TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Dec 2010, 15:24

Gerulina iar ai scos capul precum rima dupa ploaie??Chiar asa,sa dai tu bir cu Popes....aaa .cu..fugitii??Unde -i spiritul de K1?L-ai pierdut pe drum,,,,,?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 02 Dec 2010, 02:36

Pictore!!!...mi-a placut chestia de aseara, de pe, Useri-KGB :wink: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 02 Dec 2010, 04:11

Hai ,nu-ti "freca mintea " despre cum am facut :wink: ...nu-ti doresc decat...insanatosire grabnica :oops: :oops:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Dec 2010, 07:13

"""Re: Gruparea Gyorg-Tudose si branduirea CN: Neumarkt vs AvP
de Gerula pe Decembrie 2nd, 2010, 12:31 am

Cred ca eu sunt cel mai dornic sa vad ca Stefan Popescu plateste odata premiile alea Iti dai seama ce-i asteapta pe urma pe ""

Brae tarabostes,ma uimesti zau asa..Adica daca ala de i-ai tinut palma la.....,da banul,cum era normal,vezi doamne ii pune in nus ce situatie pe baietii de la stationar....Hai sictir, nu mai spune....Pina una alta,datorita actiunilor "protejatului"tau,pescuitul de competitie este nitel compromis.Si chestia asta ,a trecut de granitele blogosferei,fiind publicata si in revista A.V.P.,intr-un articol foarte interesant care descria un concurs de stationar organizat in Ungaria,si ,comparativ,acel fiasco,organizat de" iubitul tau conducator."Mare,mare pacat,ca revista nu a dat numele de Stefan Popescu,Adrian Niculae si altii,ca fiind initiatori,organizatori,si sustinatori din umbra a acestui mare fiasco..
Dar nah,tu nu te cobori atit de jos ,sa citesti aceasta revista,ca este sub demnitatea Mariei Tale,nu,tu cind o faci este ca sa-i numeri virgulele lipsa ,precum gropile din asfalt.........

Si chiar daca ar da premiile tot un fiasco ar ramine...pentru ca nu este vorba doar de premii,asta nu mai spui, tu, raspinditorule de info false,mai este vorba si de plata arbitrilor,de cazare si mincare promisa concurentilor...de asta ce zici??Promisiuni fara acoperire...Hai sictir ,ziarist de doi bani,care minti dupa cum te mina interesulll....

http://www.pescuitstationar.ro/forum/viewtopic.php?
f=5&t=802&start=810

Cind ajungi in instanta pentru ca nu ti-ai respectat obligatiile,ce mai este de zis?????Numai un om anormal la cap,ar vedea lucrurile as cum le vezi tu...adicatelea vezi doamne sa-si ceara scuze stationaristii,in cazul in care f.f.f.,binevoieste sa le dea premiile care li se cuvin de drept.Basca si concursul de crap unde,se pare ca s-a derulat acelasi scenariu...

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 02 Dec 2010, 08:23

ticairlandezu scrie:Hai ,nu-ti "freca mintea " despre cum am facut :wink:
Tica , neica , ma doare-n dos de cum ai facut-o . Pe undeva , de fapt , chiar am o banuiala mai veche despre cum si-n ce fel ai tu acces acolo . Ba chiar daca mai o poti face mai da o fuga si vezi ca-ti scriu ceva . Nu-ti mai dau MP . Am facut-o si tot cu xxxxx intelegi .
ticairlandezu scrie:...nu-ti doresc decat...insanatosire grabnica :oops: :oops:
Mersi , dar n-ai pentru ce . N-am decat picioru' rupt .

Tu , de felu' tau esti cam OFF PLANET , nu doar off topic . Insa deloc intamplator ai nimerit in topicul asta unde elogiat si studiat este exact unu' cu idei fixe , cu ,, obsesita " , cu ,, clonita " , si cu alte diagnostice cel putin la fel de grave .

Cum faceti , nene ? Va ,, magnetizati " ?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 02 Dec 2010, 08:24

Gigi , scuza-ma . Da-i inainte cu ,, Miezu' " . Vezi insa ca a mai venit unu' .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Dec 2010, 10:02

:lol: :lol: :lol:

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 02 Dec 2010, 18:34

ticairlandezu scrie:Hai ,nu-ti "freca mintea " despre cum am facut
Mai baiatule , am cam aflat cum ai facut . Taci din gura , nene , nu mai pomeni de asta , pentru ca modul in care-i procedat te propulseaza garantat inspre cea mai joasa speta de mamifere ( retine , nu oameni !) . Este un gest ordinar , infect , care ma face sa-mi vina sa vomit ( si nu doar mie . Ci tuturor celor ce-ar putea stii cum ai procedat . Ca sa si fie spus , ai procedat de-a dreptul jegos ) .

Ia-ti-l pe ,, Praslea " , retardul agramat numit pe forumuri Ovi 1919 , acel imbecil domiciliat in ,, municipiul Gherla - Cluj " cu care ai multe-n comun ( gramatica , etica , bun simt , cultura , si multe altele ) insa te rog incearca pe cat iti sta-n puteri sa nu te mai intersectezi cu mine . Eu , promit ca am sa ma straduiesc pe partea mea . Fa-o si tu . Si-n felul asta eu raman curat pe talpi , tu ramai necalcat pastrandu-ti aceeasi forma de invidiat , iar jurul nostru nu o sa puta a ,,Tica" . Ce zici ?

................................

Iarta-ma Gigi , iertati-ma domnilor moderatori , la fel imi cer iertare tuturor ce gasesc discutia asta ca fiind deplasata sau dincolo de sfera de interes a Rapitorilor , insa nu eu am ,, importat " neghiobia asta aici pe forum . Doar raspund la ea .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Dec 2010, 08:49

Tarbostes, iar te maninca chelea???Si eu am auzit ca clubul Drill isi muta sediul la tine acasa...Sa vezi atunci ce "privilegii"pe tine..O sa stai in uniforma de portar la usa si care cum intra il anunti,ca un majordrom ce esti.Apoi ii iei sapca(pe care scrie Daiwa)si o atirni in cuier,impreuna cu vesta de pescuit....Daca ai cuierul ...cam neincapator ,hai ca-ti fac eu unul la comanda...ce zici??

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Dec 2010, 10:13

bre gigi, gerula asta ii specia de cheste la care ai insistat cel mai mult , recunoaste :lol: :lol: :lol: desi pare a fi un rapitor care musca la "orice" cred ca cele mai mari sanse le ai daca pescui la fund...cu bocancu :lol: :lol: :lol: si ca sa nu ramana infipt iati un 48 , ca in atata slana ii pacat sa chemi descarcerarea sa-ti scoata picioru dintre sunci :lol: :lol: :lol:

Închis