Topic de polemica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2010, 22:30

apucati-va de pescuit la pluta si urati-va "sa ti-o traga la fund"poate va impacati :lol: :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2010, 22:36

of cu ce urari esti familiar coane... ? :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2010, 22:49

mie si frica sa spun:recunosc am fost la copca chiar si in delta si-o sa ma mai duc daca da frigu' ca lumea dar n-o sa va relatez nimic (prietnii stiu de ce) :lol: :lol: :lol: asta ca sa nu fiu off topic sau sunt? :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Ian 2010, 23:04

iulius scrie:
Si aku, dupa ce-oi bagat 10 poze cu bajetii la kare visezi, imi raspunzi la intrebare?
iulius scrie:Disperata mik, io pot fi si Yeti dak insisti, darmite Jerula. Nu-i bai.

Da spune tu in fata colectivului dc simti nevoia sa pui clipuri cu transexuali knd vine vorba de pescarite sexi?
:oops:
Noa, bine daca tu insisti iaca iti raspund:
M-am gandit ca nu da bine sa pun filmuletze cu buzerani, dar stiind ca toata ziua dai cu nasu p-aici pe la noi pe la c.u.r, am zis sa iti dau ceva ce cu sigurantza nu o sa refuzi.Ceva ce te va face sa te dezantzui, sa te faca sa treci peste mandria de homo si sa te loghezi in sfarsit sub orice nume, fie el si Iulius...ei drautza, se pare ca am reusit sa iti dau viatza, sa te fac sa ganguresti din nou.Eu sunt creatorul tau, bucura-te si traiese din plin, gandeste-te ca homistii aia tzi-au redat cheful de viatza...te-au eliberat, pana nu i-ai vazut ai stat ascuns toata ziulica dupa perdea, dar acum ai vazut in sfarsit ca nu esti singur, mai sunt si altii ca tine!
Homiste, BUCURA-TE!!!

Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2010, 23:07

moooortallll!!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 07 Ian 2010, 23:19

Adelin scrie:
iulius scrie:
Si aku, dupa ce-oi bagat 10 poze cu bajetii la kare visezi, imi raspunzi la intrebare?
iulius scrie:Disperata mik, io pot fi si Yeti dak insisti, darmite Jerula. Nu-i bai.

Da spune tu in fata colectivului dc simti nevoia sa pui clipuri cu transexuali knd vine vorba de pescarite sexi?
M-am gandit ca nu da bine sa pun filmuletze cu buzerani, dar stiind ca toata ziua dai cu nasu p-aici pe la noi pe la c.u.r, am zis sa iti dau ceva ce cu sigurantza nu o sa refuzi.Ceva ce te va face sa te dezantzui, sa te faca sa treci peste mandria de homo si sa te loghezi in sfarsit sub orice nume, fie el si Iulius...ei drautza, se pare ca am reusit sa iti dau viatza, sa te fac sa ganguresti din nou.Eu sunt creatorul tau, bucura-te si traiese din plin, gandeste-te ca homistii aia tzi-au redat cheful de viatza...te-au eliberat, pana nu i-ai vazut ai stat ascuns toata ziulica dupa perdea, dar acum ai vazut in sfarsit ca nu esti singur, mai sunt si altii ca tine!
Homiste, BUCURA-TE!!!

Imagine

EXAGERAT :D :D :D :D

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 07 Ian 2010, 23:21

Adelin scrie:
iulius scrie:

Homiste, BUCURA-TE!!!

Imagine
Va intreb si eu, ca sunt nou
si mult prea nou sa citesc topicurile cu Gerula, nu as vrea sa inbatranesc citindule cu toate ca se pare ca ar putea fi ceva de neuitat
personajul din poze este el?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2010, 23:24

numa capul dar era mai tanar :lol: :wink:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 07 Ian 2010, 23:28

rine scrie:numa capul dar era mai tanar :lol: :wink:
Deci chiar le pot povesti nepotilor ca L am vazut pe Gerula, chiar daca intro poza, poate mai bine asa
Va multumesc :D :D :D
pacat de asemanarea cu Freddie Mercury chiar daca e super reusita :D :D care chiar a fost cineva, fata de Gerula care tinde sa devina un brand Walt Disney :D :D :D

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 07 Ian 2010, 23:30

Ioooi moi Adelinutza, dc te-oi nacajit asa, k nu-i bai, doar o vazut tot forumu ca eji homalau si mandru de asta. A, si k ai fantezii ku Jerula asta, dar oricum stiau totzi :oops: .

Aku, daca oi depasit momentu najpa, arata-te mandra poponauta, fruncea sus, k de fiecare poza in kare mai sujerezi ca-s Jerula iti mai pun una cu chescutzi. Si pe la a tria deja te-o arata lumea cu dejetu, ca eji si prost, nu numa poponar.

http://yfrog.com/4claditzakubaraj

Închis