TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Ian 2011, 23:33

....deh, imbracat de mam'mare...n-are cum sa-i stea rau baietului...si mustatza gelata, doar se poarta, PAROL! :lol: :lol: :lol: ...jur ca as vrea s-l vad in bascheti, cu turban, tricou NIKE (de obor) si pantalonash 1/3 pozand neaosh langa piramide.
...bascheti Dragashani, de aia ii cumpara mamoa. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Ian 2011, 00:30

bah, bestiilor...unde pot sa vaz si eu poza de la tirg? :shock:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 05 Ian 2011, 06:40

:lol:
UITE INDIENE,,VINUL NU-L PUN PT CA AM MOMENTAN "SWINE FLU""--SI-I GREA TARE DE DUS!! VORBA VADIMULUI---MEDICAMENTEEEE!!!!CRED CA M-AU BLESTEMAT UNII 8)..SI POZELE-S CAM VECHI,,,, :lol:
Imagine
[[/url]

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 07:46

melculbeat scrie:bah, bestiilor...unde pot sa vaz si eu poza de la tirg? :shock:
Uite aici ,cum arata lumea vazuta prin ochiilui Gerula:
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... -t811.html

Si uite aici,cum arata lumea,dupa ce a plecat el...
http://www.abrevis.ro/blog/?attachment_id=1335

Avind in vedere "incidentul Rogojesti",au cam fugit toti din calea lui...Singur a ramas pe pozitie,Tudose.Drept ii ca avea o galeata in mina.. :lol: Dupa ce ziaristu "strimba lemne ,a plecat, lumea a rasuflat usurata si totul a revenit la normal...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 09:18

Brae Gaerula,pe cind vii din Egipt iti sugerez un subiect fierbintepentru topicul ala al tau,ala cu analfabetism pe site-rile,revistele de pescuit...Ia de aici:http://www.drill.ro/team/?cat=53

Acilea gasesti una tare da tot:Pilula lu'Pisu,scrisa de unu somonea sau soponea,care cica are diploma la facut pamflete..Io am tot cautat umorul situatiei,numai ca era nitel fortat...scos in evidenta.Ca de , este greu sa-ti bati joc de salai adevarati ,ce se invirt pe la 10-11kg,prinsi pe riuri nepopulate,cind tu prinzi strapi umflati cu pelete de pastrav pe Sarulesti sau mai stiu eu ce locatie populata..Si care,basca se mai afla si la maximum doua -trei ore de mers cu masina de orasul tau... :lol: :lol: :lol:
Plus ca respectivul este fan al unei anumite publicatii cu pretentii ,recent aparute pe piata ,publicatie care sta rau la capitolul obiectivitate:si ca sa-ti dau un exemplu,au organizat un concurs de stiuca ,care dupa ce s-a savirsit,l-au luat ,l-au cosmetizat nitel si l-au bagat in revista...Si zic ca l-au cosmetizat pentru ca n-au scris pe acolo decit ce le-a convenit lor.Si uite asa o echipa ,desi a participat,de fapt n-a participat,conform scriptelor tinute de organizatori..Asistam asadar la un misterios joc;UITE ECHIPA,NU E ECHIPA...Desigur prezenta sau absenta unei echipe este ceva minor ,ce trebuie trecut cu vederea.....sint alte lucruri mult grave(vezi" cazul Galeata"
Da tactica asta, cu )scriem numai ce ne convine nu-i nici macar originala..Si stii de ce ?? Pai de mii de ani o foloseau si egiptenii ,care,isi treceau in analelele lor istorice numai bataliile cistigate.Alea pierdute nu.Nah ,asa is si astia ,trec in revista numai ce le convine.
Da ai grija ca si tu fiind in Egipt ,s-ar putea sa se ia boala asta de tine si ce ne facem, din diatamai ziaristu terminator obiectiv, sa ajungi ...pamfletar.. :lol: :lol: :lol:

Eeee Gerulikkkka ,de nu ma banati VOI pe mine....

Vezi ca tre sa dai o bere pentru ponturi..

HIIIU,am uitat ,asta-i un pamflet si trebuie tratat ca atare .Orice asemanare cu realitatea este pur intimplatoare. :wink:

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 12:17

Domnilor forumisti,
:o

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 12:30

Fan -e,io zic sa-i spui lu Gerula sa aiba grija cu mumiile ,nene.Vezi ca daca simt alea miros da porc,invie si tabarasc pe el :cry: Da el cum ii baiat destept, ar putea sa le ceara cite o semnatura pentru infiintarea noii federatii de pescuit...........si casting.Iti dai seama ca no sa refuze ,Tuthankamon,sa fie ditamai membru fondator,ce naiba :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Ian 2011, 12:51

Poza aia ii de acum vreo 3 ani , mai Fane :lol: :lol:

Sau ii cazu 2 , stai calare pe net desi esti in vacanta :lol: :lol:

Nu ma , am uitat , cum pot fi asa de neghiob , Gerula ii in Egipt da dicteaza mesaje la cineva din tara care sta pe net , ca Adelin din barca la Sarulesti :lol: :lol:

Nu-ti suna cunoscut :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 13:18

Socola Fantasy, :o

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Ian 2011, 13:27

Deci asta era scopul, sa-si ceara iertare niste useri? :lol: :lol: Boon, si daca reducem la absurd si se-ntampla minunea :lol: ,marinerul va ejacula scurt in pantalonii 3/4 si se va linisti?
:D :D
btw, cand mai vorbesti cu mustache (adica cu propriul ego :lol: ), te rog intreaba-l ce reprezinta zona aia alba, cu ceva dungutze fine, din dreapta mainii dacului care se vede in pozna cu pricina.
nu, nu contest nimic, sunt doar curios.
:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Închis