TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Ca o paranteza, vedeti-o pe asta ca e geniala ! Atentie, interzis minorilor fara acordul scris al parintilor !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F8-HjoVo ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=F8-HjoVo ... re=related

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
e clara treaba....da in ce directie ca nu vad unde bati....linku ala l-am pus eu acum cateva luni....deci nimic nou (sau ai luat-o pe urma lu gerula si ai facut munca de detectiv?)
hai sa iti zic eu ce e clar, imi plac armele, aveam o gramada acasa majoritatea legal detinute, am exagerat putin cu un pistol si un "prieten"m-a turnat...am ajuns unde sunt acum......nu imi este rusine, nu ma mandresc, astea sunt faptele am gresit - platesc. Deci ce altceva mai este clar pt tine?
Ce e clar pt mine e ca esti un latrau noname, un user pe un forum care latra si el acolo unde se aude latrat. Oricum stii cum se spune...cainele care latra nu musca.
Inca te doare discutia cu mulinetele
Ca acolo te-ai suit in pom si ai inceput cu mesaje private despre famile si organe ! Asta este , mai mult nu poti !
Distractiv si topicu despre homosexuali
Ce zici , ca io latru in haita (vreo 2 postari inainte ) . Restu pentru tine is haita ? Lasa ma , ca urli tu singuri la luna din cate se vede , la fel ca Gerula !
Vai de mintea ta , tine cararea

Distractiv si topicu despre homosexuali

Ce zici , ca io latru in haita (vreo 2 postari inainte ) . Restu pentru tine is haita ? Lasa ma , ca urli tu singuri la luna din cate se vede , la fel ca Gerula !

Vad ca Gerula incepe sa modifice limba romana , dupa postarea de info false
Incerci sa te convingi singur ca expresia ”SF chiar picteaza” nu-i la timpu prezent ! Ai mai dat tu cu oistea-n gard in teme gramaticale , ca s-o distrat Musti cu tine rau de tot , insa nici chiar asa
La faza cu testu IQ ai dreptate

Incerci sa te convingi singur ca expresia ”SF chiar picteaza” nu-i la timpu prezent ! Ai mai dat tu cu oistea-n gard in teme gramaticale , ca s-o distrat Musti cu tine rau de tot , insa nici chiar asa

La faza cu testu IQ ai dreptate

- modigliani
- veteran
stai cuminte SF-ule, ca sunteti vre-o 5-6 in haita.....pana la cateva mii de useri mai e mult......SF scrie: Ce zici , ca io latru in haita (vreo 2 postari inainte ) . Restu pentru tine is haita ? Lasa ma , ca urli tu singuri la luna din cate se vede , la fel ca Gerula !
Cat despre treaba cu mulineta...din cate imi aduc aminte ai luat bot inclusiv de la coechipierii tai de haita atunci.....