TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 13:31

fan OneManForum scrie: Cate minute dureaza sa dictezi cat am scris eu ieri si cat o sa mai scriu si azi, si maine, pana va fac sa va cereti iertare?
Mai nene . Tu chiar nu-ti intelegi statutul ? Chiar nu esti capabil sa distingi penibilul in care te zbati ?

Tu chiar iti imaginezi , iti place sa crezi , ca-i vei ,, invinge " vreodata pe oamenii astia ??? Sunt oameni cu capul pe umeri , stiu ce vor , si mai stiu si ce-i firesc in comportamentul cuiva si ce nu . Lupta asta a ta aparandu-ti ,, stapanu' " intr-o cauza dementa are FIX ZERO SANSE !!! Sanse maxime insa la scufundarea ,, voastra " in fundul latrinei sunt ! Sunt ..... cacalau ( Maria Ta - ca sa folosesc o titulatura ce stim ca-ti place ) !!!

Mai apoi esti o personalitate mult prea lipsita de vana si de vlaga ca sa poti combate figuri de ,, wolfram " de pe acest forum . Esti prea lipsit de nuanta si putere . Imi pare rau ca-ti spun , nu-mi place sa spun asta nimanui , insa imaginea ,, voastra " in ochii acestei comunitati este compromisa pe vecie .

..............................

Nu ma stii , nu te stiu , da' ia aminte ce spun eu aici : fa-ti repede bagajelul si practica aceste .... ,, orale " .... in cadru intim . Va vede lumea si va rade daca o mai faceti in public cu atata ostentatie .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Ian 2011, 13:34

Mai fanele , atata vreme cat ii clar cam la toata luema ca esti Gerula , nimeni nu te crede :lol: :lol:
Ceva ai masluit tu pe acolo intre poza si postat , stai linistit ca nu avem dubii la capitolu asta :lol: :lol:

Droguri.... :lol: , tu vorbesti de droguri care te-ai drogat cu pesti halucinogeni prinsi la bomba :lol: :lol: :lol: , esti sigur ma ca esti in Egipt sau ai mancat iar din aia :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 13:34

Cum mai Leba, :o

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 13:37

fan G E R U L A scrie: sa-si ceara iertare Adelin ca mi-a editat mesajele
:D :D :D :D :D Daca Adelin , prin absurd , va face asta , ....... fac pe dracu'-n patru si-l banez !!!!! Io cu mana mea !!!!! Nu stiu cum . Dau spaga , dau in bobi , il dau in judecata , dau cu pietre dupa el , vad eu ce fac da'-l banez !!! :shock: :shock: :shock:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 13:40

Socola Fantasy, :o :o :o

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 13:43

Pffffff !!! Esti neabatut , nene . Esti o cauza pierduta .

E clar pentru toata lumea c-a fost p-acolo pe unde dracu' si-a facut pozele . Problema e la maniera lui infecta de-a spune asta ! Mai ales comentariul ala ,, Sa moara astia de invidie ca-s in Egipt " e culmea culmilor stupizeniei umane !!! Zici ca el a inventat Egiptu' si noi umblam numa' pan' la piata . Tu vad ca ai de-a dreptu' orgasme ca Miezu'-i in Egipt ! Mama , mama , iti dai tu seama unde-i el ????? In ..... EGIPT !!! .... Fabulos !!!

Zici ca-i pe vremea lu' Piticu si are colectie de pachete goale de tigari , punga cu scris pe ea , si pantofi bulgaresti , ..... asa vorbeste de Egipt si de datu' cu elicopteru' . Ce dracu' , mai nene , incetati sa tratati 10000 de oameni ca pe fraieri .

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Ian 2011, 13:46

:shock:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 13:48

fan G E R U L A scrie:ghinionu .
Alege-ti : articulat sau cu apostrof . Doar slujesti un om de litere , da-o naiba de treaba .....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Ian 2011, 13:48

fan G E R U L A scrie:Cum mai Leba, mai campionule, nu stii? E pixelu albastru ma.
Daca si aia e poza trucata ii limpede de ce tot in coada clasamentelor te tii. Nu ca esti nepriceput, da nu te ajuta vederea. In tot cazul, cred c-o sa mai puna Gerula poze.
Si ce treaba are el ca vreau eu sa-si ceara iertare Adelin ca mi-a editat mesajele?
Lasa vrajeala, ia zi l-ai intrebat sau nu pe vajnicul mustache? :twisted: Pixel, nepixel, sunt sigur ca exista o explicatie... :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 13:54

modigliani scrie:
fan G E R U L A scrie:ghinionu .
Alege-ti : articulat sau cu apostrof . Doar slujesti un om de litere , da-o naiba de treaba .....
Grea alegere i-am dat de facut . Vad ca s-a delogat si probabil o sa-i ia mult timp sa aleaga . Imi pare rau pentru o asemenea grea incercare la care l-am supus .

Închis