TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Ian 2011, 13:55

Gerula, nu te-ai prins, Leba s-a refeit la pata de pe pantaloni de pe piciorul drept mai, la nivelul coapsei....Zi sincer? Cand ai auzit ca cere poza SF , deja nu ai mai rezistat si la gandul, cum o sa ii dai peste bot...te-ai si patat...Pai se poate....sa apari tu asa?..vai , vai :roll:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 13:56

Ma :shock:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 13:57

fan G E R U L A scrie:Ma :shock: .
Asa taticule . Asta vad ca-i corect scrisa . Exercitii-n Word inainte de postare , cumva ?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 14:05

fan G E R U L A scrie:Ma pictore, nu slujesc pe nimeni, imi e simpatic Gerula
Stii ce ? Si tu , de fapt , esti simpatic in felul tau . Daca m-ai luat cu ,, ma Pictore " se cheama ca deja suntem amici . In cazul asta te rog mult fa-l pe Miezu' sa dileasca topicul despre mine si Indian de la el de pe ,, maculatura " . Altfel alimentez topicul asta : ( http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=13130 ) pana la adanci batraneti . In primul rand imi place sa scriu . Mult si la misto . In al doilea rand ne ponegreste d-aiurea inca din titlul topicului , iar in al trei-lea rand ( si asta-i TOTAL IN DEFAVOAREA LUI ) , vehementa smintita cu care s-a lansat in afirmatii despre mine si ,, clona " mea Indianu' s-a dovedit in mod cert ca nu are suport . Cu alte cuvinte , pastrand acel topic la vedere se face singur de kkt . Eu zic ca multora le e clar ce-i cu identitatea mea ca si cu a Indianului .

Am promis la deschiderea topicului din linkul de mai sus ca la stergerea celui de la el am sa rog un moderator de-aici sa-l stearga p-al meu . Ma tin de promisiune .

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 14:06

:shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 14:06

Gerula ,io vreau sa faci o poza cu TUTANKAMON,cum am facut io cu circularul in spate,si sa aiba faraonul o tablita pe care sa scrie :"vreau sa fiu membru fondator la noua federatie".Daca nu stie sa scrie in romana il ajuti tu ,ca doar esti om de litere.Sa nu uiti de apostroafe,virguli si alti comedii,ca te iau astia scoliti in suturi..

Nah ,daca faci poza asta ,io fac cerere sa ma inscriu in clubul alezor :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Ian 2011, 14:08

fan G E R U L A scrie: poate crede cineva ca Gerula, care are topic si poze sai ce vrei despre cum a pilotat elicopterul la Viena,
.."sai"...hai ma ca tu nu ai degetele asa groase sa nu nimeresti butoanele la telefon , sau ai auzit pasi pe hol si te-ai scapat de frica , crezand ca se intoarce infirmieru si-ti confisca si telefonu asta :lol: :lol:

Dupa cum vezi toti te cred pe aici :lol: :lol:

Boababule , tu chiar crezi ca ai pilotat elicoptere deasupra Wienei :shock: :lol: , vezi ma , si tu zici ca unii se drogheaza , pai nu te vezi :lol: :lol:

Ii faina vacanta in Egipt ? :lol: :lol:

Ai de grija ma mustata , ca de cand aceasta criza mondiala , prin statele din jos de balta se poarta rapirile de persoane pentru recompense ,chit ca in cazu tau tre sa dai de un terorist care sa nu tina cont de semnalele clare transmise de hainele , privirea , si mustata ta :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 14:08

Maaama ,acu am vazut popza..Si pe Ramses l-ai convins sa fie membru fondator??Ei na,brava..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 14:09

Gerula :shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2011, 14:11

Mumiile nu-ti pot face nimic.....Dupa cum vezi ,eu sint cit se poate de viu si activ....Nu va confundati dorintele cu realitatea...Sau ,ma rog ,cum zicea S.F.,CIND TE DROGHEZI NU MAI STII CARE-I UNA SI CARE-I ALTA :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Închis