Mai nene . Tu chiar nu-ti intelegi statutul ? Chiar nu esti capabil sa distingi penibilul in care te zbati ?fan OneManForum scrie: Cate minute dureaza sa dictezi cat am scris eu ieri si cat o sa mai scriu si azi, si maine, pana va fac sa va cereti iertare?
Tu chiar iti imaginezi , iti place sa crezi , ca-i vei ,, invinge " vreodata pe oamenii astia ??? Sunt oameni cu capul pe umeri , stiu ce vor , si mai stiu si ce-i firesc in comportamentul cuiva si ce nu . Lupta asta a ta aparandu-ti ,, stapanu' " intr-o cauza dementa are FIX ZERO SANSE !!! Sanse maxime insa la scufundarea ,, voastra " in fundul latrinei sunt ! Sunt ..... cacalau ( Maria Ta - ca sa folosesc o titulatura ce stim ca-ti place ) !!!
Mai apoi esti o personalitate mult prea lipsita de vana si de vlaga ca sa poti combate figuri de ,, wolfram " de pe acest forum . Esti prea lipsit de nuanta si putere . Imi pare rau ca-ti spun , nu-mi place sa spun asta nimanui , insa imaginea ,, voastra " in ochii acestei comunitati este compromisa pe vecie .
..............................
Nu ma stii , nu te stiu , da' ia aminte ce spun eu aici : fa-ti repede bagajelul si practica aceste .... ,, orale " .... in cadru intim . Va vede lumea si va rade daca o mai faceti in public cu atata ostentatie .