orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
storm fish
- veteran

Deci ai cont acolo?wow...Exact ca geoana cand se duce l;a vantu pentru relaxare.
Ti-a placut Domnu' Adelin la Domnu gerula acasa?noaptea domnu' Adelin la gerula acasa?
Oare sub ce nick figurezi acolo,asa de curiozitate
dintr-o 100 de membri cred ca 70% sunt adversarii lui gerula veniti de pe alte siteuri sa se razbune pe direct in casa acestuia,10% alti useri si restul este insusi gerula.
Mai Adeline iti zic somn usor si daca nu ai baga un Dakar pe Eurosport.
haule-baules
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
Fario_nebunu
- veteran

Imi e clar ca pe raspitori.info s-au inscris si membrii familiei lui Gerula, dar si ex-colegii lui de la Gandul, ex-tovarasii de puscarie, cei de la scoala ajutatoare nr. 3 pe care a termina-o cu brio, plus...asa cum zici, o gramada de inamici care il "vaneaza" pe mormolocul exterminator din galaxie in galaxie. Ptr ca el colonizeaza site dupe site si il polueaza ca in filmul Allien. Are o substanta puturoasa si coroziva pe care o lasa in urma si il da de gol....

-
Adelin
- Moderator

storm xxx scrie:
Deci ai cont acolo?wow...Exact ca geoana cand se duce l;a vantu pentru relaxare.
Ti-a placut Domnu' Adelin la Domnu gerula acasa?noaptea domnu' Adelin la gerula acasa?
Oare sub ce nick figurezi acolo,asa de curiozitate
dintr-o 100 de membri cred ca 70% sunt adversarii lui gerula veniti de pe alte siteuri sa se razbune pe direct in casa acestuia
Nu cred ca tre' sa am cont ca sa intru sa citesc un forum si nici nu am ganduri de razbunare, pt mine e doar o simpla distractie de iarna, iar sa imi urasc interlocutorul, nu e moral?!...as vrea sa cred ca semtimentul e reciproc.
...si inca ceva, campania electorala s-a sfarsit, gata!A castigat cine-a trebuit, de acum 5 ani nu ne ramane decat sa ne respectam presedintele ales, care e al nostru, nu mai e al tau sau al meu...deci nu cred ca rafuiala din campanie tre' sa continue si dupa.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
terrybill
- veteran

si pescuitul la copca unde mai incape?
eu speram sa vad aici vrun pont de "sacosa"

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!

-
Fario_nebunu
- veteran

terrybill scrie:si pescuitul la copca unde mai incape?
eu speram sa vad aici vrun pont de "sacosa"

Nu mai incepe nicaieri pt ca s-a topit ghiata!
-
Adelin
- Moderator

Chiar voiam sa fac curatzenie pt ca discutiile nu mai au de-a face cu titlul topicului, cu toate ca nu era un topic tehnic fiind si deschis la cafenea de altfel.
Cer parerea celorlalti moderatori pt al inchide, avand in vedere ca mai intra si copii p-aici.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
kuin tauti
- veteran

pe la noi... de abia de acu incolo incepe sezonu la copca... februarie fiind luna " fierbinte "

dar nah ...
-
storm fish
- veteran

Eu am prins o marla la copca in perioada sarbatorilor.Acum e jale.Dunarea imensa,raurile tulburi,lacurile au gheata periculoasa.
Avem noroc cu forumu' asta...ne mai ciondanim...mai invatam cate ceva...o caterinca...o scula ceva

.
Numai respect.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
kuin tauti
- veteran

eee asa am prins si noi citiva strapi , ceva bibani , babusca , vaduvite si ghiborti... dar slabut fata de alti ani... , cum am zis... abia incepe sezonu...
-
tudor
- Moderator

-
Eu zic sa continue topicul asa. Oricum e la cafenea iar cafeneaua e interzisa copiilor.