orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Rapala Man
- veteran

iulius scrie:Adelin scrie:
Sper ca urmatoarea mutare sa nu fie aparitia unei alte clone care sa intareasca spusele lui iulius, asta ar face ca serialul sa devina plictisitor si usor de anticipat!
Hai ca potzi mai mult!

Moi, io cred k Adelinutza toma o inceput sa-si puna sfatu-n praktica

Rine si Rapala Man astia park is una cu el in cujet.
ii sarja finala, p-orma vine acceptarea, iji ia steguletzu ku kurcubeu si se duce pe autostrada pana la Budapest in klubu kare-i place lui.
ma intreb si eu, sti cam multe despre cluburile astea din Budapesta de unde

, esti membru fondator
asta asa daca tot zici ca sunt una cu el"'adelin
-
iulius
- junior

Adelin scrie:
Vezi ce inseamna sa te prosteasca parintzii pana tarziu...crezi ca daca ai capu' sub plapuma nu te vede mama?!
Tu crezi ca mai prostesti pe cineva d-aici cu copy/paste?!
Neculae, ne jignesti inteligentza.

Poponauta mika si prostutza, tocma d-aia ti-am dat-o intai in guritza p-aia ku bocancu, da eji prea tampita k sa pricepi aluzia. A drek copiutza
A, ink o kestie Rapalitza Adelinutza, ii clubu ala de care mi s-o plans nevast-ta kand o consolam.
-
rine
- veteran

Sper ca urmatoarea mutare sa nu fie aparitia unei alte clone care sa intareasca spusele lui iulius, asta ar face ca serialul sa devina plictisitor si usor de anticipat!
Hai ca potzi mai mult!

Moi, io cred k Adelinutza toma o inceput sa-si puna sfatu-n praktica

Rine si Rapala Man astia park is una cu el in cujet.
ii sarja finala, p-orma vine acceptarea, iji ia steguletzu ku kurcubeu si se duce pe autostrada pana la Budapest in klubu kare-i place lui.
si daca tot te-ai luat de mine pot sa-ti spun ca rama are doua capete nu asa cum stii tu?astept multumiri

-
Adelin
- Moderator

iulius scrie:
Poponauta mika si prostutza, tocma d-aia ti-am dat-o intai in guritza p-aia ku bocancu, da eji prea tampita k sa pricepi aluzia. A drek copiutza
A, ink o kestie Rapalitza Adelinutza, ii clubu ala de care mi s-o plans nevast-ta kand o consolam.
Tot la fel de tzaran ai ramas, mai ales cand te enervezi, nu ai evoluat deloc, esti doar un homo lipsit de tact.
Si in fond ce vrei sa demostrezi cu pestii aia?!...ca nu reusesti nimic!
...las-o moarta nu mai pune nimic ca iti si pierzi o gramada te timp sa ii cautzi si nici nu albeshti acuma chilotzii...pe mine m-ai convins, daca restu' mai vor poze si crezi tu ca asta te face mai vedeta decat esti, baga-o vere si p'aia cu , calcanu'!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Rapala Man
- veteran

Adelin scrie:iulius scrie:
Tot la fel de tzaran ai ramas, mai ales cand te enervezi, nu ai evoluat deloc, esti doar un homo lipsit de tact.
Si in fond ce vrei sa demostrezi cu pestii aia?!...ca nu reusesti nimic!
...las-o moarta nu mai pune nimic ca iti si pierzi o gramada te timp sa ii cautzi si nici nu albeshti acuma chilotzii...pe mine m-ai convins, daca restu' mai vor poze si crezi tu ca asta te face mai vedeta decat esti, baga-o vere si p'aia cu , calcanu'!

adelin daca pot sa te rog si eu ceva mai lasal sa stea cunoi macar pana e vremea rea ne trece si noua mai usor, acum ca nu mai avem nici benny hill, macar ne mai delectam si noi

-
Rapala Man
- veteran

Vezi ce inseamna sa te prosteasca parintzii pana tarziu...crezi ca daca ai capu' sub plapuma nu te vede mama?!
Tu crezi ca mai prostesti pe cineva d-aici cu copy/paste?!
Neculae, ne jignesti inteligentza.

daca nu te ai prins pana acum , as vrea sa te lamuresc cu ceva
-noi suntem aia care radem de tine, adica posturile tale care crezi ca ma enerveaza , nici vorba tu doar iti areti caracteru
-tu esti ala care da la ""cama nervos in spatele monitorului
Ps te saluta nevastamea
-
Adelin
- Moderator

WSB CLUB
-
iulius
- junior

Ioi ma Adelinutza, homo is parsivi ase k tine, nu mitokani k mine.
N-am calcani, da un chescutz-doi akolo se mai gasesc.
Si ai grija kum vorbesti k io nus Jerula sa flutur durda la tine si atata, poate-ti fac o vizita knd mai dau prin Romania.
-
Adelin
- Moderator

WSB CLUB
-
Fario_nebunu
- veteran

De ce sa ma mir ca Gerula e si homofob? banuiesc ca nici negrii si tiganii nu prea ii plac, poate nici femeile ca au prea multe drepturi....ia zi Gerulo, nu era bine pana in 1938 cand nu votau muierile? Sau poate pana in 1919 cand se vota pe colegii, de catre bogatasi? Mda, dle Iulius-Adrian Niculae alias Gerula, am un mesaj de la colegul dv de breasla Dan Tapalaga. Te roaga sa il pupi pe frunte cand o fi cu capul in soba. Cica sa incerci de mai multe ori pana reusesti!
In plus, te rog si eu ceva: transmite-i tu ex-stapanului tau CTP, "cel mai jurnalist in viata" ca e plina lumea de afro-evrei gen Obama care abia asteapta sa guste carnitza proasp[ata de Gerula. Stie el despre ce e vorba. Tu doar asa sa ii spui, mai "jurnalistule terminator"! Sau am gresit si e "jurnalist terminat", jurnalist stricat, exterminat? Care din aceste versiuni e valabila?