Topic de polemica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 11 Ian 2010, 14:14

daaa pe draqu... cum sa n-aibe a face cu datu la " copca " ? :lol: practic numa la " copca " dau baietii ! :lol: la " copca " lu celula :lol: !

mai baieti cucucieti... cit tot dati voi pe ici pi colo... avetii maaare grija sa nu prindeti si altceva... un " plancton " sau ceva " platica " ...

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 11 Ian 2010, 17:00

Pare k poponauta micutza s-o facut perduta. Da, cum v-oi zis, da cu manta :oops: .

Aide Adelinutza, mai ia o poza cu neste chescutzi. http://yfrog.com/0daltzichescutzij
Zi, facem kum am zis io? Dak iti arat poze ku chescutzi in care is si io, recunosti k eji popo?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Ian 2010, 17:09

iulius scrie:Pare k poponauta micutza s-o facut perduta. Da, cum v-oi zis, da cu manta :oops: .

Aide Adelinutza, mai ia o poza cu neste chescutzi. http://yfrog.com/0daltzichescutzij
Zi, facem kum am zis io? Dak iti arat poze ku chescutzi in care is si io, recunosti k eji popo?
Iuliutza gagautza, ti-a zis fratele tau mai mare si mai gras, Gerulosaurus rex, ca i-am scris pe blogul lui personal si am facut un mishto de el de au ras si vacile de el? Asa ca rte sfatuiesc sa ii scrii sa il consolezi. Si chiar daca de fapt esti avatarul lui, consolati va unul pe altul, luati-va in bratze cu tandretze...poate uitati si voi de homofobie, misoginism, antropofobie etc. :lol:

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 11 Ian 2010, 17:18

Ioi ma fario, ia invatz-o tu pe adelinutza sa fie poponauta barbata, as k tine. DC sa se ascunda, knd poa sa fie mandru fisior, in vazu lumii :oops:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 11 Ian 2010, 19:38

iulius scrie:Ioi ma fario, ia invatz-o tu pe adelinutza sa fie poponauta barbata, as k tine. DC sa se ascunda, knd poa sa fie mandru fisior, in vazu lumii :oops:
daca esti dispus as putea sa iti fac cinste cu un control"' :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Ian 2010, 23:12

Rapala Man scrie: daca esti dispus as putea sa iti fac cinste cu un control"' :lol:
Ce control Man, pai unul care la 40 de ani, cu familie si aparent la casa lui incoloneaza broastele in formatie de aparare, dar si de atac?!... io zic ca e internabil fara drept la vre-un control, pt cine nu ii vine sa creada iote broscutzele lui Napoleon:
http://optimvs.wordpress.com/testoasele-ninja/
Imagine
Imagine

Sa nu ma inteleaga lumea gresit, broscutele sunt dragutze, daca si autorul "lucrarii" avea 6 ani totul era perfect, insa.... :roll:
Ultima oară modificat 11 Ian 2010, 23:46 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Ian 2010, 23:26

iulius scrie:Ioi ma fario, ia invatz-o tu pe adelinutza sa fie poponauta barbata, as k tine. DC sa se ascunda, knd poa sa fie mandru fisior, in vazu lumii :oops:
Ma, nu ma ascund nicaieri ca n-am de ce, dar dupa ce te-am lasat cu izmenele trase in fatza clasei cred ca nu mai am ce discuta cu tine, mi-am irosit destul timp pe net raspunzandu-ti.Practic esti neinteresant, nu mai are rost sa vi p-aci, daca vrem sa facem misto de cineva, te chemam noi....hai bash, dute-acasa la tine pe .info!!! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 11 Ian 2010, 23:49

Adelin scrie:
Ma, nu ma ascund nicaieri ca n-am de ce, dar dupa ce te-am lasat cu izmenele trase in fatza clasei cred ca nu mai am ce discuta cu tine, mi-am irosit destul timp pe net raspunzandu-ti.Practic esti neinteresant, nu mai are rost sa vi p-aci, daca vrem sa facem misto de cineva, te chemam noi....hai bash, dute-acasa la tine pe .info!!! :arrow:
imi cer scuze credeam ca mai poate fi ajutat, dar intre timp m am documentat mai mult pe net, nu am putut sa ma abtin cand am dat search pe google

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2010, 23:57

Generalul Optimus Prime ("Transformers") - aka Iulius (Iulius Cezar din "Asterix si Obelix") si legiunea sa de testoase ("Testoasele ninja")..... :lol:

Ce vreti, omul a avut o copilarie fericita.... care, se pare, inca nu s-a sfarsit.... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 12 Ian 2010, 00:14

razvan m. scrie:Generalul Optimus Prime ("Transformers") - aka Iulius (Iulius Cezar din "Asterix si Obelix") si legiunea sa de testoase ("Testoasele ninja")..... :lol:

Ce vreti, omul a avut o copilarie fericita.... care, se pare, inca nu s-a sfarsit.... :lol:
:D :D :D :D :D :D
buna rau asta
:D :D :D :D :D :D :D

Închis