langa pana la anul . Oricum am observat ca va place circul clonelor. :wink:
Eu votez pentru inchidere . :roll:
PS: i-ai dat unde il doare mai tare. :lol:
Atat ai inteles din mesajul adminului ? ca supune la vot ?
Si oricum la vot trebuie sa ai o identitate pe cand tu esti doar un nevazut/necunoscut ... cat de disperat poti sa fi ca sa afirmi ca-ti faci clona ?
ca sa ce ? sa-ti versi laturile aici ? mai bine te duci sa decartezi pe traistar.ro

PS
nu uita
inspira-expira.
Si inceteaza cu injuraturile pe MP; am vazut public aici ca doar atat sti si atat poti. Nu ma impresioneaza absolut deloc laturile tale.
S'altare și bunăstare !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 04 Feb 2011, 15:26

moara stricata scrie:bla bla bla

:arrow: :arrow: :arrow:

Închis