TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Noi 2010, 16:30

Tristian scrie:Ioooi, ma prinsei colega. Aicia ne-ati turnat ca nu suntem clone... Io n-am poza, n-am de unde s-o scot... e ca in bancul cu Houdini si cu ala pe care trebuia sa-l convinga prin hipnoza sa-si arunce televizorul de la etaj si dupa vreo zece abracadabre iese omu disperat in balcon gata terorizat: "da io n-am televizor!"

:D :D da, da' nu oricum, ci "smulgandu-si parul din cap" :datz: :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Noi 2010, 18:39

Gerulica nu te doare gitul sa cinti pe mai multe voci??Hai brae la Timisoara sa te branduiesc cu un Neumarkt...ce zici??Nus ce legi tu numele meu de gogoritele tale ,io am remarcat un lucru ca tu ai pus versus intre Revista si aia cu berea,si cind colo ei sint in relatii de ..afaceri..atita-i tot...da ma rog de la tine se poate astepta omu la un megascenariu instant de n-a vazut Parisu..hic aluna..saluta-l pe Fan..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2010, 07:19

..........rogoz,anakin........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Getodacule vad ca esti sensibil la remarcile unora ,cum ca tu ai cam fi singurul care scrie pe acolo......Si ce ti-ai zis ,hai sa marim "cantitatea",si sa "cintam" pe mai multe voci...Mai ,ca ai tu ce ai cu "gruparea Gyorg-Tudose",cu Adelin ,cu Razva, cu mine,cu Tristian..inteleg perfect...dar ce ai cu revista??Crezi ca alte reviste,nu au mici imperfectiuni?Sau ca tu esti un exemplu in materie de ...eruditie???

Hai sa-ti pun o intrebare:daca tot esti asa de mare erudit-scriitor-vizionar ,da-ne un link catre vreun articol,carte,brosura ,care sa-ti poarte semnatura,si sa aiba subiect halieutic.Arata-ne ca stii si sa scrii ceva despre pescuitul in sine,nu doar sa critici...Arata-ne ceva original,nemaivazut,sublim,ceva care sa ne marcheze viziunea asupra pescuitului in sine........sau taci naibii ,SI NU TE MAI FA INGROZITOR DE RIS :lol: :lol: :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Noi 2010, 12:42

bre gigi, umbla vorba la ghertzula pe one-man-site ca te postesc astia de la Arad si ca ti-o trag in IPuri :lol: :lol: :lol:

ce nu stie iel ii ca defapt eu,tristian si leba accesam simultan rapitori.ro cu userul semlecan de pe 200 de calculatoare diferite cu IPuri diferite, astfel incat sa se piarda IPul tau intre celelalte :lol: :lol: :lol:

ba mai mult Tavi se plimba cu laptopu la toate MCDonald's-urile din tara si posteaza de pe WiFi cu useru semlecan :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2010, 13:34

Nu va mai baga in seama , cred ca o capitulat :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2010, 13:36

Mda ,stiu, da l-ai uitat pe Musti,Indianul si Modigliani...Acesta din urma ii da oricind lectii de scris "distinsului erudit getodac",si nici daca se mai naste odata si mai face zece facultati n-o sa ajunga Gerula sa lege cuvintele precum Modigliani...asta nu suporta getodacul la pictor.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apoi daca -i asa, drace,........sint un ...pescar multiplicat... :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2010, 13:41

L-am stirnit oleaca cu un mic comentariu postat la el pe blog ,pe care binenteles ca l-a sters.Da nu-i bai,ca am lovit direct in mijloc,judecind dupa comentarii.Acuma se oftica de moare ,ca nu-i in stare sa ne arate el cu adevarat cum se scrie un articol ,doar ca ii critica pe altii,de asta este bun.Da cind ii sa puna mina sa scrie si el ceva,,,,,,,,vidul din spatiul cosmic pare o mare ingramadeala ,pe linga ce este in sfera posibilitatilor sale scriitoricesti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu poate decit sa dirijeze in cor...pe mai multe voci..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

N-o capitulat,nu stie unde sa mai loveasca.. :lol: :lol: :lol:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Noi 2010, 18:27

Poate l-au internat ai lui.... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Noi 2010, 19:05

gerulikkka,nu te mai strofoca atita cu i.p-urile,ca daca te iei dupa ele eu am fost in Bucuresti,pe cind eram bine mersi in Arad,si V,V,era clona lu nu stiu cine...hai bre ,ca esti patetic...In schimb, in ziua concursului aluia eu postam dinArad,pe cind astia ,la care zici tu ca le-am dat contul meu,trageau in concurs(unul definitoriu pentru locuri).Asa ca acuma,cind te-ai facut ingrozitor de ris, :lol: :lol: :lol: ,mai bine ,taci...si inghite,stii tu ,ca Fangerula,hic aluna.... :lol: :lol: :lol:

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Noi 2010, 19:50

razvan m. scrie:Poate l-au internat ai lui.... :lol:

care "ai lui" ? :lol: :lol:

Închis