Gata ,pe azi a capitulat,acuma cica il intereseaza rugby-ul..Aiiiiiiii, de prindeai tu vremea lui Burebista,sa vezi ce rugby jucau aia cu tine de te apucai sa le critici drumurile lor facute cu fonduri....imperiale.Basca ca dupa aia te faceau sol si te trimiteau la Zamolxes,stii tu cum ,....in suliti.Si nu te-as fi vazut bine,pentru ca ,in cadere,normal trage ce-i mai greu primul,si te-ai fi infipt cu dosul tau ala mare ,in suliti...zau asa ..
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Aia....Iulius ,allspark,anonimus,Fan Gerula,Anakin,... 
Gata ,pe azi a capitulat,acuma cica il intereseaza rugby-ul..Aiiiiiiii, de prindeai tu vremea lui Burebista,sa vezi ce rugby jucau aia cu tine de te apucai sa le critici drumurile lor facute cu fonduri....imperiale.Basca ca dupa aia te faceau sol si te trimiteau la Zamolxes,stii tu cum ,....in suliti.Si nu te-as fi vazut bine,pentru ca ,in cadere,normal trage ce-i mai greu primul,si te-ai fi infipt cu dosul tau ala mare ,in suliti...zau asa ..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

"In alta ordine de idei, nu ma mir ca ai intrat in folclorul locului , cred ca n-au mai vazut aia in viata lor pescar sa dea UL la artificiale in mare si sa mai si prinda ."......citat getodacic..
Ba io am vazut unu care prinde la u-l light fitofagi si la bibani mere cu grip de un metru.Si nu sint de mangrove.Bibanii.

Ba io am vazut unu care prinde la u-l light fitofagi si la bibani mere cu grip de un metru.Si nu sint de mangrove.Bibanii.
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

- modigliani
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Gerulikkka,iar ai scos capul la iveala??Daca cea facut Liga este nul de drept, atunci tu esti nul de fapt,la" bibilica" ma refer...
:lol:Vezi ca i-am pasat contul si lui S.D,acuma sintem mai multi,faci fata pe post de ....minge de rugby???
:lol:Orice om anormal,stie asta...
.
.
- kuin tauti
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Dumitre nu stiu la cine te referi.Da Gerula stie....,Sa vedem daca exprima cu voce tare..kuintautti scrie:alo ! Gigi ! sory ! ... da bagi info fals !semlecangheorghe scrie:Vezi ca i-am pasat contul si lui S.Dpe saitu ista... S.D aka D.S aka biblotecaru aka danr2 aka inca vo doo nik-uri
era unu...
nu stiu cine e..., ghici !
.
.
- semlecangheorghe
- veteran