TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
chiar nu vrei sa renunti la topicu asta penal si suburban? zau asa!! un mic efort te rog, fi intelegator ! multumesc !jonah scrie:chiar nu vreti sa renuntati la limbajul asta suburban ? zau asa !! un mic efort va rog ,fiti intelegatori ! multumesc !

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- philiphito
- utilizator constant
SF, tu stii in sinea ta ca esti un catelus care latra in haita nu?SF scrie:Amice , am o petrecere privata cu Gerula ,si nu-mi amintesc sa te fi invitatIndian Larry scrie:Da'o in mortii ei de nebuna .SF scrie: NicoleIar ii dai apa calda? Nu vezi ca e moarta fara subiecte ? Mai avem putin si o ingropam .
![]()
Vezi-ti de treburile tale , da !
SF scrie:Amice , am o petrecere privata cu Gerula ,si nu-mi amintesc sa te fi invitatIndian Larry scrie:Da'o in mortii ei de nebuna .SF scrie: NicoleIar ii dai apa calda? Nu vezi ca e moarta fara subiecte ? Mai avem putin si o ingropam .
![]()
Vezi-ti de treburile tale , da !
Gata amice , am iesit . Ramai tu singurel si cearta-te cu nebuna .

jonah scrie:chiar nu vreti sa renuntati la limbajul asta suburban ? zau asa !! un mic efort va rog ,fiti intelegatori ! multumesc !
Tocmai de aceea il folosim . Am observat ca s-au retras toti de cand am inceput sa injur pe acilea .

-
- veteran
SF-ule ti-am citit multe perlute in ultimul timp....unele mai stralucitoare decat altele, gerula e un tampit, dar stii tu ca si un ceas defect mai arata ora exacta cateodata.....si aici a aratat ora exacta....tu esti un catel de haita, latri atunci cand latra haita...cateodata dai si cu coltu, haita latra cand latri tu.....asta este.SF scrie:Plictisit crysst ! Te-ai intors din cautarea Sfantului Pocal aka mulineta ideala si ai simtit nevoia sa faci vant pe aici !crysst scrie:
SF, tu stii
Tu vorbesti , care dormi cu armele sub perna , macho men care esti !