Toleranta?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
deci din clipa asta se vor sterge mesaje, va anunt public,
pe acest topic va continua discutia despre toleranta pe forum, la nivel de idee, fara referiri personale.
pe acest topic va continua discutia despre toleranta pe forum, la nivel de idee, fara referiri personale.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu nu o vad ca o jignire, s-a vrut sa fie o gluma.Gerula scrie:
Eu zic ca te-am tratat intotdeauna civilizat si mi se pare normal sa pretind acelasi lucru. Nu ma asteptam sa ma jignesti prin asocierea cu o asemenea fiinta subumana.
Am exemplificat mai sus cu o iesire in decor comisa pe o arie tehnica, la care era normal sa iei macar masura unui edit/warn. Acelasi lucru trebuia sa-l faca Michael, panseluta ofensata de scandaluri.
Daca tu o consideri o jignire(desi nu e

Pe problema 2 avem opinii diferite, asta e.
ok, deci fara nici un atac la persoana, pt. ca Gerula insista pe chestia cu avatii, sa spuna clar ce nu i-a convenit, cu ce l-am jignit. Deci, Gerula? ascult...Gerula scrie:[
Am exemplificat mai sus cu o iesire in decor comisa pe o arie tehnica, la care era normal sa iei macar masura unui edit/warn. Acelasi lucru trebuia sa-l faca Michael, panseluta ofensata de scandaluri.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
eu stabilesc clipa asta, ca-ti convine sau nu.
te rog sa postezi la subiect.
te rog sa postezi la subiect.
in mesajul editat se continua atatarea/provocarea porcaielii.Adi_ scrie:Michael, imi zici si mie ce porcaiala a fost in mesajul pe care mi l-ai editat?
va rog sa va ignorati sau mai bine, sa va sunati si poate telefonic va rezolvati toate nelamuririle.
tnx
deci daca mie mi-ai editat mesaju' ala doar pt. ca am exemplificat cum Gerula s-a luat de mine fara sa-l jignesc, atunci lui ar trebui sa-i stergi toate mesajele! vezi pe pagina anterioara cum se exprima? "jivina", "fiinta subumana", etc... m-ai vazut pe mine sa-l fac in vre-un fel?
acum te las, cred ca o sa ai multa treaba cu editatul mesajelor....
acum te las, cred ca o sa ai multa treaba cu editatul mesajelor....
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski