TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Feb 2011, 17:01

Cred ca are ceva la presetupă... :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Feb 2011, 18:53

pai daca o fi cu mai multe intrari normal :lol: da piulita? piulita'i de metal? :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Feb 2011, 19:39

:lol: :lol: :lol:
jenibilule, vezi ca-ti scapa ceva, stiu ca doare insa n-am ce-ti face!:D
inainte sa afirmi niste lucruri du-te la informator si cere plata inapoi ca si-a batut joc de tine :lol: ti-a dat informatia trunchiata.:lol:
oricum tu stii ca detii adevarul absolut, deci n-are nimeni ce sa-ti faca, acolo unde esti tu... :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Feb 2011, 12:51

..........Nook,nook,nook.........
...........Gerulikkkkka......Gerulikkkkkkkkkkka????...Ti-a fost dor de mine???Ce mai faci ,nene??Ai invatat care-i salaul si care-i obletele???.....Cuum??..Acuma le numeri solzii???...Nu asa frate ...,salaul are dungi verticale...obletele e mai argintiu...chestii de astea...

Da, lasind gluma la o parte ,io zic sa vii,ca tre sa speli musai pe cineva...Acuma intelegem ,perdele de fum ca ce-o facut Leba,ce-o facut Modigliani,bancuri etc....
Tu cam ce zici ,bate Neumarkt palma cu voi,avind in vedere reputatia presedintelui???Unde esti ca sa-l aperi...???Hai ...fuga la i.p.-uri si masina de scenarita....doar, doar o scoti cumva...Poti apela si la ala micu daca simti ca iti intrece puterile...Nu-i bai ca are sindromul Tourette,noi il intelegem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asa-i ca ti-a fost dor de mine ,zi-i drept...???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Feb 2011, 14:43

Gigi ai zis ca te abtii... :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 03 Feb 2011, 14:59

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Feb 2011, 15:54

modigliani scrie:
taicanoe scrie:: cum care voi ??? :lol: Indian si Larry :lol:
Ti-am zis si-n ,, privat " , iti spun si-aici : mi-e clar ce cauti la ala pe forum . Sunteti dintr-un ,, sindicat " ! :D :D :D
Te-a angajat Indianul pe post de purtator de cuvant ? sau cumva are dreptate ala si sunteti doi in unul ?

PS
mi se falfaie de cat iti e tie de clar in ce "sindicat" sunt io ... oricum in sindicatul traistarilor nu sunt.

PPS
retragete linistit pe pescarvulcanizatorhoitar.ro :arrow:
S'altare și bunăstare !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Feb 2011, 15:57

Indian Larry scrie:
modigliani scrie:Ti-am zis si-n ,, privat "

De ce'ti pierzi timpul ? A baut dupa Gepizda si s-a luat . :lol:
In semn de respect pentru un om batran , recomanda-i semnul : :arrow:
Mai Manitu' ai uitat sa explici chestia cu "voi" ... poate oi fi si tu vreun os regesc si io nu stiu ? ultimul urmas al pieilor rosii din neam de capetenie ... ca atunci se explica modul tau de a scrie

PS
ceata lui Pitigoi
dai in unul
tipa doi
S'altare și bunăstare !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Feb 2011, 16:42

Auzi Taica ? Stii ce ? Deja ma enervezi ! Esti un parsiv , un libidinos , un doua-fete . Te-am rugat frumos in privat sa nu mai numesti acel forum cum iti vine ! Repet , acel forum , poate altfel construit decat acesta , cu o comunitate de 1000 de oameni , poate altfel decat cei de-aici , nu merita sa-i faci cum iti vine la gura !

Ii numesti p-aia ,, Hoitari " ? Afla ordinarule ce esti , ca tu esti o zdreanta de om , atat timp cat MULTA LUME stie de schimbul nostru de MP-uri , si mai ales de continutul lor ! Baaaaaa,. asta-i lipsa de moral ! Este jegul existentei ! Este HOITUL !!! Asta-i hoitul , nu mia aia de OAMENI !!!

Mi se rupe mie de vechimea ta pe acest forum ! Nu suntem in armata cu ,, bibani " si cu ,, veterani " . Si eu , si Indianu' , si oricare altu' are , ca si tine , ca si altii , drepturi ABSOLUT EGALE in acest forum . Problema-i omenia , nene ! Ori tu ...... dovedesti ca esti o hiena mancatoare de starvuri ! Nu mai face pa altii ,, Hoitari " . Daca i-ai cunoaste ..... ti-ar fi rusine de tine , ti-ai taia o mana sa poti indrazni sa aspiri sa fi OM ca ei !

..............................

Ce-am vrut sa spun in MP cu ,, esti din acelasi sindicat cu ala " ( na ca acum o dau si io-n public ) ??? Esti la fel de lingecur ca el ! NU ARE NICIO LEGATURA CU PREGATIREA TA CA PESCAR !!!!!

..............................

Si vezi ca ce are ala e molipsitor ! Daca si tu ai ajuns sa crezi ca eu si Indianu' suntem .... unu' si acelasi ...... ai grija . Ti-a intrat creieru'-n putrefactie . De la vecinatatea si amicitia cu prostu' pescuitului mondial .

Si ..... de ce nu-i iei limba-n gura ???? Si-asa-i miroase a starv !!!!! Enjoy !!!!!

...............................

Tot intrun MP ti-am spus ca te respect . Ei bine , m-am inselat . Mi-e sila de tine . Puti a jeg de om ! PUNCT !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Feb 2011, 16:51

taicanoe scrie: Mai Manitu' ai uitat sa explici chestia cu "voi" ... poate oi fi si tu vreun os regesc si io nu stiu ?
Esti un ipocrit ordinar ! Asta a fost nickul ce si la dorit , ca alti mii de oameni ! Tu de ce pielea mea-ti spui ,, Taica Noe " ??? Miezule , Sfantule , Icoana cu lanseta-n mana ????
taicanoe scrie: ceata lui Pitigoi
dai in unul
tipa doi
Ti-am mai spus si cu alte cuvinte , acum iti spun ca esti redus ! Retard !
A sari pentru cineva se numeste PRIETENIE !!!!! FRATIE !!!!! Si-o facem neconditionat , din respect unii pentru altii ! Avem multe in comun , iesiri , baute , ajutorari reciproce , alea-alea !

Iar esti din sindicat cu rahatu' ala agramat daca nu esti capabil sa apreciezi asta la oameni . Asta se numeste socializare . Se numeste fratie , si sarim in foc unii pentru altii . Voi ..... mai salbatici , asa ! Mai va priviti in oglinzi si va spuneti lucruri frumoase , ca deh , ..... sa va simtiti bine !

Bai nene , ..... mi-e mila de voi , sa mor io ! Niste frustrati , niste neampliniti , ..... o aburiti p-aici ca sa va umpleti lacunele din viata personala . Va intregiti existenta pe net !

Da-i drumu' ........ la Topitorie.info :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Închis