Brae Gaerula,pe cind vii din Egipt iti sugerez un subiect fierbintepentru topicul ala al tau,ala cu analfabetism pe site-rile,revistele de pescuit...Ia de aici:
http://www.drill.ro/team/?cat=53
Acilea gasesti una tare da tot:Pilula lu'Pisu,scrisa de unu somonea sau soponea,care cica are diploma la facut pamflete..Io am tot cautat umorul situatiei,numai ca era nitel fortat...scos in evidenta.Ca de , este greu sa-ti bati joc de salai adevarati ,ce se invirt pe la 10-11kg,prinsi pe riuri nepopulate,cind tu prinzi strapi umflati cu pelete de pastrav pe Sarulesti sau mai stiu eu ce locatie populata..Si care,basca se mai afla si la maximum doua -trei ore de mers cu masina de orasul tau...
Plus ca respectivul este fan al unei anumite publicatii cu pretentii ,recent aparute pe piata ,publicatie care sta rau la capitolul obiectivitate:si ca sa-ti dau un exemplu,au organizat un concurs de stiuca ,care dupa ce s-a savirsit,l-au luat ,l-au cosmetizat nitel si l-au bagat in revista...Si zic ca l-au cosmetizat pentru ca n-au scris pe acolo decit ce le-a convenit lor.Si uite asa o echipa ,desi a participat,de fapt n-a participat,conform scriptelor tinute de organizatori..Asistam asadar la un misterios joc;UITE ECHIPA,NU E ECHIPA...Desigur prezenta sau absenta unei echipe este ceva minor ,ce trebuie trecut cu vederea.....sint alte lucruri mult grave(vezi" cazul Galeata"
Da tactica asta, cu )scriem numai ce ne convine nu-i nici macar originala..Si stii de ce ?? Pai de mii de ani o foloseau si egiptenii ,care,isi treceau in analelele lor istorice numai bataliile cistigate.Alea pierdute nu.Nah ,asa is si astia ,trec in revista numai ce le convine.
Da ai grija ca si tu fiind in Egipt ,s-ar putea sa se ia boala asta de tine si ce ne facem, din diatamai ziaristu terminator obiectiv, sa ajungi ...pamfletar..
Eeee Gerulikkkka ,de nu ma banati VOI pe mine....
Vezi ca tre sa dai o bere pentru ponturi..
HIIIU,am uitat ,asta-i un pamflet si trebuie tratat ca atare .Orice asemanare cu realitatea este pur intimplatoare.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.