noh ... poi poate iti faci un calendar "interesant" din toate screen save-urile astea...razvan m. scrie:Interesant, toti au mustata !
Topic de polemica
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- kuin tauti
- veteran

- kuin tauti
- veteran

- kuin tauti
- veteran

ce zic io si ce inteleji tu ? zau traji concluzii anapoda... cin draqu so intilnit si cu cin´ se place ?
pe de alta parte... bag seama ca iesti primu care reactioneaza la comentariu meu referitor la reactiile de la galeria foto... asa ca-ti urez la rindul meu ... blagoslovita fie relatia voastra... capisci ?
spune drept ! cu cine joci ? cin ti se pare " interesant " ?

pe de alta parte... bag seama ca iesti primu care reactioneaza la comentariu meu referitor la reactiile de la galeria foto... asa ca-ti urez la rindul meu ... blagoslovita fie relatia voastra... capisci ?
spune drept ! cu cine joci ? cin ti se pare " interesant " ?
Bine ca nu potzi da BAN, ca imediat "facai curatzenie" si aici...iulius scrie:Ioi, io credeam k razvan.m da sajeti la Adelinutza, si knd colo el ii facea ku ochiu.![]()
Mai is multe fetitze aicea? K devine puturos locu dak se inghesuie astia
Ia zi tu cine te-a deranjat aici in afara de mine, ca io nu am vazut nici o shicana...
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Uite ce patesc pistolarii prin alte parti:
http://www.antena3.ro/sport/baschet/gil ... 88923.html
Apropo Iulis, mai ai pistol acum ca nu mai esti jurnalist terminator ?
http://www.antena3.ro/sport/baschet/gil ... 88923.html
Apropo Iulis, mai ai pistol acum ca nu mai esti jurnalist terminator ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Pai cum sa nu mai aibe, ce s-ar face fara pistol in seara cand intra in rol de "popolitzoi"?!!!
Poate de atunci si-o luat catushe roz si pantaloni scurti cu sclipici. 
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- storm fish
- veteran

ce circ aiurit
Bai baieti se vede ca personajul Julius sau cam il cheama este inventat.
De cine nu stiu ,dar parca prea se lungeste discutia si deja prinde aspect de emisiuni politico-demagogico-sexuale gen Antena3.
Care-i problema cu Adelin daca-i homalau?sau oricare camarad de pe forumul asta,a atentat la fundu' vreunuia din voi?
Eu stiam ca Adelin este excelent pescar are o familie ..o sotie..etc.a A avut omu'un caine frumos care din pacate a si murit culmea exact cand a fost incidentu cu pistolu la Rogojesti.
Inainte, domnilor ,caterincile de pe forum erau altfel...umor specific zonelor unde locuiau userii.O placere si o incantare.
Acum....praf

Bai baieti se vede ca personajul Julius sau cam il cheama este inventat.
De cine nu stiu ,dar parca prea se lungeste discutia si deja prinde aspect de emisiuni politico-demagogico-sexuale gen Antena3.
Care-i problema cu Adelin daca-i homalau?sau oricare camarad de pe forumul asta,a atentat la fundu' vreunuia din voi?
Eu stiam ca Adelin este excelent pescar are o familie ..o sotie..etc.a A avut omu'un caine frumos care din pacate a si murit culmea exact cand a fost incidentu cu pistolu la Rogojesti.
Inainte, domnilor ,caterincile de pe forum erau altfel...umor specific zonelor unde locuiau userii.O placere si o incantare.
Acum....praf
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....